- 20 Ocak 2021
- 2.187
- -164
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
sinirimi bozuyor.neyse hiç sesimi çıkarmayacağım.resmi orandan kestirecem maaşından.Temmuz ağustos için eylülde isteyebilirsiniz. 3er aylık süreler var diye biliyorum
Neyse ki icraya gidicem deyince parayı yatirdiOnda olması bir şey ifade etmez yatirmasi gerek takip talebi düzenleyip gidin ve devam eden aylar içinde isteyin hep icra kanalıyla yatırsın
Bu adama hala aşıksın ha pesss. Adam çocuğuna bakmıyor daha.Neyse ki icraya gidicem deyince parayı yatirdi
Oğlunun sınıf arkadaşının babasına aşık şu an konu sahibi.Bu adama hala aşıksın ha pesss. Adam çocuğuna bakmıyor daha.
1380 yatırmış.1500 e tamamladı sorun yokBu adama hala aşıksın ha pesss. Adam çocuğuna bakmıyor daha.
Nafaka 1380 lira.ufeye göre artacaktı. Üfe yüzde 144.Ben dedim düz 1500 olsun.ama eski eş zam yapmıyor.bugun yaparım yarın yaparım.sonra da engelliyor.
Mahkeme kararında çocuk temmuz ağustos eylülde babada olması gerektiği yazıyor.ama çocuğu almıyor.hos almak istese de ben göndermem.biraz dengesiz biri.
Ben icraya gidecem.temmuz ağustos için nafaka isteyebiliyor mum.malum o tarihler arası babada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?