kusura bakmayin, haftasonu cok fazla vaktim olmadi, nete cok az girdim. Sorulari cevaplamaya vaktim olmadi.
Bikac konu actim burayada daha önce zaten, ama maalesef bazi bayanlar, hemen saldirisa geciyor..
Sorun ne,..Sorun benim aslinda :)
kisaca özetleyim. Calisiyorum, isimden memnunum. Yani is konusunda bir SIKINTIM yok cok sükür. Ailemle yasiyorum. Biliyorum her Anne Baba gibi benim Ailemde benim sadece iyiligimi istiyor, ama inanin o kadar SIKIYORLAR ki, dayanamiyorum artik.
Evde kimseyle konusmak istemiyorum. Odamdan cikmak istemiyorum. Aileme bir kac defa cok bunaldigimi kafami dinlemek istedigimi ve beni tatile göndermelerini istedim.
Babam sagolsun göndereyim diyor ama nasil: " tamam annenle gidin ". Baba diyorum Annemle giderimde ben bunaldim daraldim, annemle burdada birlikteyim.
Neyse o zaman gitmiyorsun dedi.
Bunaldim SIKILDIM, cünkü su son aylarda bana göre cok kötü seyler yasadim. Kalbim kirik, icim yaniyor ve kimseye anlatamiyorum.
Sözlenmistim, gönlümün baskasinda oldugu halde. Neyse sözü attik, gecerli nedenleri vardi. Orayi geciyorum. Düsünmek istemiyorum artik.
Simdi 4 bucuk yildir Sevdigim Insan. Onunla olmak imkansiz su an..ama vazgecemiyorum. Aramizdaki mesafe zaten beni öldürüyor.
Ben yurtdisinda o Türkiyede. Yurtdisina gelmek icin istiyor diyenler olabilir, ama biliyorum kesinlikle öyle birsey yok.
Bu konu beni öldürüyor. Inanin hayatimdan bezdim. Günden güne eriyorum. Olmayacak diyorum kendi kendime, Allahima yalvariyorum bi isaret Allahim birsey ondan vazgecmek icin. Ama yoook ben öyle yalvardikca daha cok baglaniyorum.
Inanin herseyimden vazgecmeye hazirim. Ayri dünyalarin insanlari derler ya, aynen öyleyiz bizde. Ama ben onun icin herseyi birakip gidebilirim. sadece AILEM..
offf..Inanin cok cok cok caresizim. bu konu beni bitiriyor !!!