mutsuzummmmm..her gece gözyasi dökmekten yoruldum biktim..

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
selam kk´nin üyeleri,

buraya yazmamin özel bir nedeni yok. Sadece icimi dökmek istedim.

Kimseyle konusamiyorum, kimseyle dertlesemiyorum, derdimi anlattigim zaman beni anlamadiklarini düsünüyorum.

Her gece basimi yastiga koydugumda, derin düsüncelere dalip, agliyorum..bazen hickira hickira..saatlerce..

kisacasi cok mutsuzum.

Herseyim var aslinda, ama ben hicbirseyle mutlu olamiyorum. Hicbirseyde istemiyorum.

Ailem mutsuz dura dura bizide mutsuz ettin diyor.

cok kötüyüm; böyle bir hayat hayal etmemistim... :(

selam kk´nin üyeleri,

buraya yazmamin özel bir nedeni yok. Sadece icimi dökmek istedim.

Kimseyle konusamiyorum, kimseyle dertlesemiyorum, derdimi anlattigim zaman beni anlamadiklarini düsünüyorum.

Her gece basimi yastiga koydugumda, derin düsüncelere dalip, agliyorum..bazen hickira hickira..saatlerce..

kisacasi cok mutsuzum.

Herseyim var aslinda, ama ben hicbirseyle mutlu olamiyorum. Hicbirseyde istemiyorum.

Ailem mutsuz dura dura bizide mutsuz ettin diyor.

cok kötüyüm; böyle bir hayat hayal etmemistim... :(

canım herkeste olur zaman zaman böyle dönemler..
kısacası depresyondasın..
güçlü biriysen bikaçgün sonra bu durumun üstesinden gelip eski neşeli günlerine geri dönersin.
sana tavsiyem bu dönemlerde yanlış bişey yapmamaya çalış.dikkatli ol.
arkadaşlarınla farklı bir sosyal etkinliğe katılabilirsin, kafanı dağıtır. yada güzel bir kitap bulup oku, kitaplar insanı çok farklı dünyalara götürür.

canım herkeste olur zaman zaman böyle dönemler..
kısacası depresyondasın..
güçlü biriysen bikaçgün sonra bu durumun üstesinden gelip eski neşeli günlerine geri dönersin.
sana tavsiyem bu dönemlerde yanlış bişey yapmamaya çalış.dikkatli ol.
arkadaşlarınla farklı bir sosyal etkinliğe katılabilirsin, kafanı dağıtır. yada güzel bir kitap bulup oku, kitaplar insanı çok farklı dünyalara götürür.

arkadaslarimi görmek istemiyorum bu aralar...hepsi iki yüzlü canimi skiyorlar...

ama bir konuda haklisiniz evet kitaplar insani cok farkli dünyalara götürüyor. Kitap okuyorum sürekli..cok iyi geliyor bana..

sorun ne pekı cnm :ssz:

kusura bakmayin, haftasonu cok fazla vaktim olmadi, nete cok az girdim. Sorulari cevaplamaya vaktim olmadi.

Bikac konu actim burayada daha önce zaten, ama maalesef bazi bayanlar, hemen saldirisa geciyor..

Sorun ne,..Sorun benim aslinda :)

kisaca özetleyim. Calisiyorum, isimden memnunum. Yani is konusunda bir SIKINTIM yok cok sükür. Ailemle yasiyorum. Biliyorum her Anne Baba gibi benim Ailemde benim sadece iyiligimi istiyor, ama inanin o kadar SIKIYORLAR ki, dayanamiyorum artik.
Evde kimseyle konusmak istemiyorum. Odamdan cikmak istemiyorum. Aileme bir kac defa cok bunaldigimi kafami dinlemek istedigimi ve beni tatile göndermelerini istedim.
Babam sagolsun göndereyim diyor ama nasil: " tamam annenle gidin ". Baba diyorum Annemle giderimde ben bunaldim daraldim, annemle burdada birlikteyim.
Neyse o zaman gitmiyorsun dedi.
Bunaldim SIKILDIM, cünkü su son aylarda bana göre cok kötü seyler yasadim. Kalbim kirik, icim yaniyor ve kimseye anlatamiyorum.

Sözlenmistim, gönlümün baskasinda oldugu halde. Neyse sözü attik, gecerli nedenleri vardi. Orayi geciyorum. Düsünmek istemiyorum artik.
Simdi 4 bucuk yildir Sevdigim Insan. Onunla olmak imkansiz su an..ama vazgecemiyorum. Aramizdaki mesafe zaten beni öldürüyor.
Ben yurtdisinda o Türkiyede. Yurtdisina gelmek icin istiyor diyenler olabilir, ama biliyorum kesinlikle öyle birsey yok.

Bu konu beni öldürüyor. Inanin hayatimdan bezdim. Günden güne eriyorum. Olmayacak diyorum kendi kendime, Allahima yalvariyorum bi isaret Allahim birsey ondan vazgecmek icin. Ama yoook ben öyle yalvardikca daha cok baglaniyorum.

Inanin herseyimden vazgecmeye hazirim. Ayri dünyalarin insanlari derler ya, aynen öyleyiz bizde. Ama ben onun icin herseyi birakip gidebilirim. sadece AILEM..

offf..Inanin cok cok cok caresizim. bu konu beni bitiriyor !!!

Back
X