nafaka alabilir miyim yardim

Bana babami hatirlattiniz..
Onun kanini tasidigim icin bir kez daha igrendim!!!
Ben Allaha havale ettim zira boyle bir mahluka surekli saydirmakla kendimi kirletemem....

Selam canım. Öncelikle allah yardimcin olsun. Nafaka talep edersin ve alirsinda bence yapman gereken şey hiç zaman kaybetmeden bur dilekceyle aile mahkemesine başvurup nafaka talep etmek. Onun Bağkur borçları senin nafakanla hiç bir alakası yok

Bağkur borcu olup olmaması gelirinin ispatı yeterli değil. Vergi kaydı geçerli onuda Bir gün içinde vergi dairesine dilekçe verip maliye terkini yapar dükkanı başkasının üzerine geçirir .gelir=0

İstediği kadar yırtınsın
Artık kanun eskisi gibi değil, açıkları olsa da didik ediyorlar her şeyi
Kardeşimin kocasının bir evi vardı, başka bir akrabasının üzerine almış
Boşanma davası açılınca avukat adamın hesap hareketlerinin incelenmesini talep etti
Tüm hesap hareketlerini didik didik ettiler ve hakim transfer miktarlarını görünce kardeşime 30.000 lira tazminat verdi beş yıl önce

İstediği kadar yırtınsın
Artık kanun eskisi gibi değil, açıkları olsa da didik ediyorlar her şeyi
Kardeşimin kocasının bir evi vardı, başka bir akrabasının üzerine almış
Boşanma davası açılınca avukat adamın hesap hareketlerinin incelenmesini talep etti
Tüm hesap hareketlerini didik didik ettiler ve hakim transfer miktarlarını görünce kardeşime 30.000 lira tazminat verdi beş yıl önce
E.vlendikten sonra araba aldi ama krediyle krediyi annesinin uzerine cektirdi arabayida annesinin uzerine yapti ispatlayamam ki

Oylee demiyorlar talep etsende birsey alamazsin diyorlar
misal benimki sana nafaka verirsem bilmem ne çocuğuyum dedi işten bile çıktı ama ilk celsede bana ve oğluma nafaka bağlandı bi defa ödemedi bende icra ile aldım hatta içeri girmesine bir gün kala ödedi hapis bu yatsada ödemek zorunda gerçi şimdi bak günü gelmeden ödüyo benim hayatım mahvoldu bedeli bu değil ama işte

E.vlendikten sonra araba aldi ama krediyle krediyi annesinin uzerine cektirdi arabayida annesinin uzerine yapti ispatlayamam ki

Arabayı kanıtlayamazsan iş yerini kanıtlarsın
Hesap hareketleri, kredi kartı ekstreleri hepsi gelir belirlemede kullanılıyor
Nafakanın kaçışı yok, işsizlik bile bildirse işe başladığı an gelirinden otomatik kesiliyor

Bence eşinizin vereceği nafakaya bel bağlamayın mahkemede kendini mağdur gösterebilir. Şirket adına da olsa zarar ediyor gösterebilir filan bende sigortası olmayınca hiç değil ama nafaka miktarını düşürüyor bu durum diye biliyorum annem babam ayrıldığında babamın düzenli işi yok serbest meslek ve sigortası yok diye az bağlanmıştı. Ayrıca eşinizin verdiği nafaka şle mi geçineceksiniz çalışmıyorum diyorsunuz. Bence çalışmalı ayaklarınızın üzerinde durmalısınız hazır gelenden öğün olmaz o da her zaman bulunmaz demişler. Tabii ki babası vermek zorunda ama tek onunla geçinilmez. Güven de olmaz.

Arkadadlar benmki dert degil ama birsey sormak istiyorum ben calismiyorum bir cocugum var esimin bagkuru yatirilmamis. Ama uzerine acilmis.sirketi var ben eger bosanirsam nafaka alabilir miyim. Duyduuma gire bagkur borcu olandan nafaka talep edemezmisim dogru mu? Bilenler lutfen yardmci olun

oyle bırşey yok tabıkı alabıırsınız. tarafların ekonomık gucu göz onunde bulundurularak ayrıva çoçuğun ıhtıyacları netıcesınde bır nafaka tutarına hukmeder Hakım. tabıkıde talep edın hakkınızı. ödemezse 3 ay hapıs cezası var

Bence eşinizin vereceği nafakaya bel bağlamayın mahkemede kendini mağdur gösterebilir. Şirket adına da olsa zarar ediyor gösterebilir filan bende sigortası olmayınca hiç değil ama nafaka miktarını düşürüyor bu durum diye biliyorum annem babam ayrıldığında babamın düzenli işi yok serbest meslek ve sigortası yok diye az bağlanmıştı. Ayrıca eşinizin verdiği nafaka şle mi geçineceksiniz çalışmıyorum diyorsunuz. Bence çalışmalı ayaklarınızın üzerinde durmalısınız hazır gelenden öğün olmaz o da her zaman bulunmaz demişler. Tabii ki babası vermek zorunda ama tek onunla geçinilmez. Güven de olmaz.
Zaten onunla gcinemem mutlaka calismam lazim calismakta istiyorum ama cocugumun ihtiyaclarina yetemezsem diye korkuyorum herkes gibi cocugumun iyi sartlarda yetismesini.istiyorum

Tsk ederim arkadaslar herkese tek tek yorumlarinz icin ben nafakaya.bel baglamiyorum calisacagim tabiki.zaten nafakayi kendimm icin degil oglum icin istiyorum bn.

Back
X