Konu yanlış yerdeArkadaşlar meraba 4 yaşındaki yeğenime fruktoz 1-6 bifosfataz eksikliği tanısı konuldu Sesimizi duyurmak adına bugün saat 18.00 da instagram ve twitter hesabınızdan #nadirizvefaredilmekistiyoruz #glikojenhastalıgı #glikojendepoyasesver #fruktozemihastaları Hashtagleriyle destek verirseniz çok seviniriz şimdiden teşekkürler,instagramdan twitter dan destek olun,lütfen
Neden yanliski bu bir dert değilmi hemde çok büyük bir dert yaşamayan bilemezKonu yanlış yerdeMune
Derdinizi bilemem allah yardımcınız olsun ama formun kuralları varNeden yanliski bu bir dert değilmi hemde çok büyük bir dert yaşamayan bilemez
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa süre de hastalık kontrol altına alınır.Neden yanliski bu bir dert değilmi hemde çok büyük bir dert yaşamayan bilemez
Çok ağır hanfendi ne cektigimizi biz biliyoruz 1 yaşından beri yegenimin kolları sürekli delik deşik ediliyo,yeni yeni bu tanı kondu cikolata vs hiç bişey yiyemiyo sekeri düşecek diye surekli seker aletiyle geziyo koşup oynayıp yuruyemiyo üstün körü yaptgnz arastrmayla gelmeyin bana bizzat yasiyoruz daha neler var tedaviside yok umarım yasamazsinizHastaligin tam ne oldugunu belirtseydin iyi olurdu.
Online biraz arastirdim ve iyikine çok agir birsey degilmis. Seker alerjisi gibi birsey. Yani evet ömür boyu sekerden uzak bir diyet yapmasi lazim.
Arkadaşlar nette yazdığı gibi değil herkeste aynı seyretmiyo ayrıca 20 binde 1 çocukta goruluyo nadir değilmi neden azimsyorsunuz,yasamadan bilemezsinizNadir hastalık diyince tedavisi mümkün olmayan korkunç bir hastalık bekledim bir an korktum ☺ geçmiş olsun. Benimde ömrüm boyunca uymam gereken bir diet var sıkıntı çekmeden yaşayabilmek için. İlk yıllarda çok zor oluyor ama alışıp düzeni kurunca baş edebiliyorsunuz.
Nadir bir hastalık olduğu için tedavi gelistirmiyorlar,farkindalik yaratmak istiyoruz,sesimizi duyararak tedavisi bulunsun istiyoruzGeçmiş olsun, allah şifa versin.
Ama twitterdan destek toplamanızın amacını anlayamadım. Bir ilacı var devlet mi ödemiyor, tedavisi var yapmıyorlar mı? Nedir yani?
20 bin de 1 çocukta görülüyor bununla yaşamak çok.zor inanin her an tetikteyizNadir bir hastalık olduğu için tedavi gelistirmiyorlar,farkindalik yaratmak istiyoruz,sesimizi duyararak tedavisi bulunsun istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?