Mycoplasma ureaplazmadan dolayi kisirlik suphesi

Ocean Daisy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
7
3
1
28
Merhaba siteye yeni katildim hatta bunu sormak icin katildim desem bile yeridir cunku hicbir yerde bunun net cevabini alamiyorum.
Bir bucuk-iki yil once mycoplasma ureaplazmadan dolayi antibiyotik tedavisi gordum hatta biraz inatci cikmisti ama neyse ki gecti. Internete her baktigimda bunlarin kisirlik yaptigi yaziyordu ama bazi kaynaklara baktim tedavisi yapildiktan sonra kadinlarin hamile kalabilecegi de yaziyordu. Benim kafam karisti. Normalde tedavisi yapilsa bile mycoplasma ureaplazma kalici hasar mi birakiyor ki her yerde sadece kisirlik yapabilir yaziyor? Doktoruma da sordum hic aciklama yapmadan gel kisirlik testi yaptiralim dedi. Alti tane test olacakmisim ve ucreti bu ay beni asti o yuzden bekliyim diyorum. Sorularima cevap bulabilirsem cok mutlu olucam cunku stresten gercekten uyuyamiyorum.

Stres yapma kendini toparlayınca testlerini yap canım stres tüm vucudu etkiliyor sonucta kafana takmamaya calıs herseyin zamanı var illaki bizlerede çocuk nasip olur. Ve bir arkadasıma bandırma royal hastanesinde ki hayal bey kadının kısırı olmaz kusuru olur oda çözümlenir demiş. Tıp çok ilerledi illaki çözümü vardır sen sıkma canını

Stres yapma kendini toparlayınca testlerini yap canım stres tüm vucudu etkiliyor sonucta kafana takmamaya calıs herseyin zamanı var illaki bizlerede çocuk nasip olur. Ve bir arkadasıma bandırma royal hastanesinde ki hayal bey kadının kısırı olmaz kusuru olur oda çözümlenir demiş. Tıp çok ilerledi illaki çözümü vardır sen sıkma canını
Tesekkur ederim yazdiklarin icin doktordan geliyorum testlerimi yaptirmadim ama kontrole gittim rahim agzinda yara olmus cok akintidan. Bitmiyor sorunlarim biktim acikcasi. Butun bunlardan sonra cevabin iyi geldi iyi hissettirdin. Umarim hepimize cocuk nasip olur hepsi saglikli olur

Tesekkur ederim yazdiklarin icin doktordan geliyorum testlerimi yaptirmadim ama kontrole gittim rahim agzinda yara olmus cok akintidan. Bitmiyor sorunlarim biktim acikcasi. Butun bunlardan sonra cevabin iyi geldi iyi hissettirdin. Umarim hepimize cocuk nasip olur hepsi saglikli olur
Hergün aç karnına 1 diş sarımsak yut doğal antibiyotik ve mucizevi etkileri var yara geçer, fitil falanda vermiştir doktorun çabucak toplarsın hiç üzme kendini herşey olacağına varıyor biz 1000kerede düşünsek 1 kere oluyor sonucta oda Allah ne yazdıysa o. Sana iyi geldiği için çok sevindim stresle hayatın olağan akışında tat aldıgın duygulardanda uzaklaşırsın keyfin kaçar bunu kendinede eşinede yapma sal gitsin Bi gün herşey çok güzel olacak.. 🤗

Hergün aç karnına 1 diş sarımsak yut doğal antibiyotik ve mucizevi etkileri var yara geçer, fitil falanda vermiştir doktorun çabucak toplarsın hiç üzme kendini herşey olacağına varıyor biz 1000kerede düşünsek 1 kere oluyor sonucta oda Allah ne yazdıysa o. Sana iyi geldiği için çok sevindim stresle hayatın olağan akışında tat aldıgın duygulardanda uzaklaşırsın keyfin kaçar bunu kendinede eşinede yapma sal gitsin Bi gün herşey çok güzel olacak.. 🤗
evet evet fitil de verdi iki antibiyotik verdi haftada bir içilen bir hap da verdi. sarımsağı denicem çok teşekkür ederim :) çok pozitifsin gerçekten çok rahatladım iyi ki üye olmuşum. stresten dolayı oluyor aslında çoğu şey bunu bir şekilde bırakmam lazım. evet dediğin gibi her şey çok güzel olsun 🤗

Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum kısırlık yapıyor mu bilmiyorum ama 3 düşüğüm var tekrarlayan düşüklerin nedenini araştırdığımızda tesadüfen öğrendik şuan bende ilaçla tedaviye başladım rahim ağzı yarasıyla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum bu hastalık geçer mi onu da bilmiyorum sürecinizle ilgili gelişmelerden bilgilendirirseniz memnun olurum

Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum kısırlık yapıyor mu bilmiyorum ama 3 düşüğüm var tekrarlayan düşüklerin nedenini araştırdığımızda tesadüfen öğrendik şuan bende ilaçla tedaviye başladım rahim ağzı yarasıyla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum bu hastalık geçer mi onu da bilmiyorum sürecinizle ilgili gelişmelerden bilgilendirirseniz memnun olurum
Merhaba cok gecmis olsun bana gore biraz illet bi hastalik gibi geldi cok inatci cikti ama ben doktoruma duzenli bir sekilde kontrole gidemedim bende de cok fazla hata payi var. Sizde de mi rahim agzi yarasi var? Doktorumdan ilk duydugumda cok korktum ama merak etme onemli bisey degil dedi rahatlatti.

Onceden ictigim antibiyotikleri tekrar verdi umarim ilaclara direnc kazanmamislardir. Haftaya kontrole gidicem daha sonra buraya yazarim neler oldu bitti. Umarim ikimiz de yakin zamanda iyilesiriz gelecekte saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz

İnşallah ikimizde kısa sürede iyileşiriz bende de rahim ağzında yara var 10 gün sonra bende kontrole gidicem bende yine yazarım tekrar geçmiş olsun

İnşallah ikimizde kısa sürede iyileşiriz bende de rahim ağzında yara var 10 gün sonra bende kontrole gidicem bende yine yazarım tekrar geçmiş olsun
Haftaya iyi haberlerimizi verelim ben biktim artik 2022 guzel gecsin artik. Ben de haberlerinizi bekliyorum

Back
X