Namaz kilmak istiyorum...

eiderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
118
4
118
İstanbul
Merhabalar...Ben 16 yasindayim, uzun zamandir buradayim hepinizi takip ediyorum, konulariniza bakiyorum bazen yorumlar yaziyorum.Cok yarari oldu bu sitenin bana, actigim konulara hepiniz uzun uzun yazdiniz bu yuzden tekrardan bu konuda size yazmak istedim.
Dedigim gibi ben 16 yasindayim, dindar bir ailenin cocugu degilim, kapali degilim ama dinime, Allaha karsi inanilmaz bir sevgim ve saygim var bu yuzden Allahin biz insanlara karsi baslica emirlerini yerine getirmek istiyorum.Internetten bakmama ragmen anlayamadim cozemedim kilanlar varsa bana yardimci olabilirler mi? Nereden baslamam gerektigi konusunda? Simdiden tesekkur ederim...

Son düzenleme:
Forumda dini konular yasak oldugu icin birazdan konun kapatilacaktir, bircok sitede ayrintilari bulabilirsin googledan arastir biraz

al bitane daha
burada din üzerine konular acmak yasak.
size tavsiyem namaz kilin yada kilmayin ama kimseye ne yaptiginizi göstermeyin
sov yapmayin
bu sadece Allah ile aranizda olsun
din o zaman anlamli ve olmasi gerektigi gibi

al bitane daha
burada din üzerine konular acmak yasak.
size tavsiyem namaz kilin yada kilmayin ama kimseye ne yaptiginizi göstermeyin
sov yapmayin
bu sadece Allah ile aranizda olsun
din o zaman anlamli ve olmasi gerektigi gibi

niye şov yapsın ki hemen saldırıya geçmeyin. cnm ılk ısın sabah namazına kalkmak olsun bılmıyosanda namaz hocası kıtabı al baka baka kıl zamanla alısırsın seytana uyma namaz çok güzel bir ibadet

Merhabalar...Ben 16 yasindayim, uzun zamandir buradayim hepinizi takip ediyorum, konulariniza bakiyorum bazen yorumlar yaziyorum.Cok yarari oldu bu sitenin bana, actigim konulara hepiniz uzun uzun yazdiniz bu yuzden tekrardan bu konuda size yazmak istedim.
Dedigim gibi ben 16 yasindayim, dindar bir ailenin cocugu degilim, kapali degilim ama dinime, Allaha karsi inanilmaz bir sevgim ve saygim var bu yuzden Allahin biz insanlara karsi baslica emirlerini yerine getirmek istiyorum.Internetten bakmama ragmen anlayamadim cozemedim kilanlar varsa bana yardimci olabilirler mi? Nereden baslamam gerektigi konusunda? Simdiden tesekkur ederim...
güzelim bir an evvel eline bi ilmihal kitabı al fazilet neşriyatın kitabını tavsiye ederim hem kolay anlatımlı hem resimli hem anlaşılır.... bildiğin surelerle başla ve yavaş yavaş sureleri ezberlemeye çalış... sakın ama sakın yorulma bırakma unutma ibedete sabr etmekte çok önemli tek b efaya mahsus değil çünki bi ömür mesulüz.... Allah kolaylık versin kabul etsin....

canım resimli namaz hocaları var baka baka kılabilirsin , burada dini konulara fazla yorum yapamadığımız için detaylara giremiyoruz, allah kabul etsin şimdiden ,ha bide namazla ilgili bir topik var sitede oraya takılırsan daha rahat yazarsın ,sevgiler............

çok güldüm ne şovu arkadaşlar.karşımızda 16 yaşında gencecik bi kız var.şimdiden Allah kabul etsin.ilk başta namaz kitabına baka baka kılabilirsin.ezbere bilmediğin duaları da ordan okuyabilirsin.açık veya kapalı olman namaza engel değildir.ben de açık bi bayanım taa senin yaşından beri de bu ibadetimi yerine getiriyorum çok şükür.diyanet işlerinin sayfasına bakabilirsin.takıldığın noktaların cevaplarını orda bulacaksın.burdaki bayanları da sinirlendirmemiş olursun hem de şovmen kız seni:))

Bu ne tepki ve öfke böyle?! Komşumu kesip yemek istiyorum demiş sanki kızcağız. Güzelim nette istediğin her bilgiye ulaşırsın,bak ablaların çok kızmış dıttt şov yapma :52:

Kimlerin sov yaptigi belli.. neyse..

16 yasinda bir kiz bir konuda yardim istemis evet dini konu yasak sitede ama en azindan bir yonlendirme yapilabilir degil mi ?
Canim googleden namaz nasil kilinir diye yaz youtubede videolarda var rahat sekilde bulabilirsin,nerden baslayayim diye birsey yok istersen hemen bugun yatsi namaziyla basla.. okuman gereken dualari ogren simdilik bildigin dualarla kil ama namaz surelerinide ezberlemeye calis bir yandan.. INSALLAH devam ettirirsin ALLAH KABUL ETSIN simdiden:16:

Son düzenleme:
Bence de sov zira buraya girip konu acmayi berecek kadar internet bilgisi olan biri internetten nasil namaz kilinacagini da pekala bulabilir

Kimlerin sov yaptigi belli.. neyse..

16 yasinda bir kiz bir konuda yardim istemis evet dini konu yasak sitede ama en azindan bir yonlendirme yapilabilir degil mi ?
Canim googleden namaz nasil kilinir diye yaz youtubede videolarda var rahat sekilde bulabilirsin,nerden baslayayim diye birsey yok istersen hemen bugun yatsi namaziyla basla.. okuman gereken dualari ogren simdilik bildigin dualarla kil ama namaz surelerinide ezberlemeye calis bir yandan.. INSALLAH devam ettirirsin ALLAH KABUL ETSIN simdiden:16:

:46::46::46::46:
Süpersin Tweety :40:

bence de sov zira buraya girip konu acmayi berecek kadar internet bilgisi olan biri internetten nasil namaz kilinacagini da pekala bulabilir

burasıda net sonuçta bizlerden yardım istiyor ,manevi destekte istiyor olabilir, burada şov yapanlar var ama bu konu şova uygun değil ,bu konu sahibide değil ,sevgiler...........

Bence de sov zira buraya girip konu acmayi berecek kadar internet bilgisi olan biri internetten nasil namaz kilinacagini da pekala bulabilir

Neden sov olsun ki ? daha 16 yasinda cocuk sayilir.. Evet googleden arasa cok seyi bulabilir ama birebir sorup cevap almak istemis olabilir maglum burda birsey sorunca aninda cevaplar alabiliyoruz ama sanirim dini konunu yasak oldugunu bilmiyordu..

Nasıl kılınacağını ancak videolu veya resimli yöntemlerle öğrenebilirsin. Ve yahut çevrende namaz kılan birisi var ise ondan öğrenebilirsin.

İnsanların namaz kılmak istemesine ya da kılmasına laf atmayın. Ne niyetle sorduğunu da Allah bilir siz bilemezsiniz. Daha namaza başlamadan soğutmayın.
Belki buraya açılan bu konudan dolayı birileri namaza niyetlenir.
İçini bilmediğiniz insanlara ön yargılı yaklaşmayın, tavsiyem.

Son düzenleme:
Nasıl kılınacağını ancak videolu veya resimli yöntemlerle öğrenebilirsin. Ve yahut çevrende namaz kılan birisi var ise ondan öğrenebilirsin.

İnsanların namaz kılmak istemesine ya da kılmasına laf atmayın. Ne niyetle sorduğunu da Allah bilir siz bilemezsiniz. Daha namaza başlamadan soğutmayın.
Belki buraya açılan bu konudan dolayı birileri namaza niyetlenir.
İçini bilmediğiniz insanlara ön yargılı yaklaşmayın, tavsiyem.
Birincisi burda kimse insanlarin namaz kilmasina yada namaz kilmak istemesine laf etmedi.
İkincisi de bunun namazdan sogutmakla uzaktan yakindan alakasi yok.
Carpitmayin.

Birincisi burda kimse insanlarin namaz kilmasina yada namaz kilmak istemesine laf etmedi.
İkincisi de bunun namazdan sogutmakla uzaktan yakindan alakasi yok.
Carpitmayin.

Birincisini ikincisini bilmem de tanımadığınız insanları yargılamayın
Zaten kim yargıladı ise ben ona dedim siz yargılamadıysanız üstünüze almanıza da gerek yoktu.

Birincisini ikincisini bilmem de tanımadığınız insanları yargılamayın
Zaten kim yargıladı ise ben ona dedim siz yargılamadıysanız üstünüze almanıza da gerek yoktu.

Ustume alinmadim. Tum yorumlara baktigimizda da kimsenin sizin itham ettiginiz gibi namaz kilmak istmesine, namaz kilmasina laf etmedigini, namazdan sogutmadigini goruyoruz. Yine soyluyorum carpitmayin

Son düzenleme:

namaz hocası diye kitap var ben küçükken bu kitaptan öğrenmiştim interneti hep açıp kapatmak zorunda kalabilirsin,internetten de notlar alabilirsin tabi. imkanın varsa camiye ya da kurslara gidebilirsin biz küçükken yaz tatilinde camiye hocaya giderdik:)

Back
X