Mutsuzum?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben ünlü bir magazada kasiyerim.Bir seneden daha fazla burda çalışıyorum.Part time çalişiyorum hem de kpss ye hazirlaniyorum.İş kesinlikle zor gelmiyo ama burda mutsuzum.Çaliştigim bölümde iki kisi var.Bu insanlardan yana dertliyim.Birisini zaten müdür çok seviyo,diger kisiyi zaten sikayet etmistim.Paraya ihtiyacim olmasa bir dakika durmam burda.Sabah kasa açiyorum mesela mudurun sevdigi kişi bana yok bi saate açar şimdi diyo.Yok ben bozuyomusum kasalari falan.Kendini bi halt saniyo.Mudur bana şuan iyi davraniyo,isi birakma diyo.Baska magazaya gitmek istiyorum,bir senelik elemanimi yollamam diyo.H&m magazasindan gorüsmeye cagirdilar.Ama mulakatlari da cok zormus.Uc mulakatla aliyorlarmiş.tek avantajim deneyimim.Bu magazada cok mutsuzum napicam ben :-(

Ya sana takık iki insanı görmezden geleceksin ya da h&m i zorlayacaksın
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin...
Çok zorluycam zaten.Kimseye duyurmadim.Yeni magaza açtiklari icin baya açik var onlardada.yardicmci olucaz dediler aa korkuyorum

İş değiştiriceksin , iş bul öyle çık. Bir yer mutsuzsan verimli olamazsın. Ayrıca sana söylenenleri duyduğun halde cevap vermiyor musun?
En son kavga ettik.Sesimi yukselttim az daha haksiz durumuna duscektim.Artik duymamazliga geliyorum.Evime daha yakin başka magazalara basvurucam

İşimi aksatmiyorum,kaytarmiyorum.Mudur memnun gorunuyo.Baska subeye gitmek istiyorum.Gondermiyo beni.cikarsam bi daha giremem ama bu insanlara katlanamiyorum.Surekli bi huzursuz ortam.Surekli laf sokma.Agzimi accam sonunda kendini mudur mu saniyon,mudurculuk mu oynuyon dicem.Daha kotu olcak biliyorum.Ama sabredemiyorum.Rakiplere basvurucam.Bu kadar deneyimle alirlar zaten

Ben ünlü bir magazada kasiyerim.Bir seneden daha fazla burda çalışıyorum.Part time çalişiyorum hem de kpss ye hazirlaniyorum.İş kesinlikle zor gelmiyo ama burda mutsuzum.Çaliştigim bölümde iki kisi var.Bu insanlardan yana dertliyim.Birisini zaten müdür çok seviyo,diger kisiyi zaten sikayet etmistim.Paraya ihtiyacim olmasa bir dakika durmam burda.Sabah kasa açiyorum mesela mudurun sevdigi kişi bana yok bi saate açar şimdi diyo.Yok ben bozuyomusum kasalari falan.Kendini bi halt saniyo.Mudur bana şuan iyi davraniyo,isi birakma diyo.Baska magazaya gitmek istiyorum,bir senelik elemanimi yollamam diyo.H&m magazasindan gorüsmeye cagirdilar.Ama mulakatlari da cok zormus.Uc mulakatla aliyorlarmiş.tek avantajim deneyimim.Bu magazada cok mutsuzum napicam ben :-(
Ayrıl
Hıcbırsey mutsuzluğun önüne gecmemelı

Bilmiyorum.Hep öyle.Mesela musteriler sirada bu kasadan yardimcu oalblrmiyim diyorum.Yanimdaki bagiriyo bu kasa deme diye.
bu kısmı anlamadım? bu kasa deyince ne oluyor?
ayrıca seni sessiz buluyorlar sanırım. sana laf sokulduğunda cevabını versen aynı uslüpla ve biri bağırınca aynı tonda cevap versen bir daha zor yapar. var böyle tipler cevabını alınca ya hiç konuşmaz ya da insan gibi konuşur

bu kısmı anlamadım? bu kasa deyince ne oluyor?
ayrıca seni sessiz buluyorlar sanırım. sana laf sokulduğunda cevabını versen aynı uslüpla ve biri bağırınca aynı tonda cevap versen bir daha zor yapar. var böyle tipler cevabını alınca ya hiç konuşmaz ya da insan gibi konuşur
Bidakine laf yapcam da daha kotu huzursuzluk olsun istemuyorum.eakip firmaya basvurcam ben.lcwya

Back
X