• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzumm :(

NEGRO88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
278
1
96
Trabzon
kızlar konuyu doğru yere açıyormuyum bilmiyorum ama yardımcı olun lütfen :( benim ayaklrımda bi sorun var :( yani şimdye kadar bi rahatsızlık vermiyordu ama yaklaşık 2 3 yıldır topuklu ayakkabı da giyiyorum okulda genelde spor giydiğim için dikkatimi çekmiyordu. yan basıyorum sanırım :59: sol ayakkabımın topuğu yamuluyor hep :( bana bi ağrı vermiyor yürürken ayaklarım düz içe doğru basmıyorum yani adım attığımda ayağım düz içe yada dışa dönük değil ama ayakkabılarımın sol tekleri hep öyle oluyor :58::58::58: artık ayaakbı almaktan nefret ediyorum çok moralimi bozuyo çok üzülüyorum istediğim ayakkabıları alamıyorum :( doktora hiç gitmedim bilginiz varmı bu konuda ?? ne yapabilirim taban vs varmıdır acaba :59::59: offffffffffff

Bu durumun çocukken düzeltildiğini duymuştum.

aslında topuklu giyinmesende spor ayakkabıda bile farkedebilmen gerekiyor.

Yan basan tanıdıklarım var topuklu giymeselerde ayakkabı bir süre sonra şekil alıyor belli oluyor yanı

Bence yınede bir doktora görün.

küçükken bende bu sorun vardı ama o dönemde ortopedik ayakkabı ile halletmiştik.yetişkin birisi için ne yapılabilir bilmiyorum.ben o ayakkabıyla düzeltmiştim.

babam bana : yampiri yampiri yürüme der hep :)) bende yamuk basıyormusum ben farkında deılım ama oyle dıyor..
bence sorun yok temız ayak temız ayakkabı ve ağrı sızı olmadıgı surece bunu sorun etmek yersiz ..

Bu sorun cocukken ortapedik özel ayakkabı ıle cozulebılcek bır durum . gelısme cağında yanı ..
artık geçti .. bence bu duruma alıs ve bukadar basıt bıseyden dolayı mutsuz etme kendını ..

Şükret yamukta bassan bır ayağın bacağın var ..

benim topuklarda disa dönük yamuluyo
görsel bi sorun yok agrim sizimda yok o yüzden üzerinde fazlaca düsünmedim

bilmiyorum ama olalbiyor bu durum çok uzun süre giydiğim bi ayakkabı varsa oluyor bendede.çok ayakta kalıyosanız otomatikman yorgunluktan kendinizi ö dış yöne doğrumu salıyosunz acaba.babamında öyleydi ayakkabıları çalışıyoken.şimdi öyle bişi yok ayakkabılarında sanırım.ayakta kalınca hareketsizyanlara salıyor insan yükünü.ozman topuklu giymeyin bence o topuklu ayakkabı sizi zorluyor yoruyor ve siz dengenizi ortaya değilde yanlara veriyorsunuz.dolgu topuk giyinki yükünüz eşitlensin her noktaya aynı dağılsın bence sorun yok herkeste olabilen bişeymiş gibigeliyor..yinede içiniz rahat değlse ortapediye gidin derim

Back
X