Doğuma Hazırlık nabız ile bebek cınsıyeti...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

duyguseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
11
0
36
Rize
Kızlar, bu konuda birkaç araştırma yaptım, genellikle yabancı sitelerde var;

Sitelerin ve araştırmaların birçoğu şu yönde
Bu nabız bebeğin nabzı imiş (Anne nabzı değil yani)ve çoğunlukla erken gebelik dönemi olarak izlenmiş, bir kaynakta 9 haftalık yazıyordu...

diyor ki:
110-130 arası erkek bebek,
140-160 arası kız bebek diyor..

Kız bebeklerin nabzı daha hızlı olurmuş...
Bunu ultrasonda kalp atışını dinlerken tahmin edebilirmişsiniz yani...

Tabi yine de bazı araştırmalarda bu hususta anlamlı bir ilişki olduğu saptanırken bazısında ilişki olmadığı gözlemlenmiş..

Son düzenleme:
valla bende çok merak ettim,bi sayım dedim nabzımı bulamadım yokmu ne:9: gerçi ben daha cinsiyeti bilmiyorum,bilenler denesede öğrensek..

meraba canım yanlış hatırlamıyosam üçüncü çocuğuna hamilesin öyle demiştin doğum tarihini yazmışsın bir yorumunda 1992 liyim demişsin ozaman 21 yaşında 3 tane çocuk çok cesaaretlisin

ewet canim ama almanyada sorun olmuyo cunku 2 yasinda kirese veriyosun mejburi eyitim icin benim 3 yasinda oglum var o gidiyo kucuk bugün 1 yadina girdi oda seneyw baslicak sorun yok ani ama cocuk cok güzel bisey gercekten :16::49:

bende merak ediyorum ama kımse daha yazmamış nabız sayıp bende daha 5 haftalık hamıleyım... cok merak edıyorum bebegının cınsıyetını bilenlerden cevap beklıyorummm...........ben saydın 1 dk 82

farklı günlerde denedim birinde 58 cıkmıştı birinde 67.. benim tansiyon-nabız kendimi bildim bileli düşüktü.. cinsiyet tahmin etmek için bir ipucu arıyoruz ben de çok merakta kalmıştım bi ara:44:.. ama bebeğimin cinsiyeti ile ilgili mi ona pek ihtimal vermiyorum..:49:

kızlar bebek cinsiyetiyle ilgılı konularda dolasırken bişey okudum sızınle paylasıyım dedım 7 8 haftalık ultrason kagıtlarında bebek eger kesenın soluna yakınsa erkek sağına yakınsa kız oluyormuş...elinizdeki kagıdın sagına soluna gore bakın karnınıza gore degil ben baktım sola daha yakın gorunuyo bakalım daha ogrenmedım cınsıyetını bakalım tutucakmı...

kızlar bebek cinsiyetiyle ilgılı konularda dolasırken bişey okudum sızınle paylasıyım dedım 7 8 haftalık ultrason kagıtlarında bebek eger kesenın soluna yakınsa erkek sağına yakınsa kız oluyormuş...elinizdeki kagıdın sagına soluna gore bakın karnınıza gore degil ben baktım sola daha yakın gorunuyo bakalım daha ogrenmedım cınsıyetını bakalım tutucakmı...
7 haftalıkken ultrason kagıdında bebeğim saga yakın ama erkek..

benimde 9+2 çok merak ediyorum :)

ayşecim senle haftalarımız aynı merakalrdayız bakalım nezaman gostercekler...hamılelık nasıl gidiyor benim zaman zaman kasıklarımda agrı oluyor yuruyunce...ilk cocugumda olmamıştı o yuzden korkuyorum dusuk falan olur dıye sende oluyomu kasık agrısı

Kızlar, bu konuda birkaç araştırma yaptım, genellikle yabancı sitelerde var;

Sitelerin ve araştırmaların birçoğu şu yönde;

Bu nabız bebeğin nabzı imiş (Anne nabzı değil yani) ve çoğunlukla erken gebelik dönemi olarak izlenmiş, bir kaynakta 9 haftalık yazıyordu...

Diyor ki:
110-130 arası erkek bebek,
140-160 arası kız bebek diyor...

Kız bebeklerin nabzı daha hızlı olurmuş...
Bunu ultrasonda kalp atışını dinlerken tahmin edebilirmişsiniz yani...

Tabi yine de bazı araştırmalarda bu hususta anlamlı bir ilişki olduğu saptanırken bazısında ilişki olmadığı gözlemlenmiş...

Back
X