Namus Bekcileri

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Simdi 19 yasindayim. Ama ergenlige girdigimden beri ailem basima namus bekcileri kesildiler. Kac yildir idare ediyorum ama artik yeter. Hic birsey yapmamama ragmen suclaniyorum. Ya dusunun film izlerken guldugumde bile neye guluyorsun diye kiziyor. Bi yere tek basima gondermiolar. Onlar boyle davrandikca benim aklima kotu kotu seyler geliyor.

aileler böyle koruduklarını düşündükçe aksine daha çok yaklaştırıyorlar. kızların aklında yokken akıllarına düşürüyolar. :/

yasaklar her zaman cazip gelir insanlara ne kadar sıkarsan sık insanın içinde varsa yapıcanı yapar bunu bilmezler tabi saldım çayıra yapmasınlar ama bu kadar da sıkmasınlar

Açıkçası başlığı görünce çevreyi, konu komşuyu kastettin sandım..
Ailen onlar senin herhalde senin namus bekçin olacaklar
Ama abarttıklarını düşünüyorsan da düzgünce konuşmalısın..
Psikopat değillerse vardır geçerli bir sebepleri..

Koruyup kollamak ayrı her yaptığını aleni bir şekilde takip edip açık aramaları ayrı.
Bir süre sonra ne de olsa ben dürüst olsam da güvenmiyorlar, o zaman neden olayım ki? diyip yanlış şeyler yapma ihtimalini arttırıyorlar.
Aile ne sıkmalı ne de tamamen salmalı.
Doğruyu yanlışı gösterip her şeyi kendi isteğinle onlarla paylaşman için gereken güveni vermeli.
En başta sana güvenmeliler.
Ama bir hata yaptığında da her daim arkanda olacaklarını da bilmelisin.

İşte o zaman insan ailesini o kadar önemser ki onları hayal kırıklığına uğratmaktan korkar.

Cok haklisiniz. Mesela benim icin su an en onemli sey meslegim. Erkekler falan hic aklimda bile yok. Ama öyle zamanlar oluyo ki aklimdan " ben size namusu gösteririm" geciyor. Yanlis bisey yapmaktan alikoyuyorum kendimi sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…