Mutsuzum...

Asiasena

Anne 💜 öğretmen💜 kedisever 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
2.516
5.651
683
38
Kayseri
Arkadaşlar. Kayseri'de ikamet eden, öğretmen (atanamamış), iki çocuk annesi, kayınvalidesi ve onun da kayınvalidesiyle oturan 27 yaşında bir hanımefendiyim. 4 gün önce işe başladım özel bir etüt merkezinde. Dün de 4. evlilik yıldönümümüzdü. Ve dün işimden uyum sağlayamadığım gerekçesiyle kovuldum. Üstüne üstlük eşim de evlilik yıldönümümüzü hatırlamayıp kutlama sözcükleri bile söylemedi. Neymiş kafasında bir sürü sıkıntı varmış akıl mı kalıyormuş ki......Gece 2ye kadar ağladım ve uyuyamadım. Boğazımda bir yumru oturuyor. Elimi neye değsem yok oluyor gibi. Kendimi beceriksiz işe yaramaz ve gereksiz görüyorum. Ben kime nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım. Sahip olduğum tek hazinem iki evladım. Eğer onlar olmasa beni köklerimle birlikte bu dünyaya bağlayan hiçbir şeyim yok.....Sadece içimdekileri bir şekilde boşaltmam lazım bu yüzden buraya yazdım. Rabbimden sabır diliyorum ve sizden de dua...

Allah yardımcın olsun bende Kayseri de yaşıyorum ve bilirim kayseri şartlarını çok rahatları olduğu gibi çok ta rahatsız olan evlilikler var Allah kurtarsın dua et kendine

Canım insan zaman zaman böyle oluyo ama çok şükür ki sağlığın yerinde, evlatların var...Sadece nefes alan yatalak insanları,parası olup huzuru olmayanları,evsizleri,yoksulları düşünüp şükret,biraz bakış açını değiştirip dua at iyi gelicektir eminim...

Canım birçoğumuz işten kovulmuştur burda. Herkes her işte dört dörtlük olacak diye birşey yok. Rabbim sana iki evlat vermiş, onu arayanlar var. İşi yine bulursun, evliliğinin 5. Yılında sen mükemmel bir kutlama yaparsın olur biter. Yeterki sağlık olsun, herşey olur

Uyum sağlayamama sebepleriniz ne?
Önce onları halledin.
Kendinize acımaktan vazgeçin.
Hemen yılmayın..
Evlatlarınız aciz bir anne değil, güçlü ve mutlu bir anne isterler.

evet çocugunuz var eşiniz var ama önce kendiniz varsınız çalışmak istiyosanız ona yönelin nasıl başarılı olabilirim yollarını arayın eşiniz sizi çok kırmış olabilir duygusallıktan uzaklaşın olabilcek şeyler olarak görün bir kadın için ekonomik özgürlük çok önemlidir güçlü anne çocuklarınızada iii gelicektir siz çok degerlisiniz bunu hiç bir zaman unutmayın ve toplanıp hayata dönün lütfen :)

Başka iş ara ne güzel bak eşin de senin çalışmana karışmıyor demekki ... karışanlar da var evde otur demiyor. bu iyi... evlilik yıl dönümü unutma konusuna gelince kırıcı bişey ama erkeklerin çoğu bi yerden sonra bunları hiç hatırlamıyorlar... işe başlasan senin de kafan dağılır sana çok iyi gelir oyalanmış olursun. başka bi iş ara bakalım. kısmet bu nereden ne çıkacağı hiç belli olmaz.

kaynanan ve onun kaynanası ile oturuyorsun ha...iyi gelinmişsin sen..üzülme hiçbirşey..

Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim. Artık özelden ağzımın payını aldım. Kızım biraz daha büyüsün kpss hazırlanacağım olursa olur olmazsa canımız sağolsun. Sanırım ufak çapta depresyon geçiriyorum İlaca başladı doktorum şimdilik büyük problemlerim yok. Ufakları da takmama kararı aldım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum...

Bu erkekler neden bu kadar ya , işlerine gelmeyince bahneleri hazır hep . Önceliklerini unutuyorlar...
Siz güçlü olun , illa mesleğinizi yapçanız diye bişey yok gidin muhassebeci olarak çalışın , hangi birimiz mesleğini yapabiliyor ki zaten... hem kafanız dağılır hem daha güçlü hissedersiniz.

Kendinize gelmeniz iyi olmuş.
Çocuklarınız artık mutlu bir anne görecekler ne güzel.
Nacizane tavsiyem kpss ye odaklanmayın sadece..
Eğer kazanamaz ya da düşük puan alırsanız tekrar depresif hale dönmeyesiniz diye söylüyorum bunu.
Dilerim yüksekbir puan alırsınız ama olmazsa da bu son değil.
Bir sürü iş var sizi bekleyen.
Siz mutlu pozitif olun sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…