Kekler - Pastalar muzlu pudingli çikolata soslu kelebek pasta

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
246
363
Diğer
tadına bayıldık yani hemen bitirdik çayın yanında

1 adet pasta tabanının alt kısmı
1 paket muzlu puding
1 paket krem şanti
1 paket çikolata sos
çikolata parçacıkları
1 bardak keki ıslatmak için süt
4 bardak puding için süt
2 bardakta çikolata için süt
yarım bardaktan iki parmak fazla kremşanti için süt
yani birbuçuk kilo süte yakın bir süt lazım.

hazır pasta tabanları iki tanedir bir tanesiyle yaptım alt kısmıyla bu keki pasta yapıcağımız tabağa alıp sütle ıslatıyoruz.sonra ortadan ikiye kesip yuvarlak kısımlarını birbirine değecek şekilde çeviriyoruz yani kelebek şekli veriyoruz.sonra muzlu pudingi yapıp hafif soğutup pastanın üstüne yarısını döküyoruz.onun üstüne kremşanti hazırlayıp iyice üstüne ve yanlarına sürüyoruz biraz ayırıp üstlerine süs yaptım.sonra çikolata sos yapıp üzerine yarısını döküyoruz.kalan kremşanti ile süslüyoruz.çikolata parçacıkları serpiyoruz.

malzemenin artan yarılarınıda diğer kekin yarısıyla yapabilirsiniz yani bir kekten iki pasta.

afiyet olsun.

dscf3840.jpg

dscf3842f.jpg

dscf3846o.jpg

enfes görünüyor..gece yarısı yapılmaz ki ama bu bana:sm_cool:
regl olcam galiba canım tatlı isteyip duruyor zaten:roflol:

bebeişim52 bitmemiştir heralde pastaaaaa yarın gelimmde banada ver kıs bi dilim sevaptır bak çok canım çektiiiiiiiii:)ellerine saglık bebeişim mğkemmler gözüküyo:)

nem cnm bitti valla kıs ama kekin diğer yarısıylada bugün yarın bidaha yaparım bak gelcenmi eminmisin erzuruma dimi

nem ayrıca hani ilk yorumu sen yapcaktın yaa ben seni bekledim ubu saatte yaptın yorumunu bide diğer tariflerimede bak güzel şeyler var ilerde lazım olur yada istemeye geldiklerinde

ay kıs bebeişimmmmm anam flimlere takıldım geç geldim:) tarifini yazdınm cnmm lasım olcak yakında:)

bu arada bebişim52 erzurum dedin demi sen neyse sen bize gelde bizde yap pastayı bence:)

ay kıs bebeişimmmmm anam flimlere takıldım geç geldim:) tarifini yazdınm cnmm lasım olcak yakında:)
bende anamla tam konuşuyodum elektirikler kesildi ama pastayı yemiştik çoktan kavak yelleride şimdi bitti bende ona takıldım

sen gelimde banada ver sevap demişin ya ona istinaden dedim sevmiyon ya burayo benim gibi gelmezsinki

valla bacı bikere geldim kaçarak geri döndüm:Dkısmet bakka bellimi olur bi bakarsın oraya taşınmışım allah korusun..ay bu arada valla senin pastadan çok biz yine çene çalmaya başladık bacım:)senin diger topike gidek:)

oy kuzuuuuuuuuummm ben geliyim yanına ama pasta yemeye deill senin o fındık burnunu yemeye gelim ben yaaaa:dance:

gel kız sana sözüm var istanbulu gezdirecem :içelim:bebişim52 ellerine sağlık bacımmmm süper gözükoo
özel şeyler etcem sana nem kaçamann benden topic topic seni takpteyim:jeyyar:

Back
X