Canım ne zaman bir şey için tartışılan iki yol olsa, Efendimiz hep kolay olanını tavsiye edermiş..ben de işyerinde abdest almakta zorlananlardanım. Bir gün ayağımı yıkarken düşüp kafamı kıracağımselamun aleykum kızlar. günaydın hepinize, ben hamileyim yani hamile kalmadan önce tam olmasa bile namazlarımı kılardım bırakmazdım duamı eder ibadetimi önemserdim. daha sonra hamile kaldım kanamam oldu yatmak zorunda kaldım miğde bulantısı işe gel git namazı bıraktım. ben asıl hamileyken namazımı kılmak Rabbime şükür etmek istyoorum eşim kılar hiç bırakmaz ama ben bi rtürlü kalkıp abdest alıp namaz kılamıyorum... bir de iş yerimde abdest almak için abdest lavabosu yok göbeğimden dolayı ayaklarımı yukarı kaldırıp yıkayamıyorum çok sık lavaboya çıktığımdan hep abdest almak türbanı boz abdest al zormu geliıyor bna çözüm önerirmisiniz size çok dua ederim lütfen
canım öyle yapim ellerimle ıslatım olur Allahım kabul eder inaşşallahçok sağolCanım ne zaman bir şey için tartışılan iki yol olsa, Efendimiz hep kolay olanını tavsiye edermiş..ben de işyerinde abdest almakta zorlananlardanım. Bir gün ayağımı yıkarken düşüp kafamı kıracağım. Sen istersen elini ıslatarak ayaklarını mesh etmeye çalış. Rabbim senin durumunu biliyor. Ben mesela öğle ile ikindiyi aynı vakitlere denk getirip kılıyorum. Başın döndüğünde ya da kendini kötü hissettiğinde oturarak kıl istersen. Ama yeter ki bırakma namazını.
evet. muhakkak yeni ve pratik şeyler çıkmıştır. Meshlerin de çorap şeklinde daha ince ve daha kullanışlı modelleri çıkmıştır eminim..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...maz-gunlugu-olusturalim.896597/#post-44707182 seni sayfamıza bekleriz tatlım . birde meshler satılıyor deriden tekrar abdest alırken ayak yıkamaya gerek kalmıyor bir arkadasım kullanırdı benim patik gibi ince bir deriden arastır istersen
evet bencede hem sıcacık tutar o ayağıevet. muhakkak yeni ve pratik şeyler çıkmıştır. Meshlerin de çorap şeklinde daha ince ve daha kullanışlı modelleri çıkmıştır eminim..
onların incelerinden var evet. alıp giyerse daha iyi olurevet. muhakkak yeni ve pratik şeyler çıkmıştır. Meshlerin de çorap şeklinde daha ince ve daha kullanışlı modelleri çıkmıştır eminim..
Eskiden is yerinde bir bayan vardıselamun aleykum kızlar. günaydın hepinize, ben hamileyim yani hamile kalmadan önce tam olmasa bile namazlarımı kılardım bırakmazdım duamı eder ibadetimi önemserdim. daha sonra hamile kaldım kanamam oldu yatmak zorunda kaldım miğde bulantısı işe gel git namazı bıraktım. ben asıl hamileyken namazımı kılmak Rabbime şükür etmek istyoorum eşim kılar hiç bırakmaz ama ben bi rtürlü kalkıp abdest alıp namaz kılamıyorum... bir de iş yerimde abdest almak için abdest lavabosu yok göbeğimden dolayı ayaklarımı yukarı kaldırıp yıkayamıyorum çok sık lavaboya çıktığımdan hep abdest almak türbanı boz abdest al zormu geliıyor bna çözüm önerirmisiniz size çok dua ederim lütfen
canım tuvalete girip abdest bozsan bile yeninden abdest alırken ayakları yıkamıyorsun diye biliyorum ben. Yanlış biliyorsam lütfen biri düzeltsin çünkü ilerde bu bilgiler bize de lazım olacak inşallahkızlar gerçekten pratik şeyler varmış mesh alırım ilk fırsatta yani bir kere abdest alıcam ayaklarımı mesh giyicem bida ıslatmama gerek yokmu sbh evden cıkarken alsm iş yerinde lavaboya girsem ikinci abdest alışımda ayaklrımı yıkamıcakmıyım
anladım cnm tamam teşekkür ederim mutlaka alıcam hemen :)canım mest lastiğinin üzerine meshediyormuşsun. Çıplak ayağa meshetmek caiz değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?