• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz arkadaşi

Sisko ama gururlu

Niye sordun bu cevabı?
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
5.041
12.124
248
Namazlarimi maalesef kilamiyorum kilmam gerektiğini biliyorum farkındayım ruhum huzursuz oluyor ama yok kilamiyorum olmuyor
Bir yerde okudum mu izledim mi hatırlamıyorum namaz kılan arkadaşlar edinin diyordu
Bende beni namaza teşvik edecek namaza isindiracak namaz ve dua arkadaşı bulmak için konu açtım
Çevreme yada instada paylasamadim çünkü nasıl olurda kilmazsin e sen nasıl kapalisin demekki namaza layık değilsin gibi eleştiriler (üzerlerine vazife olmasa da) gelecekti
O yüzden burada namaz arkadaşi ve dua kardeşi arıyorum

merhaba ben namaz kılmıyorum ama kılmak istiyorum belki birbirimizi teşvik edebiliriz 🥹 ben açığım kimse bana niye kılmıyorsun demiyor maalesef ülkemizin ön yargıları…
Çok sevinirim kardeşim
Hadi bir niyet edip abdest alıp ilk namazımı kılalım
Ezan okunali bekliyorum namaz kılmam lazım ama yok oyle duruyorum

Takipteyim inşallah, tüm yaşadıklarını ben de yaşıyorum şuan. Keşke aşk ile huşu içinde kılabilsek. Rabbim namaz kılan müminlerinden eylesin cümlemizi 🤲🏻

Namazlarimi maalesef kilamiyorum kilmam gerektiğini biliyorum farkındayım ruhum huzursuz oluyor ama yok kilamiyorum olmuyor
Bir yerde okudum mu izledim mi hatırlamıyorum namaz kılan arkadaşlar edinin diyordu
Bende beni namaza teşvik edecek namaza isindiracak namaz ve dua arkadaşı bulmak için konu açtım
Çevreme yada instada paylasamadim çünkü nasıl olurda kilmazsin e sen nasıl kapalisin demekki namaza layık değilsin gibi eleştiriler (üzerlerine vazife olmasa da) gelecekti
O yüzden burada namaz arkadaşi ve dua kardeşi arıyorum
Namaz ajandaları var onlardan temin edebilirsiniz.Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin inşallah 🙏

Merhaba kızlar ben namazı kılıyorum elhamdülillah ama sabahları kalkamıyorum inşallah sabahları da nasip olur düzenli kılmaya devam ederseniz gerisi gelir bide dua paylaştım katılırsanız beraber okuruz 🤲🌺

Back
X