M
mervebuse
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mervebuse
Ablalarım benim hikayemi bilirsiniz çoğunz...o zamanlardan beri konuşmuyorduk biz eski çıktığımla..ama 2 gün önce bunun kardeşim dediği insan bana aşık olduğunu itiraf etti ve bende bunu Onun bilmesi gerektiğini düşünüp ona söyledim umrsamaz sanmıştım abartılı derecede umursadı delirdi resmen çocuğa demediğini bırakmadı... c.tesi 3müz konuşçakmışız konuşçak bşy yok dedm yok yok görüşcez dedi..
ben dedm umursamıcağını düşünmüştm aslnda dedm senden sonra geçmişimin değerini daha iyi anladım dedi ne demek istiyosun dedim geçmişimsn sen bnm yani umrsamak zorundayım dedi geçmişte kaldım dedim sonuçta yaşadığımız güzel günler var dedi ama sen beni hayatından çıkardın dedm demekki çıkarmamışım bi yanda eskim geçmişim sevdiğim bi yanda kardeşim dediğim insan ve ortada bi gönül mevzusu olmaz buse olamaz dedi naapmaya çalışıyo anlayamadım

c.tesi görüşücez tavrım nasıl olmalı
ben dedm umursamıcağını düşünmüştm aslnda dedm senden sonra geçmişimin değerini daha iyi anladım dedi ne demek istiyosun dedim geçmişimsn sen bnm yani umrsamak zorundayım dedi geçmişte kaldım dedim sonuçta yaşadığımız güzel günler var dedi ama sen beni hayatından çıkardın dedm demekki çıkarmamışım bi yanda eskim geçmişim sevdiğim bi yanda kardeşim dediğim insan ve ortada bi gönül mevzusu olmaz buse olamaz dedi naapmaya çalışıyo anlayamadım

c.tesi görüşücez tavrım nasıl olmalı