Merhaba , ben Selen Nadiye hanımla yaklaşık 2 yıl önce yolumuz keşişti, ben o sıra yine 3. Cü tüp bebek ile hamile kalmış 7,5 aylık erken doğum yaparak 2 gün yaşayan bebeğimizi Noonan sendrom teşhisi ile kaybetmiştik. Tedaviye 1,5 sene ara verdikten sonra farklı merkezler de denemeye devam ettik. Ancak hepsi olumsuz sonuçlandı ve Nadiye hanım benle irtibatı hiç kesmedi her sürecimi tedavimi onla olmadıgım halde takip etti. Tabi aramızdaki bağ güçlendi ve Ağustos 2024 de kendisi ile tedaviye ilk kez başladım. Her sürecime hakim olduğu için ve hiçbir detayı unutmadığı için kişiye özel uyguladığı Tedavi de başarılı sonuçlandı . Tek embriyo genetik testi yapıldı ama mozaik embriyo geldi %75 sağlıklı %25 kromozom sıkıntısı vardı ama denemeye değer dedik ve denedik suan 26. Cı haftadayız ve çok şükür hersey yolunda

kısacası iyi ki Nadiye hoca , iyiki Nadiye hoca diyorum … kaç kişi yönlendirdim kendisine ve hepsi suan hamile

kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum, bana doktor dan çok arkadaş dost oldu iyi ki tanımışım