- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
- Konu Sahibi filtrekahve
reklamlarını görür oldum her yerde, en sonunda dün alışveriş yaptım. 260 liralık bir alışverişti, sipariş sonunda "287 liralık puan" kazandınız diye bir mesaj gördüm, hadi canım diye düşünürken, ciddiymiş gerçekten.
site gittigidiyor gibi işliyor. ürün gelecek, bakıcam, onay vericem, ondan sonra para transferi olacak. kazanılan puan ise, 1 ay sonra kullanılabiliyor. 287 lirayı 2 yüzlük, 1 50lik 1 tane 30 luk, bir de7 liralık kupon şeklinde vermişler.
mesela, köpeğimin maması 206 lira. gelecek ay normalde 206 lira olan mamayı 106 liraya alıcam
ve yine 100 lira üstü bir alışveriş yaptığım için yine kupon verecekler. sistem hep böyle devam ederse, gittigidiyorun pabucunu atar gibi geldi bana.
site gittigidiyor gibi işliyor. ürün gelecek, bakıcam, onay vericem, ondan sonra para transferi olacak. kazanılan puan ise, 1 ay sonra kullanılabiliyor. 287 lirayı 2 yüzlük, 1 50lik 1 tane 30 luk, bir de7 liralık kupon şeklinde vermişler.
mesela, köpeğimin maması 206 lira. gelecek ay normalde 206 lira olan mamayı 106 liraya alıcam

Son düzenleme: