Nakin aldırıcam Sizce hangisi?

Sizce hangisi?

• Kağıthane seyrantepe dr sadık ahmet anadolu sağlık meslek lisesi

OY: 0 0,0%
  • fatih vatan Kağıthane seyrantepe dr sadık ahmet anadolu sağlık meslek lisesi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

ask1ask2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
1
0
1
24
şu an Seyrantepe dr sadık ahmet anadolu sağlık meslek lisesindeyim bir takım nedenlerden dolayı lısemı degıstırecegım sımdı ben sıze burada bır kac ozellık yazacagım ona gore bana yardım edersenız sevınırım:

Dr sadık ahmet asml : En kötü sınıftayım. Anlaşmadığım kışılerle aynı sınıftayım. Hatta disiplinlik dahi oluyorduk. Ortamı kotu ogretmenleri iyi. kagıthane seyrantepede. okul orta buyuklukte.

Beyoğlu fındıklı asml: Kabataş sahilin üst sokağı. Ortamı iyiye benziyor. orda okuyan arkadaslarım var okul küçük. 2 bos kontenjanı var

Fatih vatan asml (aksaray) : Fatih oldugundan ortamı kotude olabılır. Okul. ok buyuk. Eğitimi nasıl bılmıyorum ama puanı dıgerlerınden yuksek. Hiçbir tanıdıgım yok. 1 bos kontenjanı var

Arkadaslar sızden bılgı ıstıyorum bılmesenız bıle sız olsaydınız hangısıne gıderdınız?

Yorumlara nedenlerıyle yazarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…