• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

myomectomy ameliyatı

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
doktor bey merhaba
size önceden yazmistim benim miyom ameliyati olmam gerekiyordu nihayetinde 22 ağustos tarihinde abdominal myomectomy oldum ve 7*6,5 cm. boyutunda İntramural Myom alındı ameliyat başarılı geçti herhangi bir problem olmadı şükür.
ameliyat öncesi 5 ağustosta adet görmüştüm bugün 39. günüm fakat halen adet olmadım. ameliyat sonrası adet gecikmesi normalmi dir? cevap verirseniz sevinirim

söylemeyi unuttum 28 günde adet görüyorum

doktor bey merhaba
size önceden yazmistim benim miyom ameliyati olmam gerekiyordu nihayetinde 22 ağustos tarihinde abdominal myomectomy oldum ve 7*6,5 cm. boyutunda İntramural Myom alındı ameliyat başarılı geçti herhangi bir problem olmadı şükür.
ameliyat öncesi 5 ağustosta adet görmüştüm bugün 39. günüm fakat halen adet olmadım. ameliyat sonrası adet gecikmesi normalmi dir? cevap verirseniz sevinirim

Normal değil. Düzenli adet görüyorsanız, ameliyatınızı yapan doktorunuzla görüşmelisiniz. gebelik testi yaptırdınız mı?

doktor bey ameliyat olacagım gün bhcg bakılmıştı negatif çıkmıştı sonrasında birliktelik olmadı şu an 46 gün oldu doktoruma ulasamiyorum malesef çok yoğun olduğu için tekrar hamilelik testi yapmama gerek yok sanırım ne yapmalıyım

gebelik mümkün görünmüyor doktor bey en son 5 ağustos regl tarihim 22 ağustosta ameliyat oldum ve son regl tarihinden itibaren ameliyat tarihine kadar olan süre de dahil birliktelik olmadı
ovulasyon dönemi değişmiş olabilir mi?
çok şiddetli ağrılarım var

gebelik mümkün görünmüyor doktor bey en son 5 ağustos regl tarihim 22 ağustosta ameliyat oldum ve son regl tarihinden itibaren ameliyat tarihine kadar olan süre de dahil birliktelik olmadı
ovulasyon dönemi değişmiş olabilir mi?
çok şiddetli ağrılarım var

Siz yine de yaptırın. Olmadığını laboratuvar söylesin....

Back
X