• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nafaka zammi yapmayan kocaya icra.avukat var mi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Nafaka 1380 lira.ufeye göre artacaktı. Üfe yüzde 144.Ben dedim düz 1500 olsun.ama eski eş zam yapmıyor.bugun yaparım yarın yaparım.sonra da engelliyor.
Mahkeme kararında çocuk temmuz ağustos eylülde babada olması gerektiği yazıyor.ama çocuğu almıyor.hos almak istese de ben göndermem.biraz dengesiz biri.
Ben icraya gidecem.temmuz ağustos için nafaka isteyebiliyor mum.malum o tarihler arası babada.

Onda olması bir şey ifade etmez yatirmasi gerek takip talebi düzenleyip gidin ve devam eden aylar içinde isteyin hep icra kanalıyla yatırsın

Nafaka 1380 lira.ufeye göre artacaktı. Üfe yüzde 144.Ben dedim düz 1500 olsun.ama eski eş zam yapmıyor.bugun yaparım yarın yaparım.sonra da engelliyor.
Mahkeme kararında çocuk temmuz ağustos eylülde babada olması gerektiği yazıyor.ama çocuğu almıyor.hos almak istese de ben göndermem.biraz dengesiz biri.
Ben icraya gidecem.temmuz ağustos için nafaka isteyebiliyor mum.malum o tarihler arası babada.

Çekilmeli mi boşandınız

Yıllık Ocakta artmıyor mu ?
Yoksa her ay mı artış oluyor ?

Son düzenleme:
Back
X