myom ameliyatı geçirip bebiş bekleyenler

brenda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
24
1
36
Gaziantep
forumu farkettiğim kadar okudum ama myom ameliyatı olupta hamile kalana rastlayamadım. Ameliyat olup bebek isteyen biri olarak fazla ümitlenmeyeyim mi yoksa olumlu örneklerde var mı?

merhaba ben geçen sene şubatta miyom ameliyatı oldum.. ve çok da korkuyordum hamile kalamamaktan. ama şu an 8 haftalık hamileyim.. şimdilik bulantı dışında bir şikayetim yok.. umarım sonuna kadar iyi gider..

Merhaba senin içini ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama ben de 8,5 ay önce miyom ameliyatı oldum. Yapışıklık olmaması için ameliyatın ardından histeroskopi yapıldı.Doktorun verdiği bekleme süresi bitince hamile kaldım. Şimdi 12 haftalığım ama sürekli tetikteyim sürekli Allaha dua ediyorum. Vaktinde zamanında sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım diye. Ameliyattan sonra hamilelik biraz zor geçiyor. İyi bir doktor gözetiminde olman şart. Mümkünse seni ameliyat eden doktorun takibini yapsın. İnşallah bir an önce bebişine hamile kalırsın.

Arkadaşlar doktorunuz size ne kadar bekleme süresi verdi. Bana en az 6 ay dedi ama ideali nekadar acaba. Kişiden kişiye değişiyor mu?

deniz2626 ve bengisu82,

yazdıklarınızla epey moral depoladım. teşekkürler, inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve evlatlarınızı gönlünüzce büyütürsünüz.

benim bekleme sürem 7 aydı, 2 ay kaldı, kısmet artık.

bende 2007 de ameliyat oldum.doktorum 6 ay bekle demişti.ben 4 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu.üç ay sonra tekrar hamile kaldım.kızım şimdi 2 buçuk yaşında.allah isteyen herkeze nasip etsin işallah

bende 2007 de ameliyat oldum.doktorum 6 ay bekle demişti.ben 4 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu.üç ay sonra tekrar hamile kaldım.kızım şimdi 2 buçuk yaşında.allah isteyen herkeze nasip etsin işallah
Allah bağışlasın güzelim Allah analı babalı büyütsün

moralimi artırdığınız için teşekkürler, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah. hamilelik süreciniz ve doğum süreci nasıldı merak ettim. sıkıntılımı normalmi?

ben varım.....21.ağustos 2009 ta miyom ameliyatı oldum...15 cm ve 9.5 cm lik kocaman miyomlarım çıkarıldı çok şükür.....

1.5 sene korundum korunmayı bıraktığımın 2.ayında çok şükür hamile kaldım.... benimde çok korkutmuşlardı ama ben hep içimi refah tutttum. verecek olan Allah sonuçta...yenilemesinden korktum 6 ayda bir kontrole gittim çok şükür başlangıcı bile yok rahatım şimdilik inş bir dahada olmaz.....

merhabalarrr

arkadasim demekki sen benim kadar bu forumlarda gezinmemissin okdr cok miyom ameliyati olupta hamile kalanlar varki dogalyolla veya tupbebek asilama yontemi ile oyuzden hic canini sikma
ha kimi hic agri sizi cekmiyor kimi adet sancisi gibi agri oluoyr diyor ama bu normal hamileliklerde bile olabiliyor bende onlarin arasina katilacagim insallah ama maalesef once miyom ameliyati olmam gerekiyor cok riskli bi yerde oyuzden doktor arastirmalari sonucu cok okudum insallah rahim alinmadan bende hayirlisi ile kurtulurum miyomlarimdan cok korkuyorum ayri gerci dun gittigim doktor cok rahatlatti beni ama cok para istedi bi kac doktora daha gozukecem bakalim.............

ben varım.....21.ağustos 2009 ta miyom ameliyatı oldum...15 cm ve 9.5 cm lik kocaman miyomlarım çıkarıldı çok şükür.....

1.5 sene korundum korunmayı bıraktığımın 2.ayında çok şükür hamile kaldım.... benimde çok korkutmuşlardı ama ben hep içimi refah tutttum. verecek olan Allah sonuçta...yenilemesinden korktum 6 ayda bir kontrole gittim çok şükür başlangıcı bile yok rahatım şimdilik inş bir dahada olmaz.....

teşekkürler. rahat olmaya çaılışıyorum, gerçi geçen seneki problemlerden dolayı artık epey sağlamlaştı sinirlerim :) ama nede olsa olumlu örnekler duymak çook rahatlatıyor. şimdi hamilesin sanırım ?

merhabalarrr

arkadasim demekki sen benim kadar bu forumlarda gezinmemissin okdr cok miyom ameliyati olupta hamile kalanlar varki dogalyolla veya tupbebek asilama yontemi ile oyuzden hic canini sikma
ha kimi hic agri sizi cekmiyor kimi adet sancisi gibi agri oluoyr diyor ama bu normal hamileliklerde bile olabiliyor bende onlarin arasina katilacagim insallah ama maalesef once miyom ameliyati olmam gerekiyor cok riskli bi yerde oyuzden doktor arastirmalari sonucu cok okudum insallah rahim alinmadan bende hayirlisi ile kurtulurum miyomlarimdan cok korkuyorum ayri gerci dun gittigim doktor cok rahatlatti beni ama cok para istedi bi kac doktora daha gozukecem bakalim.............

tanti forumu çok dolaştım inan. inşallah güzel bir operasyon geçirirsin. doktor seçimi çok önemli olduğu kadar da şans meselesi. inşallah herşey yolunda gider.

insallah arkadasim tek istegim bu suanda ondan sonrada korunma suresinden hemen sonra insallah cocuk dusunecegiz ama once iyi guvenilir bi doktor bulmam gerekiyor

allahta senin yardimcin olsun

Ben de varım üzülüp stres yapma sakın 11.05.2010 da ameliyat oldum şimdi 9 haftalık ikizlerime hamileyim :) inş. sağ salim kucağıma almak için dua ediyorum bu arada benim bekleme sürem 3 aydı ama hemen olmadı sürenin bu kadar kısa olmasının sebebi benim ameliyatımın kapalı olması ve bir myom olmasıydı.

Ben de varım üzülüp stres yapma sakın 11.05.2010 da ameliyat oldum şimdi 9 haftalık ikizlerime hamileyim :) inş. sağ salim kucağıma almak için dua ediyorum bu arada benim bekleme sürem 3 aydı ama hemen olmadı sürenin bu kadar kısa olmasının sebebi benim ameliyatımın kapalı olması ve bir myom olmasıydı.

inşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın. çok sevindim senin adına. kendi adıma da sevinirim inşallah hayırlısıyla :D

geçen hafta bebiş beklediğimi öğrendim :)) fakat bu hafta erken düşükle kaybettim ne yazık ki:(((((

tek tesellim tıkanıklık problemi olmadığını bilmek oldu. inşallah tekrar, ama bu sefer sağlıklı bir hamilelik nasip olur.

kızlar mesajlarınızı okudum ve içim biraz rahatladı. Ben de yeni miyom ameliyatı oldum. Ama bebek olmaz diye korkuyorum.

Hamile kalan arkadaşlar lütfen yazarlar mı miyomları ne tür miyomlardı. Benimki rahim içi duvarında intramural ( 6.5 cm) miyomdu. rahme 8 dikiş atıldı.

Zarar görmüştür diye korkuyorum. lütfen cevaplarınızı bekliyorum....

Back
X