Namus Bekcileri

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Simdi 19 yasindayim. Ama ergenlige girdigimden beri ailem basima namus bekcileri kesildiler. Kac yildir idare ediyorum ama artik yeter. Hic birsey yapmamama ragmen suclaniyorum. Ya dusunun film izlerken guldugumde bile neye guluyorsun diye kiziyor. Bi yere tek basima gondermiolar. Onlar boyle davrandikca benim aklima kotu kotu seyler geliyor.

Ailen senin guvenligin acisindan sıkıyordur yanlıs birsey ypma diyedir belki.Sabret zamanla duzelirlee gozunu korkutmak istemis olabilirler ya da soyle al karsina konus beni bu kadar sikmayin bunaliyorm artk falan de

Bizim birer birey olduğumuzu goremiyorlar bizimde bir kişiliğimizin olduğunu anlmamıyorlar anlamadıkları için sanıyorlarki aile herşeyin iyisini bilir o daha cahil cocuk kendini koruyamaz zihniyetiyle bakıyorlar maalesef canım... sabret bak yaşın 19muş üniversteye filan gitmeyi düşünmüyormusun belki başka şehri kazanırsın rahat edersin.

Simdi 19 yasindayim. Ama ergenlige girdigimden beri ailem basima namus bekcileri kesildiler. Kac yildir idare ediyorum ama artik yeter. Hic birsey yapmamama ragmen suclaniyorum. Ya dusunun film izlerken guldugumde bile neye guluyorsun diye kiziyor. Bi yere tek basima gondermiolar. Onlar boyle davrandikca benim aklima kotu kotu seyler geliyor.

Üzülme sıkma canını onlar seni düşünüyor yanlış bir hataya düşmeni istemiyorlar özellikle de kız çocuğunu koruyup kollamak onların görevleri. Başına bişey gelse Allah'a nasıl hesap verirler bi düşün şikayet etme şükret sana sahip çıkan bir ailen var değerlerini bil. Ben kendimi korurum diye ailene sakın şikayet etme ailen onlar. İlerde kızın olursa yaşayacaksın şimdi anlamazsın sadece sabret.

Back
X