- 24 Mart 2010
- 32
- 0
- 11
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir süre yalnızlığın tadını çıkarın bence.. Etrafı tanımaya çalışın, fırsat buldukça gezmeye çalışın.. Zaman içerisinde illaki çevreniz oluşuyor ; gerek işyerinden gerek komşuluktan v.s . İnsanları ne kadar çok zaman içerisinde tanısanız o kadar karlısınızdır.
Yalnızlığınız akşam evde ortaya çıkıyordur büyük ihtmal. Bu sırada ben olsam, akşamları kitap okurdum, sonra yorulunca aldığım filmlerden birini izlerdim pinekleyerek..
Birde burası var tabii , KK 'de konu açın , çarpıcı olsun biraz , sonra atışın , hiç sıkıntı falan kalmaz .[/QUO
dediğiniz gibi kitap okuyorum film izliyorum internete takılıyorum.haftasonları 8-9 film izlediğim bile oluyor:)ama yalnızlık sıkıcı gerçekten
istanbula yeni geldim memur olarak.tek başıma ev tuttum tek yaşıyorum.hiç arkadaşım yok canım sıkıldığında buluşup görüşebileceğim gezebileceğim kimse yok.kendimi yalnız ve çaresiz hissediyorum bunalıma girdim artık.çok zor tek başına yaşamak ve bu beni mutsuz ediyor
iş yerinde ortam nasıl canım hiç kafa dengin yok mu
belki bazı bazı yatılı misafir alsan alışma evresinde iyi gelir, kız kardeşin annen falan gelse bi haftalığına ara ara...
sonra zamanla alışırsın, arkadaşta edinirsin zaten
Evet gerçekten çok zor.. Umarım zamanla güçlü dostluklar kurarsınız.![]()
canım , Allah kısmet ederse ben de yakın bir zamand İstanbul a geleceğim memur olarak ve büyük ihtimal tek eve çıkacağım kimseyi de tanımıyorum. hani istanbul da akrabam veya eskilerden bir arkadaş da yok. bakalım nasıl olacak
yalnızlık beni de korkutuyor
istanbul güzel bi şehir gerçekten.gözünü korkutmuş gibi olmasın yalnızlık bazen güzel ama bazende zor.gelince haber ver yardımcı olurum sana:)yalnız hissetmezsin kendini
:))) peki evi hangi semtten tuttun? tek başına güvenli biryer olması çok önemli bnm için.
üsküdar mıı:))
ben de orayı istedim bakalım inşallah orası gelir.
bir sevgili derdine deva olabilir![]()
:)tabiki o da tercihlerim arasında kesinlikle.bi sevgiliye hayır demem:)