• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaza engelmi

avcasya

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
157
37
13
29
Kizlar benim adetim son iki üç aydır çok düzensizlesti.mesala iki aydir hep 16 20 gün gecikme oluyor ve adetim başlamadan bı hfta önce lekelenmelerim.oluyor ama yok denecek kadar az bazen pembemsi bazen sarı karışık oluyor. Bu adetten sayılır mı namaza engelmi yoksa namaz kılabilir miyim

Kizlar benim adetim son iki üç aydır çok düzensizlesti.mesala iki aydir hep 16 20 gün gecikme oluyor ve adetim başlamadan bı hfta önce lekelenmelerim.oluyor ama yok denecek kadar az bazen pembemsi bazen sarı karışık oluyor. Bu adetten sayılır mı namaza engelmi yoksa namaz kılabilir miyim
Öncelikle mutlaka bir kadın doğum uzmanına görünün.
Lekelenme adet tarihine denk geliyorsa adet başlamış demektir.
Adet tarihi ile alakası yoksa her namaz saatinde abdest tazelemek yeterli özür sayılıyor çünkü o yüzden engel olmaz💐

10 günü geçince özür sayılır abdest almak gerekli her vakit için
Kadın Doğum Uzmanına gidin mutlaka altta yatan sorun için

Öncelikle mutlaka bir kadın doğum uzmanına görünün.
Lekelenme adet tarihine denk geliyorsa adet başlamış demektir.
Adet tarihi ile alakası yoksa her namaz saatinde abdest tazelemek yeterli özür sayılıyor çünkü o yüzden engel olmaz💐
Geçen ay göründüm yumurtalikta 5.5 cm büyüklüğünde hemorajik kist varmış ondan kaynaklanıyor gecikme.gecen ay adet söktürücü kullanmama rağmen zor geldi.bunayin 14. De var randevum bakalım gelmezse tekrar görümcem

10 günü geçince özür sayılır abdest almak gerekli her vakit için
Kadın Doğum Uzmanına gidin mutlaka altta yatan sorun için
Yani daha başlamadı adetim ama 16 gün gecikti 22 Eylül'de olmam lazımdı.kadin doğua geçen ay gittm 5.5 cm büyüklüğünde hemorajik kist varmış ondan kaynaklanıyor

Back
X