Napabilirim gebe miyim

Melekbzkrt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
279
14
28
22
Merhaba arkadaşlar 10 haziranda adet oldum 16 hazrnda eşimle birlikteliğmz oldu o gunden sonra olmdı o gunden sonra kaç gün ishaldim karın ağrısı Falan bugun eşimle birlikteliğimz oldu hafif biraz kan geldi neden olablr

Son düzenleme:
Son adet tarihiniz 10 Haziran ise diğer adet tarihinizi bekleyin geçerse 1 hafta test yapın çıkar hamilelik varsa. İlişki sırasında kan gelmişse yerleşme kanaması mı acaba diye soruyorsanız benim adet olmam gereken gunde olmustu yerleşme kanaması oda kahverengi varla yok arası akıntıyla gelmişti. Heralde başlıyor adet dedim fakat gelmedi iki üç gün böyle bir akıntı oldu ara ara.

Gebelik ne alaka ya? Yakinda soyle konular acilacak: nefes aliyorum hamile olabilir miyim?

Hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama genelde hiç böyle olmamştm tuhaf hisettm kendmi

Tam anlamadm ama adet tarihinix olan 10unda adetiniz gelmemisse ve ikiski sonrasi kanamaniz olduysa hamile olabilirsiniz tabi sonucta geciken bir donem var ...

Daha adet tarigim geckmedi erken gebelik belirtisi olablr mi?
10haxiran adet olmanız gerekiyordu diye algıladım. Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine çok fazla benziyor o yüzden en kesin sonuc gebelik testi yapmanızda. Ayrıca yumurtlamanız büyük ihtimalle yeni gerçekleşti bu kadar kısa zamanda da anlayanilir misiniz bilemiyorum

Erken gebelik testlernde çkmaz mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…