Mutsuzum..

huyinincivcivi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
63
9
48
Kocaeli
İçimi dökmek zorundayım sanırım doldum taşıyorum.. o kadar kötü hissediyorum ki kendimi... çok kırgınım, çok yorgunum..
ayrıldık, ne var ne yoksa onda benimle alakalı hepsini kargoyla yollamış. İçim o kadar acıyor ki. Bu yaptığını affedemiyorum... küçücük bi kavga sanmıştım oysa ki.. değilmiş. Öylesine canım yanıyor ki. Bana bunu yapan birine mesaj atmamalıyım diyorum ama dayanamıyorum. Aramamalıyım diyorum ama duramıyorum. Napacağımı şaşırmış durumdayım.:43::43:

Son düzenleme:
Seni cok iyi anlıyorum canim. Erkekler bitti dedigi zaman bitiyo malesef. Benim hayat sevincim gitti mesela. O su an evli belki de cocugu olacak. Coooooooooooooooook mutlu. Bitti dedigi gün gercekten bitti. Benim göz yaşım umrunda olmadi. Hemen baska birini buldu. Ben artik hic bir mutluluğa inanmaz hale geldim.

çok korkuyorum benden başkasını sevmesinden...
çok üzüldüm senin için de.. ama hayat işte ne olacağı olmuyor gerçekten... hakkımda hayırlısı diyorum ama içim de o olsun hayırlısı diyip duruyor.. bekleyeceğim...başka yapacak bir şeyim yok :(:43:

öncelikle hakkında hayırlısı olsun üzülme desem yine üzüleceksin biliyorum böyle şeyler başkasının üzülme geçer demesiyle geçmiyor. Ama zamanında senın yaptıgın hataya çok düştüm ayrıldıgında ben aradım falan. Meğer aramamak gerekiyormuş cok zor bunu başarmak ama emin ol bi kez başarabildiğinde eğer dönecekse en azından birazda burnunu sürtersen bidaha seni kolay üzmesını engellemıs olursun . Bence asla mesaj atmamalı aramamalı hatta umursamıyor gibi davranmalısın. Böyle oyunlar belkı cok sacma ama ne yazık ki erkeklerin anladığı dil bu :47:

İçini dökmüşsün iyi etmişsin evet ama teselli vermekten başka bişey gelmez elimizden :/ çok üzüldüm gerçekten geçmişe bakıp güzel şeyler yaşıyor insan ama bu durumlara nasıl geldiğini bilemiyor üzülme derim sıkma canını belki bir ihtimal barışırsınız geri özel olmazsa neydi bu aranızaki sorun

Birileriyle paylaşmak her zaman iyi gelir hepimize..Gerçekten üzüldüm küçücük bi kavga zannettim demişsin belki altında başka bişeyler vardı bnu bilemeyiz..Üzülme desek de üzülceksin biliyorum ama içine atma ağmak istiyosan ağla depresyona girmek istiyosan depresyona gir..Ama arama sakın arama seni bir çırpıda silip atan adamın peşinden sen mi koşacaksın !!

Okullarımız nedeniyle uzaktayız. Gerçi ilişkimiz başladığından beri hiç tam anlamıyla yakın mesafede olamadık. hep kısa süreler.. günü birlik ya da 5 10 gün.. en yakın halimiz bile İzmit İstanbul işte.. :(2,5 3 yıldır bu şekilde idare ediyorduk. Baya büyük sorunlar zorluklar atlattık.

Birikmişlik vardı sanırım bende de onda da.. Benim son attığım mesaja takmış, ağır konuşmuşum. bunu söyleyip duruyormuş kuzenine. Gece kavga ettik bir gün sora sabah bana kargo geldi.. :( ben de her zamanki gibi sıradan bir küslük sanıyordum. şok oldum. o kargocuda nasıl ayakta durdum nasıl aldım nasıl geldim koliyi bir ben biliyorum bir de Allah.:(:43:

çok korkuyorum benden başkasını sevmesinden...
çok üzüldüm senin için de.. ama hayat işte ne olacağı olmuyor gerçekten... hakkımda hayırlısı diyorum ama içim de o olsun hayırlısı diyip duruyor.. bekleyeceğim...başka yapacak bir şeyim yok :(:43:

canım şöyle düşün Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş bunları yaşıyorsan sabrını da muhakkak verecektr sen yeter ki ilk toslama anında sabret yani kendini tut herşey selamete erecektir belki de hayırlısı buymuş iyi ki boyle olmuş diyeceğin günler gelecek... bu aralar bu bana bi oyun gibi geliyo ozellikle bu aralar ve oldukca keyif veriyo diyorum ki vardır bundada bir hayr Allahım ben sınırlı aklımla düşünüp düşünüp şu olsun bu olsun dediğim cok oldu ama istediğim şey hayırlı mı yoksa tam tersi mi hayırlı bilemem ki artık düşünmeyip birşeyler icin ısrar etmeyip önüme sunacağın hayatı, şeklillendireceğin hayat labirentimi merakla bekliyorum diyorum. sende dene canım işe yarıyor bu teslimiyeti yasadığın zaman rahatlıyorsun

canım şöyle düşün Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş bunları yaşıyorsan sabrını da muhakkak verecektr sen yeter ki ilk toslama anında sabret yani kendini tut herşey selamete erecektir belki de hayırlısı buymuş iyi ki boyle olmuş diyeceğin günler gelecek... bu aralar bu bana bi oyun gibi geliyo ozellikle bu aralar ve oldukca keyif veriyo diyorum ki vardır bundada bir hayr Allahım ben sınırlı aklımla düşünüp düşünüp şu olsun bu olsun dediğim cok oldu ama istediğim şey hayırlı mı yoksa tam tersi mi hayırlı bilemem ki artık düşünmeyip birşeyler icin ısrar etmeyip önüme sunacağın hayatı, şeklillendireceğin hayat labirentimi merakla bekliyorum diyorum. sende dene canım işe yarıyor bu teslimiyeti yasadığın zaman rahatlıyorsun

Öyle yapmaya çalışıyorum, dua ediyorum bekliyorum. zaten başka yapabileceğim bir şey yok. adam istemiorum diyor... İstemiyorum diyen adamı da neden bekleyeceksin ki diyorsnuzdur belki de ama.. gönül işte...

Öyle yapmaya çalışıyorum, dua ediyorum bekliyorum. zaten başka yapabileceğim bir şey yok. adam istemiorum diyor... İstemiyorum diyen adamı da neden bekleyeceksin ki diyorsnuzdur belki de ama.. gönül işte...

yok canım hic oyle şeyler soylemiyorum anlıyorum seni bekler tabi insan. karsıdakinin sana karsı hata yapmış olması ya da seni artık istemiyor olması senin duygularını bıcak gibi bi anda bitirmiyor ki o yüzden acında geri dönsün istemende normal. hakkında hayırlısı güclü ol lütfen:16:

Back
X