• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Nah senin sayende'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Bardakçı ateş püskürdü! 'Nah senin sayende'
Tarihin Arka Odası adlı programda izleyiciden gelen bir mail programın sunucusu Murat Bardakçı'yı çok kızdırdı.
Sitene Ekle

İzleyici 'Onu sormayın bunu sormayın açıp okuyun diye milleti ne bozuyorsun. Bizim sayemizde program yapıyorsun. Saygılı ol. Biz soracağız sen cevaplayacaksın. Senin işin bu' diyerek Murat Bardakçı'ya tepki gösterdi.Gelen bu tepkiye Bardakçı'nın cevabı çok sert oldu.

İŞTE O ANLAR

hahaah :D çok güldüm:KK48::KK48:

memurlara hep, senin maaşını ben ödüyorum diye fırça atarlar ya o geldi aklıma:KK53:

Uslüplara bak...
Yazık çok yazık.

Yorum aslında doğru bir yandan milleti küçümsüyor bazıları madem haliniz bu çıkıp kibirli kibirli konuşacağınıza gidin gömülün kitaplarınıza.Milletin de canını sıkmayın.

Çok bilgili olanların halktan kopuk oldukları hep gözlemlenmiştir , insan içine karışmaları lazım
Uslüplara bak...
Yazık çok yazık.

Yorum aslında doğru bir yandan milleti küçümsüyor bazıları madem haliniz bu çıkıp kibirli kibirli konuşacağınıza gidin gömülün kitaplarınıza.Milletin de canını sıkmayın.

Çok bilgili olanların halktan kopuk oldukları hep gözlemlenmiştir , insan içine karışmaları lazım
Uslüplara bak...
Yazık çok yazık.

Bu adamın gelen maile, yazıya aşırı tepkileri hep vardı yeni değil. Birine de ''Kim Kardashian'ın koca k.çı'' ile başlayan bir laf etmişti zamanında.

Bence mail çok saçma, ne demek işin bu biz soracağız sen cevaplayacaksın? Üslup çok çirkin. Tarihin Arka Odası bir soru cevap programı değil ki adamın her sorduğunuzu itina ile cevaplarım diye bir iddiası da yok.

Böyle sırf yazdığım mail programda okunsun, eşe dosta havam olsun diye anlamsız çıkıntılık yaptığını düşünüyorum bazı insanların.

Tarihin Arka Odası'nı başladığı zamandan beri mümkün oldukça takip ederim, Murat Bardakçı'nın bazı sorulara üslubu hep böyleydi yeni birşey değil fakat bazende hakikaten o haftanın konusuyla alakalı olmayan hatta biraz tahrik ve kışkırtma amaçlı mailler geliyor, Murat Bardakçı, Erhan Afyoncu bir konudan bahsederken bakıyorsun ceketin hiç yakışmamış, zaten sende.... senin gibi adamın ..... gibi gayri ahlaki mesajlar geliyor.
Seyretmek istemiyorsan seyretmezsin, küfür etmek için program seyretmekte bize özgü, yeter ki programa ulaşabileceğin iletişim adresi olsun bize, yazar egomuzu tatmin ederiz.

Back
X