Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın güzelim Allah analı babalı büyütsünbende 2007 de ameliyat oldum.doktorum 6 ay bekle demişti.ben 4 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu.üç ay sonra tekrar hamile kaldım.kızım şimdi 2 buçuk yaşında.allah isteyen herkeze nasip etsin işallah
bende 2007 de ameliyat oldum.doktorum 6 ay bekle demişti.ben 4 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu.üç ay sonra tekrar hamile kaldım.kızım şimdi 2 buçuk yaşında.allah isteyen herkeze nasip etsin işallah
ben varım.....21.ağustos 2009 ta miyom ameliyatı oldum...15 cm ve 9.5 cm lik kocaman miyomlarım çıkarıldı çok şükür.....
1.5 sene korundum korunmayı bıraktığımın 2.ayında çok şükür hamile kaldım.... benimde çok korkutmuşlardı ama ben hep içimi refah tutttum. verecek olan Allah sonuçta...yenilemesinden korktum 6 ayda bir kontrole gittim çok şükür başlangıcı bile yok rahatım şimdilik inş bir dahada olmaz.....
merhabalarrr
arkadasim demekki sen benim kadar bu forumlarda gezinmemissin okdr cok miyom ameliyati olupta hamile kalanlar varki dogalyolla veya tupbebek asilama yontemi ile oyuzden hic canini sikma
ha kimi hic agri sizi cekmiyor kimi adet sancisi gibi agri oluoyr diyor ama bu normal hamileliklerde bile olabiliyor bende onlarin arasina katilacagim insallah ama maalesef once miyom ameliyati olmam gerekiyor cok riskli bi yerde oyuzden doktor arastirmalari sonucu cok okudum insallah rahim alinmadan bende hayirlisi ile kurtulurum miyomlarimdan cok korkuyorum ayri gerci dun gittigim doktor cok rahatlatti beni ama cok para istedi bi kac doktora daha gozukecem bakalim.............
Ben de varım üzülüp stres yapma sakın 11.05.2010 da ameliyat oldum şimdi 9 haftalık ikizlerime hamileyim :) inş. sağ salim kucağıma almak için dua ediyorum bu arada benim bekleme sürem 3 aydı ama hemen olmadı sürenin bu kadar kısa olmasının sebebi benim ameliyatımın kapalı olması ve bir myom olmasıydı.