Mutsuzum :(

bir pikoloğa görünürsün o senin hastalığının ne boyutta olacağını söyleyecektir.eğer ilaç tedavisini gerekli görürse şayet seni bir psikiyatra yönlendirir.ihmal etmemen gereken bir durum.anladığım kadarıyla dışardan yardım alman gerekiyor..inşallah en kısa sürede düzelir.

bir kaç mesajında dikkat ettim diğer insanların düşüncelerini çok önemsiyorsun.
böyle olursam nişanlım beni istemez.
yanlış yaparsam insanlar şöyle düşünür gibi ifadeler kullanmışsın.
bence canım etrafın için yaşamaya başlamışsın biraz. bence kendını bu kadar sıkma. içinden geldiği gibi davran, kendın olmaya çalış. seni seven olduğun gibi sever zaten. bence bir psikologa git.
çekinme sakın.
ben lisedeyken benzer sorunlar yaşıyordum ama benimki insanlarla konuşurken heyecanlanma, ne söyleyeceğimi bilememe, sınavlarda özellikle heyecandan nefes nefese kalma falandı. psikiyatr bir kaç ılaç verdi ve beni rahatlatıcak şeyler söyledi. kısa süre ıçınde aştım sorunlarımı.

sen de bır doktora gıt, derdini anlamadan çözüm bulunmaz ama di mi ;)
üzülme hiç, geçmış olsun...

Birilerinin beni hep iyilerle kıyaslamasından sıkıldım artık "özellikle ailemin" .
senin lisedeki sorunlarını şu anda ben de yaşıyorum. heyecan ne söyleyeceğini bilememe. şu an ingilizcemi geliştirmek içi kursa gidiyorum ama daha türkçe konuşmayı bile beceremiyorum ki. cümle kurarken heyecanlanıyorum kekeliyorum. ne söyleyeceğimi bilemiyorum, kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlıyor. O an kendimi camdan aşağı atasım geliyor.

Back
X