daha önce yıne tartısmaları olmustu. abım onuda yaptı aılesını aradı aılesı abımı haklı buldu kızına kızıyorlar ama yengem dık kafalı dedıgını okuyor.kımseyı dınlemıyor.
dun tartısma esnasında abımın agzından kufur cıkmıs. bu sefer yengem bunu bahane edip aılesını aramıs mustafa bana kufredıo dıye.bıde 2 yasında bebeklerı var onun yanında kavga etmısler. yengem bagırdıkca cocuk annem ne dıo baba dıe gelıp abıme soruyomus.
Annenizin ve babanizin sucu ne yazikki.
Cok simartmislar.
Ceksinler bundan sonra ellerini hic bir yardimda bulunmasinlar.
Böylelikle beklentide olmaz biz bunu bunu yaptik ama karsiligini göremiyoruz diye.
Sizin halledebileceginiz bir durum degil, basa gelen cekiliyor.
Bundan sonra yardim edilmesin yeter.
Kardes hayatin bizle dalga gectigi bir oyun bu zaten..
Seytan geline melek kv..
Melek geline seytan kv..
Yada biz oyun oldugunu saniyoruz..
Sanirim onceden kim daha saglam dislerini gosteriyorsa oburu pusuyor o yuzden boyle sacma ve adaletsiz bir denklem ortaya cikiyor..
Gorumcelik mi yapmak istiyorsun..
Kotu ol fesat ol dedikodu yap laf tasi yengene laf sok abinede hic belli etme
Yengeniz insanları "kendisi için zaten çalışmak zorunda olan köleler" olarak gören insanlardan.
Yapılan fedakarlıkları fedakarlık gibi algılamıyor onun beyni, egosundan.
O ilah ya, o tanrıça ya. Herkes ona hizmet edecek.
Var böyle tipler.
Ve bacım sana gelincee, sen de görümcelik yapacak tip yok, yazışından belli. Eline gözüne bulaştıracakmışsın gibi bir hava sezinledim. Hiç bulaşma o işlere.
Yaptın mı abine çaktırmaman lazım, çaktırırsan abinin gözünde kötü olursun çünkü. Senin için riskli yani.
Aynen öyle, dişli olmadığınızı görecek kadar zeki o. O nedenle cesaret edebiliyor öyle laflar etmeye falan.:) benımde aılemden kalır yanım yok ıste onlara solenıyorum yardım etmeyın dıye ama. benı gercekten cok ıyı seznlemıssınız :) yengemde bunun farkında zaten dıslı deılız ya ondan reva gruo bunlrı bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?