Kızlar nasıl yorgunum ve mutsuzum bir bilseniz. Herkes benden birseyler bekliyor ama kimse nasılsın bile demiyor buara:/
Annem ameliyat geçirdi( çok şükür iyi şimdi), hemen akabinde teyzemi kaybettik. Bunun üzüntüsü, soku derken
Annem şimdi depresyonda, abimin evlilik hazırlıkları, evin düzeni, kendi isim
Bu da yetmezmiş gibi sevgilimin isleri tepetaklak oldu.
Sevgilimde bir karış surat, yardımcı olmaya çalıştığımda hafif alaycı bir tavır. 2 ay sonra nişanımız olacaktı kimsede o tat yok. Annem ben ugrasamam diyor, sevgilim sade bir şey yapalım diyor, Abi'm kendi ısı olsun derdinde.
8 sene bekledik,
Sabah uyandığından itibaren herkes günlük taleplerini iletiyor. Hem kimseye yaranamiyorum, hemde kimse bana beni sormuyor.
İs yerim çok yogun, sınav dönemleri var ogrencilerin, tezimden geri kaldım bütün emegim çöpe gitmek üzere. Gece uyku uyuyamiyorum artık.
En azından ondan güzel bir soz duysaydım.
Arkadaslarıma da anlatamıyorum. Dert konusunda genelde ketum biriyim.
Ne türlü bir yol izlemeliyim. Nisan ısı ne olacak, annemlerle nasıl basa çıkacağım, kendini düşünen Abi'm i. Nasıl yola getiricegim çaresiz kaldım
dilerim hayatındaki sorunlar birer birer çözümlenir..
lakin ne yazık ki insan ailesini seçemiyor
sana önerim sadece biraz daha sabırlı olmalı ve de bolca dua etmelisin
halik bilmezse görmezse malik bilir görür..
içini ferah tut inan bana hiç birimizin hayatı güllük gülistanlık değil..
her evde var bu sorunlar..
Oncelıkle gecmıs olsun ve basınız sag olsun
Annen ve dıger aıle fertlerıyle konus sabah herkese yetısmeye calıstıgını senınde sorunların oldugunu nazık bı dılle belırt
Nısanlanıcagın kısıde sole destek olsun sana sen ıcıne atacagına su zor gunlerde yanında olsun
Derslerıne calıs madem geceye kadar uyuyamıyorsun vakıt nakıttır mısalı otur calıs yazık gunah gecen zamana
Annene gelınce Abını bır an once versın gıtsın aradan cıksın. Zaten 8 sene beklemıssın az da dayan geç olsun güç olmasın
Doktora tezim ağır bir konu. Ve bunlarla ilgilenirken olmam gereken programın gerisindeyim. Zor yetisicek gibigece çalışıyorum. Ama sabah okulda dersim var öğrencilerim var, akademik etkinlikler var
Hadi herkesi anladım sevgilime verdigim destegi o da bana gösterse;o alaycı tavrını bıraksa. Hersey düzelicek diyorum tersliyor.
Ne dememi bekliyor bittin oğlum sen mı diyim
8senedır beklıyormusunuz accık da beklese somurtuk yüzünü asmasan ne olur sıkıntılı bır donemden gecıyosunuz
Her sey bızım ıcın degılmı bugun senın basına gelen onun basına yarın gelırse sendemı o sekılde dawranıcanı sole bakalım onun hosuna gıder mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?