Mutsuzum

saches84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
410
3
26
İstanbul
Kızlar nasıl yorgunum ve mutsuzum bir bilseniz. Herkes benden birseyler bekliyor ama kimse nasılsın bile demiyor buara:/
Annem ameliyat geçirdi( çok şükür iyi şimdi), hemen akabinde teyzemi kaybettik. Bunun üzüntüsü, soku derken
Annem şimdi depresyonda, abimin evlilik hazırlıkları, evin düzeni, kendi isim
Bu da yetmezmiş gibi sevgilimin isleri tepetaklak oldu.

Sevgilimde bir karış surat, yardımcı olmaya çalıştığımda hafif alaycı bir tavır. 2 ay sonra nişanımız olacaktı kimsede o tat yok. Annem ben ugrasamam diyor, sevgilim sade bir şey yapalım diyor, Abi'm kendi ısı olsun derdinde.
8 sene bekledik,
Sabah uyandığından itibaren herkes günlük taleplerini iletiyor. Hem kimseye yaranamiyorum, hemde kimse bana beni sormuyor.

İs yerim çok yogun, sınav dönemleri var ogrencilerin, tezimden geri kaldım bütün emegim çöpe gitmek üzere. Gece uyku uyuyamiyorum artık.

En azından ondan güzel bir soz duysaydım.
Arkadaslarıma da anlatamıyorum. Dert konusunda genelde ketum biriyim.

Ne türlü bir yol izlemeliyim. Nisan ısı ne olacak, annemlerle nasıl basa çıkacağım, kendini düşünen Abi'm i. Nasıl yola getiricegim çaresiz kaldım :(

dilerim hayatındaki sorunlar birer birer çözümlenir..
lakin ne yazık ki insan ailesini seçemiyor
sana önerim sadece biraz daha sabırlı olmalı ve de bolca dua etmelisin
halik bilmezse görmezse malik bilir görür..
içini ferah tut inan bana hiç birimizin hayatı güllük gülistanlık değil..
her evde var bu sorunlar..

hersey üstüne geldiginde, sabrin tastiginda sakin vazgecme, cünkü orasi tam kaderinin degiscegi yerdir..

Kızlar nasıl yorgunum ve mutsuzum bir bilseniz. Herkes benden birseyler bekliyor ama kimse nasılsın bile demiyor buara:/
Annem ameliyat geçirdi( çok şükür iyi şimdi), hemen akabinde teyzemi kaybettik. Bunun üzüntüsü, soku derken
Annem şimdi depresyonda, abimin evlilik hazırlıkları, evin düzeni, kendi isim
Bu da yetmezmiş gibi sevgilimin isleri tepetaklak oldu.

Sevgilimde bir karış surat, yardımcı olmaya çalıştığımda hafif alaycı bir tavır. 2 ay sonra nişanımız olacaktı kimsede o tat yok. Annem ben ugrasamam diyor, sevgilim sade bir şey yapalım diyor, Abi'm kendi ısı olsun derdinde.
8 sene bekledik,
Sabah uyandığından itibaren herkes günlük taleplerini iletiyor. Hem kimseye yaranamiyorum, hemde kimse bana beni sormuyor.

İs yerim çok yogun, sınav dönemleri var ogrencilerin, tezimden geri kaldım bütün emegim çöpe gitmek üzere. Gece uyku uyuyamiyorum artık.

En azından ondan güzel bir soz duysaydım.
Arkadaslarıma da anlatamıyorum. Dert konusunda genelde ketum biriyim.

Ne türlü bir yol izlemeliyim. Nisan ısı ne olacak, annemlerle nasıl basa çıkacağım, kendini düşünen Abi'm i. Nasıl yola getiricegim çaresiz kaldım :(

Oncelıkle gecmıs olsun ve basınız sag olsun

Annen ve dıger aıle fertlerıyle konus sabah herkese yetısmeye calıstıgını senınde sorunların oldugunu nazık bı dılle belırt
Nısanlanıcagın kısıde sole destek olsun sana sen ıcıne atacagına su zor gunlerde yanında olsun

Derslerıne calıs madem geceye kadar uyuyamıyorsun vakıt nakıttır mısalı otur calıs yazık gunah gecen zamana

Annene gelınce Abını bır an once versın gıtsın aradan cıksın. Zaten 8 sene beklemıssın az da dayan geç olsun güç olmasın

dilerim hayatındaki sorunlar birer birer çözümlenir..
lakin ne yazık ki insan ailesini seçemiyor
sana önerim sadece biraz daha sabırlı olmalı ve de bolca dua etmelisin
halik bilmezse görmezse malik bilir görür..
içini ferah tut inan bana hiç birimizin hayatı güllük gülistanlık değil..
her evde var bu sorunlar..

Oncellikle teşekkür ediyorum desteginiz için.
Benim en çok üzüldüğüm konu bu kadar fedakarlığı kimsenin farketmemesi.
Nereye yetisicegimi şaşırdım kaldım. Ve hepsinden ayrı bir afra tafra görmekteyim.
Sadece benim degerim bu mü sorusu geliyor aklıma. Biraz takdir görsem en azından psikolojik olarak yorulmayacağım :/

Oncelıkle gecmıs olsun ve basınız sag olsun

Annen ve dıger aıle fertlerıyle konus sabah herkese yetısmeye calıstıgını senınde sorunların oldugunu nazık bı dılle belırt
Nısanlanıcagın kısıde sole destek olsun sana sen ıcıne atacagına su zor gunlerde yanında olsun

Derslerıne calıs madem geceye kadar uyuyamıyorsun vakıt nakıttır mısalı otur calıs yazık gunah gecen zamana

Annene gelınce Abını bır an once versın gıtsın aradan cıksın. Zaten 8 sene beklemıssın az da dayan geç olsun güç olmasın

Doktora tezim ağır bir konu. Ve bunlarla ilgilenirken olmam gereken programın gerisindeyim. Zor yetisicek gibi :( gece çalışıyorum. Ama sabah okulda dersim var :( öğrencilerim var, akademik etkinlikler var :(

Hadi herkesi anladım sevgilime verdigim destegi o da bana gösterse;o alaycı tavrını bıraksa. Hersey düzelicek diyorum tersliyor.
Ne dememi bekliyor bittin oğlum sen mı diyim:(

fedakarlığı zaten kimse farketmez kim işini beceemiyosa herkez onun yanında olur işini becerende tek başına kalakalır

işlerin yoluna grmesini bekle çok beklemişiniz zatende en azından nişanın için bikaç ay daha bekliyebilirsin herşe içine sinerek olmalı

Erkeğin derdi olduğu zaman kadın pervane olur destek olmak için

Kadının derdi olduğu zaman erkek hep yan çizer, sorun sevmiyorlar, hep kendilerini nazlayacaksın

Ters çık biraz, silkelensin derim. Sen derdini anlatmaya çalıştıkça onlar kendilerini nimet sanıyor. Yorgunluğunu biraz dışa vur insanlar ancak böyle anlıyor.

Teyzene Allah'tan rahmet dilerim, annenin hali de normaldir bence, kardeş kaybı çok acı.....

Doktora tezim ağır bir konu. Ve bunlarla ilgilenirken olmam gereken programın gerisindeyim. Zor yetisicek gibi :( gece çalışıyorum. Ama sabah okulda dersim var :( öğrencilerim var, akademik etkinlikler var :(

Hadi herkesi anladım sevgilime verdigim destegi o da bana gösterse;o alaycı tavrını bıraksa. Hersey düzelicek diyorum tersliyor.
Ne dememi bekliyor bittin oğlum sen mı diyim:(

8senedır beklıyormusunuz accık da beklese somurtuk yüzünü asmasan ne olur sıkıntılı bır donemden gecıyosunuz

Her sey bızım ıcın degılmı bugun senın basına gelen onun basına yarın gelırse sendemı o sekılde dawranıcanı sole bakalım onun hosuna gıder mı

Bugün erteleme konuşmasını yaptık. Biraz burukluk hisediyorum:/
Sakın yanlış anlamayın evlenme meraklısı değilim, ama 1senedir planladık, hazırlandık, yer organizasyonu, süsleme, kıyafet vb.
En çok üzülende ben oldum. Bazen sdc dertlesicegin birini istersin ya bulamadım buara :)

Bugün yorgunluğumu beyan da ettim erkek arkıma; bana mis gibi bir hayatım oldugunu, daha ne istediğimi, kendisinin asıl sorunları olan kisi oldugunu belirtti :/ birsey demedim, diyemedim ama daha da çok kırıldım.

Annem ertelendigine sevindi. Ok o haklı ona lafım yok.

Ama abimin ocaktaki düğünü ertelenmiyor, koşturması devam ediyor ve gelin hanım; yemeğe geldikleri gece geç geldiğim için alınmış. Ailesine saygısızlık olmus, ayipmis böyle seyler.

O zaman haftaici yemeğe cagirmayacaksin dedim.
Cvp: sen gene telefon ac özür dile dedi, tatsizlik olmasın dedi. Actım gene telefon dudağını büken abimin hatırı için
Özürümü lütfen kabul etti gelinimiz. Durumumu anlattım iyi yaptın iptal ettin dedi:/

Duyarsızlık yıpratıyor. Bencil bu erkekler :///

8senedır beklıyormusunuz accık da beklese somurtuk yüzünü asmasan ne olur sıkıntılı bır donemden gecıyosunuz

Her sey bızım ıcın degılmı bugun senın basına gelen onun basına yarın gelırse sendemı o sekılde dawranıcanı sole bakalım onun hosuna gıder mı

Benim kırıldığım nokta zaten somurtmadigim halde, pozitif yaklaştıkça onun benim verdigim teselliyi küçümsemesi oldu.
Diğer kızdığım noktada da şirketin bu noktaya gelecegini daha önce belirttiğim halde, yapmaması gereken alımı yaptı. Buna rağmen ben demiştim demiyorum. Karşıdaki firmanın batacağı belliydi. Piyasada konuşuluyordu. Ama dinlemedi ok. Zor durumda şimdi hayhay. Hepimiz fedakarlık yapicagiz ama beni terslemesi beni üzüyor.

Düzelicek hayatım diyorum
Cvp: nasıl düzelecek, sen mı duzelticeksin
Susuyorum

Neler atlattın biraz bekle zararı tanzim edemesende kuculmeyle kendine geliceksin diyorum.
Cvp: benim bir itibarım var sen ne anlarsın
Gene susuyorum

Aramadım 2 gün kafasını dinlesin dedim duyarsız oldum
Onun derdi için insanlarla görüştüm sen karışma dedi.
Peki dedim isime baktım ilgilenmiyorsun başka sirletlerle ilgilenicegine buna da baksaydın dedi

Offf şaşırdım artık.

Bana sunu desin isterdim
Zor donemi başarıyla atlaticagiz beraberde desin ok. Zaten 8sene evlenmek istemeyen bendim.
5 sene önce evlenicektik ona kalsa. Ama beni kırmadan da bu durum atlatilir. Şimdi soru işaretlerim oldu her sıkıntılı döneminde bu sekilde mı olacak, evliliğimizde de

Back
X