nankör işte

liba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
57
5
48
36
kızlar canım cok sıkkın.abım 7 yıldır evli. annem babam cok ıyı nıyetlı ınsanlar.yengemın kız kardesı bıle ıns bnm kaynanam kayınbabamda bole ıyı nıyetli olur der annem babam ıcın.yengemın annesıde bızı hep taktır edıo yengeme tutumumuzdan oturu. ama yengem hep nankorluk yapıo.
annem babam, abım ev alıcak dıe tum bırıkımlerını verdıler..yetmedı babam arabasını sattı. kaba ınsaat evın temızlıgını bıle annem babam yaptı. yengem calısıo yoruluo.hadı zaten skıntıdalar bıde temızlıkcı parası vermesınler dıe.esyalarının buyuk kısmını aldılar.kı ole zengın bı aılem yok.babamda ek ıste calıstı. 4 4luk dosedıler evını. hala herseylerıne babam kosturur abım yogun tempoda calısıo dıe.gercekten hep fedakarlık yaptılar.
yengem hamıleyken ısten cıkarıldı ve tazmınat aldı o paraylada araba aldılar. yengemın kendı parasıyla araba alındı ya cok kıymetlı ona araba. babam hastane ıslerı var dıe almıs arabayı cekınerek 2 gundurde bızım kapının onunde duruo. dun sey demıs yengem abıme bız arabayı ortak mı aldık nıe onların kapısının onunde duruo dıe oysa ısı olunca babama telefon acar kendı ehlıyetı yok soforlugunu hep babam yapar abım gec gelıo eve. abım aılemın fedakarlıgını bıldıgı ıcın cok buyuk kavga etmısler yengemle. bagrısmalarını tum komsular duymus gece vakti.
abım bugun bıze geldı ıs cıkısı. anlattı olayı cok canım skıldı bn gerckten gorumcelık yapmıyorum.aılemde kaynanalık kayınbabalık yapmıo.abım bıktım artık ıyıce sogutuo kendınden dıo. oda herseyın farkında. ama arada cocuk var . daha ne nankorlukler yapıo yengem bı saygı gostermıo aıleme. annem babamda arada oglumuz var torunumuz var dıe hep sabredıolar. sık gıtmıolar evlerıne yengemın kendı annesı gelıo 3 ay kalıo. bu araba muabbetını aıleme solesem cok uzulurler. adam o kdr arabasını sattı onlar ıcın. karsılastıgı tepkıye bak. ben nasıl davranacagımı sasırdım artık ben annm babam kadar sabırlı olamıyorum tepkılerımı gostermek ıstyrm görümcelik nasıl yapılır ya ıyı nıyetlı olmak ıstemıyorum artık

sakın yengenizle muhatap olmayın ! ailenizle konuşmak, fikir vermek her zaman hakkınız ama onunla sakın ha konuşmayın !!

yapmanız gereken yengenizin ailesine bunları anlatmak.. şuan için buna en uygun kişi abiniz.. abiniz bu olanları eşi olmadan onlara anlatsın, enine boyuna konuşsun, "böyle giderse bu evlilik yürümez, amacım tehdit etmek değil ama sizden başka bunu ona anlatabilecek kimse yok , beni dinlemez oldu.. varsa benim ya da ailemin bir yanlışı bunları duymaya da hazırım, bilmediğim bir şey varsa lütfen söyleyin " falan filan gibi konuşsun..

daha önce yıne tartısmaları olmustu. abım onuda yaptı aılesını aradı aılesı abımı haklı buldu kızına kızıyorlar ama yengem dık kafalı dedıgını okuyor.kımseyı dınlemıyor.
dun tartısma esnasında abımın agzından kufur cıkmıs. bu sefer yengem bunu bahane edip aılesını aramıs mustafa bana kufredıo dıye.bıde 2 yasında bebeklerı var onun yanında kavga etmısler. yengem bagırdıkca cocuk annem ne dıo baba dıe gelıp abıme soruyomus.

daha önce yıne tartısmaları olmustu. abım onuda yaptı aılesını aradı aılesı abımı haklı buldu kızına kızıyorlar ama yengem dık kafalı dedıgını okuyor.kımseyı dınlemıyor.
dun tartısma esnasında abımın agzından kufur cıkmıs. bu sefer yengem bunu bahane edip aılesını aramıs mustafa bana kufredıo dıye.bıde 2 yasında bebeklerı var onun yanında kavga etmısler. yengem bagırdıkca cocuk annem ne dıo baba dıe gelıp abıme soruyomus.

abiniz eşine ayrılmayı teklif etsin !

Kardes hayatin bizle dalga gectigi bir oyun bu zaten..
Seytan geline melek kv..
Melek geline seytan kv..
Yada biz oyun oldugunu saniyoruz..

Sanirim onceden kim daha saglam dislerini gosteriyorsa oburu pusuyor o yuzden boyle sacma ve adaletsiz bir denklem ortaya cikiyor..

Gorumcelik mi yapmak istiyorsun..
Kotu ol fesat ol dedikodu yap laf tasi yengene laf sok abinede hic belli etme:KK53::KK53:

ettı de cok badıreler atlattılar. hala duzelmıyor. bakıyorum mutlular bı bakyrm kavgalı. ıllakı her esın arasında tartısma olur ama bı dengesızlık var ortada .bızıde etkılıyor ılıskıleri. ben artık evlılıkten sogudum. ben kendımı gectım aılem cok uzuluyorlar :( hadı onu bole kabul ettık yaptıklarını takmıyoruz dıoruz onlar evlerınde mutlu olsunlar abım uzulmesın dıoruz ama bız hıc bısı yapmasakta ıpın ucu bızede gelıo. ne yapacagımı sasırdım.

Annenizin ve babanizin sucu ne yazikki.
Cok simartmislar.
Ceksinler bundan sonra ellerini hic bir yardimda bulunmasinlar.
Böylelikle beklentide olmaz biz bunu bunu yaptik ama karsiligini göremiyoruz diye.
Sizin halledebileceginiz bir durum degil, basa gelen cekiliyor.
Bundan sonra yardim edilmesin yeter.

Nankor insanlar hic cekilmiyor .

Anlamiyorumki , ya Gelin iyi olmaz ..
Yada kaynana geline iyi olmaz ..

Bunun ortasi yokmudur , madem Ailesi biliyor , Annenin ve Babanin tavrini iyiliklerinide biliyorlar.
Ozaman ailesiyle konusmaniz en dogru karar bence .

Cunku yengenle muhatap olsan , yuz goz olmaya degmez ..

Öncelikle ailesiyle konus , sonradan duruma bak .
Eger hala drvam ediyorsa devreye gir canim.

Annenizin ve babanizin sucu ne yazikki.
Cok simartmislar.
Ceksinler bundan sonra ellerini hic bir yardimda bulunmasinlar.
Böylelikle beklentide olmaz biz bunu bunu yaptik ama karsiligini göremiyoruz diye.
Sizin halledebileceginiz bir durum degil, basa gelen cekiliyor.
Bundan sonra yardim edilmesin yeter.

dıyorum anneme babama bıraz burnu surtsun dıe ama abıme kıyamıolarmıs.artık yengem ıcın yapmıolarmış abım zor durumda kalmasınmış. hala sımartıyolar. cocugun olunca anlarsın cıger dıolar. ozaman uzulmeyın dıyorum. onlar uzuldukce ben kahroluyorum

Kardes hayatin bizle dalga gectigi bir oyun bu zaten..
Seytan geline melek kv..
Melek geline seytan kv..
Yada biz oyun oldugunu saniyoruz..

Sanirim onceden kim daha saglam dislerini gosteriyorsa oburu pusuyor o yuzden boyle sacma ve adaletsiz bir denklem ortaya cikiyor..

Gorumcelik mi yapmak istiyorsun..
Kotu ol fesat ol dedikodu yap laf tasi yengene laf sok abinede hic belli etme:KK53::KK53:

gercekten cok haklısınız. denıcem ya en azından laf sokmayı ve fesat olmayı :)

Kimsenin nazını çekmek sorunda değilsiniz..Tavrınızı koyun..Ailenizde çeksin elini ayağını üstünden 5 kuruş yardım yapmayın vefasız insanlara..

Bir kere sadece bir kere dişinizi gösterseniz , çirkefleşseniz aynısı tekrar etmez.
Sen arayıp benim annemi babamı üzmeye ne hakkın var bütün mahalle sizi dinlemiş , elalemden hakkımız da söylediklerini duyuyoruz utanmıyor musun desen .Olaya tam vakıf değilim yukarı da yazdıklarımı kendinize uyarlayarak yapın .Evet bazen terbiyesizleşmek gerek.
Abinle kavga ederler ama emin ol bak emin ol diyorum bir daha asla böyle bir şey yaşanmaz.

Yengeniz insanları "kendisi için zaten çalışmak zorunda olan köleler" olarak gören insanlardan.
Yapılan fedakarlıkları fedakarlık gibi algılamıyor onun beyni, egosundan.
O ilah ya, o tanrıça ya. Herkes ona hizmet edecek.
Var böyle tipler.
Ve bacım sana gelincee, sen de görümcelik yapacak tip yok, yazışından belli. Eline gözüne bulaştıracakmışsın gibi bir hava sezinledim. Hiç bulaşma o işlere.
Yaptın mı abine çaktırmaman lazım, çaktırırsan abinin gözünde kötü olursun çünkü. Senin için riskli yani.

Gelin anladığım kadarı ile biraz yüzsüz, bence siz hiç muhattap olmayın sonra sizin ettiginiz bir lafı abinize veya kendi ailesine taşır biri bin yapar anlatır tatsızlık çıkmasın. Aileniz onlara daha fazla yardım yatırım yapmaz olur biter. Bırakın o kendi terbiyesizliği ile bas basa kalsın, siz mesafeli durunca zaten anlar

Yengeniz insanları "kendisi için zaten çalışmak zorunda olan köleler" olarak gören insanlardan.
Yapılan fedakarlıkları fedakarlık gibi algılamıyor onun beyni, egosundan.
O ilah ya, o tanrıça ya. Herkes ona hizmet edecek.
Var böyle tipler.
Ve bacım sana gelincee, sen de görümcelik yapacak tip yok, yazışından belli. Eline gözüne bulaştıracakmışsın gibi bir hava sezinledim. Hiç bulaşma o işlere.
Yaptın mı abine çaktırmaman lazım, çaktırırsan abinin gözünde kötü olursun çünkü. Senin için riskli yani.

:) benımde aılemden kalır yanım yok ıste onlara solenıyorum yardım etmeyın dıye ama. benı gercekten cok ıyı seznlemıssınız :) yengemde bunun farkında zaten dıslı deılız ya ondan reva gruo bunlrı bıze

:) benımde aılemden kalır yanım yok ıste onlara solenıyorum yardım etmeyın dıye ama. benı gercekten cok ıyı seznlemıssınız :) yengemde bunun farkında zaten dıslı deılız ya ondan reva gruo bunlrı bıze
Aynen öyle, dişli olmadığınızı görecek kadar zeki o. O nedenle cesaret edebiliyor öyle laflar etmeye falan.
Bana kalırsa olayın çözümü abinde. Siz ailecek çizginizi bozmayın bir hadsiz için.

Back
X