Doğuma Hazırlık nabız ile bebek cınsıyeti...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar, bu konuda birkaç araştırma yaptım, genellikle yabancı sitelerde var;

Sitelerin ve araştırmaların birçoğu şu yönde;

Bu nabız bebeğin nabzı imiş (Anne nabzı değil yani) ve çoğunlukla erken gebelik dönemi olarak izlenmiş, bir kaynakta 9 haftalık yazıyordu...

Diyor ki:
110-130 arası erkek bebek,
140-160 arası kız bebek diyor...

Kız bebeklerin nabzı daha hızlı olurmuş...
Bunu ultrasonda kalp atışını dinlerken tahmin edebilirmişsiniz yani...

Tabi yine de bazı araştırmalarda bu hususta anlamlı bir ilişki olduğu saptanırken bazısında ilişki olmadığı gözlemlenmiş...

bizim tanıdıklara bakan çinli doktorda nabizi sayarak soyluyodu cınsıyetını kıme ne soyledıyse tuttu 3 aylık falandı anneme baktıgında dogru tutmustu var bi incelık ama artık biz tam keşfedemedik

bizim tanıdıklara bakan çinli doktorda nabizi sayarak soyluyodu cınsıyetını kıme ne soyledıyse tuttu 3 aylık falandı anneme baktıgında dogru tutmustu var bi incelık ama artık biz tam keşfedemedik

Canım, benim bir önceki mesajımda yazdığımı ilk sayfadaki açılış mesajına alıntılasana, konuyu okuyanlar o şekilde deneyip sonuçlarını yazabilir hem :34:
Nasıl yapacağını anlatabilirim, şimdi benim o mesajımın altındaki alıntı ile cevaplaya bas, sonra içindeki metni tümüyle kopyala, sonra senin ilk sayfadaki açılış mesajının hemen altında yazan mesaj düzenleme paneline tıkla, benden alıntı yapıp kopyaladığın yazıyı oraya yapıştır. İşlem tamam olacaktır :46:

İlk sayfada olursa bu tespit yöntemi, hem anne adayları ultrasonda dinlerken bu yöntemi denerler ya da olmadı bebeğinin kalp atış sayısını doktoruna sorar, hem de sonuçlarını burada paylaşırlar
:34:
Ah bir de anketin olaydı, mis gibi olurdu bu konun valla :16:

Bu nabız bebeğin nabzı imiş (Anne nabzı değil yani) ve çoğunlukla erken gebelik dönemi olarak izlenmiş, bir kaynakta 9 haftalık yazıyordu...

Diyor ki:

Tabi yine de bazı araştırmalarda bu hususta anlamlı bir ilişki olduğu saptanırken bazısında ilişki olmadığı gözlemlenmiş...

ben 60 saydım ama kardesım tıpcı o 120 saymıstı yanlıs hatırlamıyorsam onceden
cok sacma dedı zaten ortalama bı sayısı varmıs nabzın boyle farklı cıkmaz uclarda dedı

Diyor ki:

heh sımdı oldu bunu bende duymustum ama nekadar dogru bılmıyorum tabı
kızımda hamıleyken kalp atıslarını dınledıgımde cok hızlıydı sımdı aynı haftada gıttıgımde bu cok boguk ve az geldı bana okadar hızlı degıldı ama sayısınıda soramadım dr a 12 haftada gıdecegım bu sefer sorarım :)

heh sımdı oldu bunu bende duymustum ama nekadar dogru bılmıyorum tabı
kızımda hamıleyken kalp atıslarını dınledıgımde cok hızlıydı sımdı aynı haftada gıttıgımde bu cok boguk ve az geldı bana okadar hızlı degıldı ama sayısınıda soramadım dr a 12 haftada gıdecegım bu sefer sorarım :)

Evet canım, mutlaka sor ve bizimle paylaş
:34:

Back
X