nafaka alabilir miyim yardim

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
73
Arkadadlar benmki dert degil ama birsey sormak istiyorum ben calismiyorum bir cocugum var esimin bagkuru yatirilmamis. Ama uzerine acilmis.sirketi var ben eger bosanirsam nafaka alabilir miyim. Duyduuma gire bagkur borcu olandan nafaka talep edemezmisim dogru mu? Bilenler lutfen yardmci olun

Ben hiç duymadım öyle bir şey. Nafakanızın verilmesinde bi sorun teşkil etmez.

Arkadadlar benmki dert degil ama birsey sormak istiyorum ben calismiyorum bir cocugum var esimin bagkuru yatirilmamis. Ama uzerine acilmis.sirketi var ben eger bosanirsam nafaka alabilir miyim. Duyduuma gire bagkur borcu olandan nafaka talep edemezmisim dogru mu? Bilenler lutfen yardmci olun
Verecek canim sonucta is yeri var

Durumu yok deyip baglamiyormus hakim arkadasima avukati oyle demis nafaka almamiz zor beklemeyn demis

Eşinizin üzerine şirket var. Nafakadan kurtulmak için uydurmuş olabilir eşiniz, fakat nafakayı ödemek zorunda.

Hayir tabiki ona gore bosanmayacagim sadece ne talep edebilirim bilmek istiyorum calismiyorum suan hic bir gelirim yok acikcasi ogrenmek istedim
Calisaanda nafaka alirsin hatta vermezse icra yoluna gidersin tum banka hesaplari ve tasinmaz mallarina el konulur

şirketi var adamın ispatlarsanız bu durumu olay basit iyi niyetten dolayı bağkuru da yatırmıyor dersiniz hoop nafaka bağlanır ---ben de nafaka konusunu araştırıyorum dünden beri netten bilgi sahibi olduğum kadarıyla böyle-

Cok uyanikmis ama calistigi bir yer var sonucta icra oraya yonlendirilir
Dukkanimz var dukkan.kira bilgisayar uzerine bilgi islem sirket olarak acilma tamda bilmiyorum ama sirket diye geciyor onu biliyorum cok uyaniktir bnden para alamazsn der hep

Dukkanimz var dukkan.kira bilgisayar uzerine bilgi islem sirket olarak acilma tamda bilmiyorum ama sirket diye geciyor onu biliyorum cok uyaniktir bnden para alamazsn der hep
Vay be kaynimda aynisini yapiyor hos esinin ihtiyaci yok zaten cok zengin ama cok igrenc bir durum

şirketi var adamın ispatlarsanız bu durumu olay basit iyi niyetten dolayı bağkuru da yatırmıyor dersiniz hoop nafaka bağlanır ---ben de nafaka konusunu araştırıyorum dünden beri netten bilgi sahibi olduğum kadarıyla böyle-

Ispatlanir esim %99ortak %1 de enistesinin uzerine

Back
X