Myom sorunu olanlar bakabilirmisiniz lutfennn

Morlimonn

Pufişim geliyo 🤩 ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
1.670
972
123
Merhaba arkadaslar bundan 6ay once kisin rutin kontrolum icin doktora gittigmde doktor rahmimin ic yukari duvarinda 1cm kdr kucuk bir myomum oldugunu ve endiselenicek bisey olmadigini soyledi bende cok korktm durdum duramadim baska doktora kostm hemen oda ayni seyleri soyledi bunlar cok kucuk seyler takmana gerek yok korkulucak bsey yok her kadinda olabilen ama bnmkinin cok kucuk oldugunu soyledi bnde cok korkyrm 24 yasindayim yeni nisanlandm temmuz 15de ilerde hamile kalmamda sorn olrmu diye ltfn akil verin bana :(((

Önerim, devlet hastanesinde bir doktor bulup ona danış. Özel hastane ve ya özel muayenehanesi olan doktorlara güvenmiyorum. Enfeksiyona bağlı akıntı söz konusu değilse bence çok büyütmeyin.

Önerim, devlet hastanesinde bir doktor bulup ona danış. Özel hastane ve ya özel muayenehanesi olan doktorlara güvenmiyorum. Enfeksiyona bağlı akıntı söz konusu değilse bence çok büyütmeyin.
Yok enfeksiyon falan yok bnde zaten ilk myomun var dyen doktor dewlet hastanesi doktoruydu bn korktum iste busefer ozel hastaneye gttm butun gttigim doktorlar ayni seyi soyledi cok kucuk bsey unut bnu tkma dedi bnde hala korkuyrm ilerde buyurmu falan diye hamile kalamazsam diye

canım bende 24 yaşındayım 2015 haziran ayında 7cmlik myom farkettik tesadüfen. kanama sancı vs etkisi yok. 1 yıllık evliyim. şuan çocuk düşünmediğim için çocuğa engel mi bilmiyorum ama riski vardır elbet. dr lar en kötüsünü söylüyo. rahmin bile alınabilir amelyatta ne olur bilmemeyiz diyorlar korkutuyorlar. araştırma hastanesine gidiyorum kontrole henüz bir büyüme yok. ancak hiç uzman dr a görünemedim. hep asistanlar var. kime randevu alsam o hastanede aynı adamla karşılaşıyorum canımı sıkıyor. özele gittim. istersen alırız dedi istersen çocuk düşününce alırız dedi. birisi laporoskopik alırız birisi sezeryanla alırız dedi. kafam çok karışık :(

Yaklaşık bir ay önce laparoskopi yöntemiyle rahim duvarı dışında olan iki miyomum ve iki tane çikolata kistim alındı. Ameliyattan önce 1 miyomum oldugu görünüyordu amaameliyat sırasında miyomun arkasından bir tane daha gelmiş. Miyom alınmadığı sürece büyürmüş doktorum hemen alalım dedi. Üstelik benimde ağrım sancım yoktu evlencem diye kadın doğuma muayene gidince ortaya çıktı:110: Şubat ayında gittiğimde 5 cm miyomum vardı ama temmuz ayında gittiğimde 6.5 cm olmuş büyüklüğü. Hemen bebek doğurmamı tavsiye etti. Şükürler olsun iyiyim bir an önce aldırmaya bak.

Yaklaşık bir ay önce laparoskopi yöntemiyle rahim duvarı dışında olan iki miyomum ve iki tane çikolata kistim alındı. Ameliyattan önce 1 miyomum oldugu görünüyordu amaameliyat sırasında miyomun arkasından bir tane daha gelmiş. Miyom alınmadığı sürece büyürmüş doktorum hemen alalım dedi. Üstelik benimde ağrım sancım yoktu evlencem diye kadın doğuma muayene gidince ortaya çıktı:110: Şubat ayında gittiğimde 5 cm miyomum vardı ama temmuz ayında gittiğimde 6.5 cm olmuş büyüklüğü. Hemen bebek doğurmamı tavsiye etti. Şükürler olsun iyiyim bir an önce aldırmaya bak.

geçmiş olsun. benim 1 seneyi geçti çok şükür bir büyüme yok. hayırlı bir zamanda bende olacağım amelyatımı...

Back
X