• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naapmaya çalışıyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mervebuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mervebuse

Ziyaretçi
Ablalarım benim hikayemi bilirsiniz çoğunz...o zamanlardan beri konuşmuyorduk biz eski çıktığımla..ama 2 gün önce bunun kardeşim dediği insan bana aşık olduğunu itiraf etti ve bende bunu Onun bilmesi gerektiğini düşünüp ona söyledim umrsamaz sanmıştım abartılı derecede umursadı delirdi resmen çocuğa demediğini bırakmadı... c.tesi 3müz konuşçakmışız konuşçak bşy yok dedm yok yok görüşcez dedi..
ben dedm umursamıcağını düşünmüştm aslnda dedm senden sonra geçmişimin değerini daha iyi anladım dedi ne demek istiyosun dedim geçmişimsn sen bnm yani umrsamak zorundayım dedi geçmişte kaldım dedim sonuçta yaşadığımız güzel günler var dedi ama sen beni hayatından çıkardın dedm demekki çıkarmamışım bi yanda eskim geçmişim sevdiğim bi yanda kardeşim dediğim insan ve ortada bi gönül mevzusu olmaz buse olamaz dedi naapmaya çalışıyo anlayamadım :(:(
c.tesi görüşücez tavrım nasıl olmalı:(

sanane de....

yok artık eskileri biriktirip koleksiyon yapacak herhalde, kimseyle görüştürmediğine göre...

ne karışır ya, adı üstünde eski; bitmiş,gitmiş...

geçmişimsin dediğine göre o aynı düşünmüyor demek ki, yoksa daha farklı konuşurdu diye düşünüyorum. tabi arkadaşınızı en iyi siz tanırsınız...

sen neden ESKI erkek arkadasina anlattinki bu olayi?
neden bilmesi gerekiyo?

madem onu seviyorsan bu durumu lehine çevirmeye çalış derim .....fırsatı değerlendir seve seve ayrılma bence....oda sevmese halaa ilgilenir mi senle ..gerçi olayları yaşayan sizsiniz eğerki rencide edilmeyeceksen tekrar kazanmaya çalış sevdiğini datlumkaydirigubbakcemile5

ikisini de boşver..:delphin:
bir olup sana oyun yapmadıkları ne malum??:uhm:
ctesi hangi tavrı takıncağı düşünmeden önce, onların seni hangi duruma düşürebileciğni düşün gamyoncuiremsu
biraz paranoyakça bi yorum oldu ama naparsın hayatta her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım güzelim...:delphin:

neden bilmesi gerekiyo?

heh, anladığım kadarıyla anlatırsam belki bişiler hisseder diye düşündü arkadaş. hala seviyorum diyor çünkü... CADIARZU

neden bilmesi gerekiyo?

çünkü bunu söyleyen onun en yakın arkadaşı benim başıma gelse en yakın arkadaşım eski çıktığımı sevse bunu bilmek isterdim...
ikisini de boşver..:delphin:
bir olup sana oyun yapmadıkları ne malum??:uhm:
ctesi hangi tavrı takıncağı düşünmeden önce, onların seni hangi duruma düşürebileciğni düşün gamyoncuiremsu
biraz paranoyakça bi yorum oldu ama naparsın hayatta her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım güzelim...:delphin:

yok bu en son ihtimal imkansız beraber böle bişiy yapmaları...o asla böyle bişiy yapmaz hem bu sevdiğini söyledi dediğim çocuk beni 1 ay önce msnden faceden sildi işte 2 gn önce artık dayanamıcm itirf ediyorum neden sildim bliyomsn çnkü yannış kişiye aşık oldm uzaklaşmak içindi felan dedi yani bu muhabbet 1 ay öncesine kadar dayanıyo beraber yapsalar olaylar bikaç gün içinde olurdu...

ikisini de boşver önündeki yaşantına bak...

ama seviyorsan bilemiyorum.. biten bir ilişkiye yeniden başlamak ne derece doğru o da tartışılır..
bende kendimden bilerek söylüyorum..

hakkında hayırlısı

ayyyy bu ısı cok karıstırmıssınız guzelım yasakkelime sakın 3 lu gorusmeye gtme. erkek adam kızı cagrımadan erkek erkege halleder ısını. senı 2 erkek arasında ne ısın varmıs. bence eskı dedıgımız su cocougada pek bel baglama derım. sevıyorum dıyorsun ama sen blırısın deıklerı gıbı agla zırla senı sevıyorum bende o zaman . belkı devam eder ama yıne bıter

Ne biriyle ne ötekiyle hiçbir bağın yok, bence hiç gitme bile görüşmeye, ne gerek var?
Zaten baştan söylemen hata, arı kovanına çomak sokmuşsun ama en azından bu saatten sonra daha da büyümesini engelle hiç değilse.
Benim bu konuyla ilgili konuşacak bir şeyim yok dolayısıyla görüşmeye falan da gelmiyorum de kestir at.

Ayrıca eski erkek arkadaşın niye dellendi onu da anlamadım. Sırf sen onun geçmişinde bir yer kapladın diye sana aşık olacak herkesle böyle görüşmeler mi yapacakmış, ona ne? o kadar düşkündü madem ayrılmasaydı.

Canim ücünüz neden görüseceksiniz ki?
Hesap mi soracak arkadasindan?
Yani ben olayi pek anlayamadim.
Bence sende dikkatli ol, bir kiz arkadasinla git gideceksen, de gitmek istemenede bir anlam veremedim.
Erkek erkege halletsinler, seni ne karistiriyorlar, sen gidip napacaksin ki?
Eski sevgiliye böyle birsey söylemenide anlamadim aslindada neyse.
Ama sanirim sen onu hala sevdigin icin iletisime gecmek istedin kendisiyle.

Son düzenleme:
bence eski erkek arkadaşın sende de suç buluyor ki seni de çağırıyor arkamdan bi haltlar yedi bunlar galiba diyor yoksa direk arkadaşına dalması lazımdı. ayrıca çocuk da harbiden öküzmüş yani eski sevgilisine yazılır mı dostunun ya.. sen dert yanıyon o aşık oluyor töbe töbe. bence ara eski sevgilini de ki böle böle benim bi ilgim yok bunla ben seni özledim ondan onla konuşuyordum arkadaş bellemiştim onu de. onu boşwer birlikte görüşelim de. madem seviyorsun ve geri istiyorsun

gitme bence ne hesabı varsa kendisi halletsin sakın gitme zaten seni çaırması saçmalık ayrıca cumartesiyi beklemesi daha büyük bi saçmalık hemen o arkadaşına uğraması gerekmiyomuydueyvahedigeldismile

yerinde olsaydim anlatmazdim bitmisse ona ne ki eger seni sevseydi o senin yaninda olurdu

ben hala niye eski sevgiline bunu anlatma gereği duyduğunu merak ediyorum

anlatmasaydı daha kötü olabılırdi bence ... eski sevgılısnı tamamen kaybederdi.. madem sevıo kaybetmesin ama şunuda söleyim !
biten ilşki bıdaha olması mantıklımı ? bikere denemşndr olmamştr bıdaha dagılmaya gerek varmı ?

2 yıllık ilşkım bıle tek lafla bitti geri dönüşü yok ... bitti lafıı birkere denir .. bidaha olmaz isterse 10 yıl olsun ... Olmamalı .. tekrar ateşi göre göre atlamak üstüne yürümek akıllıca mı ?

barışalım die dua etme ALLAHA alışayım die et emin ol o sabrı ALLAh verıo cnm ..
gitme ve sil ikisinide derim ben <.

Bence söylemekle iyi etmemişsin şimdi onların arası bozulacak başka da bişey olmayacak.Belki de seni suçlu bulacaK.Keşke söylemeseydin.

Back
X