n11 sitesi

filtrekahve

kötü söz, kötü göz ırak olsun.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
1.416
38
88
reklamlarını görür oldum her yerde, en sonunda dün alışveriş yaptım. 260 liralık bir alışverişti, sipariş sonunda "287 liralık puan" kazandınız diye bir mesaj gördüm, hadi canım diye düşünürken, ciddiymiş gerçekten.

site gittigidiyor gibi işliyor. ürün gelecek, bakıcam, onay vericem, ondan sonra para transferi olacak. kazanılan puan ise, 1 ay sonra kullanılabiliyor. 287 lirayı 2 yüzlük, 1 50lik 1 tane 30 luk, bir de7 liralık kupon şeklinde vermişler.

mesela, köpeğimin maması 206 lira. gelecek ay normalde 206 lira olan mamayı 106 liraya alıcam ve yine 100 lira üstü bir alışveriş yaptığım için yine kupon verecekler. sistem hep böyle devam ederse, gittigidiyorun pabucunu atar gibi geldi bana.

Son düzenleme:
kapıda ödeme seçeneğine dikkat etmedim, net üzerinden alışveriş için ayrı bir kredi kartı kullanıyorum, limiti düşük.

alışveriş yapacaklar ancak şuna dikkat etsin, puanlarınızı harcayabilmeniz için ürünün sağ tarafında 111 bilmem ne logosu olmalı, mesela laptoplarda yok maalesef ya da fotoğraf makinelerinde. her alışveriş puan kazandırıyor ama her üründe o puanlar kullanılmıyor.

ayrıca kazandığınız puanlar 2 katı alışveriş yaparsanız yarısını puanla ödüyorsunuz 100 puanınızı 200 liralık alışverişte mesela kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…