napabilirim sizce?

puffycik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
23
0
36
İstanbul
Evet arkadaşlar benim arkadaşımada öneride bulunursanız sevinirim. Bizim okuldan bir çocuğu beğeniyordu. Bende ayarlarım gibisinden gittim çocuğu beğendiğini söylettirdim kiiiii yanlış çocuğa söyletmişim. Çünkü arkadaşım söylettirdiğim kişinin arkadaşını beğeniyormuş. Sonra unutuldu derken, arkadaşım beğendiği çocuğun kankasını eklemiş, konuşmuşlar, sonra çocuk buna teklif etmiş ve bizimkide kabul etmiş. Amacı sevdiği çocuğa yakın olabilmekti. Yakın oldu ama onu tamamen kaybetti bence. Çocuk sınıfta kaldı, ve bizim okulda tadilatta olduğu için okulları ayrıldı fakat ikinci dönem yine aynı okuldalar, sizce bir şey olma ihtimali var mı ?

Evet arkadaşlar benim arkadaşımada öneride bulunursanız sevinirim. Bizim okuldan bir çocuğu beğeniyordu. Bende ayarlarım gibisinden gittim çocuğu beğendiğini söylettirdim kiiiii yanlış çocuğa söyletmişim. Çünkü arkadaşım söylettirdiğim kişinin arkadaşını beğeniyormuş. Sonra unutuldu derken, arkadaşım beğendiği çocuğun kankasını eklemiş, konuşmuşlar, sonra çocuk buna teklif etmiş ve bizimkide kabul etmiş. Amacı sevdiği çocuğa yakın olabilmekti. Yakın oldu ama onu tamamen kaybetti bence. Çocuk sınıfta kaldı, ve bizim okulda tadilatta olduğu için okulları ayrıldı fakat ikinci dönem yine aynı okuldalar, sizce bir şey olma ihtimali var mı ?

çook zor bnce inanılmaz yanlış bi yaklaşım bi erkeğe bu şeklde yaklaşılmaz

bi erkeğe araya hiç bir şey sokmadan yaklaşılır. ama öyle çok belli ederek deil bu şeklde erkeğin gözünden düşebilrsin ilgini belli etceksin fakat çekingen olcaksın. bazı adımları sen atcaksın bazılarını ona bırakcaksın.

bi erkeğe araya hiç bir şey sokmadan yaklaşılır. ama öyle çok belli ederek deil bu şeklde erkeğin gözünden düşebilrsin ilgini belli etceksin fakat çekingen olcaksın. bazı adımları sen atcaksın bazılarını ona bırakcaksın.

bende söyledim.
ama ben sonradan öğrendiğimde iş işten geçmişti, peki şimdi ne yapabilir?

bende söyledim.
ama ben sonradan öğrendiğimde iş işten geçmişti, peki şimdi ne yapabilir?

bnce o çocuğu unutsun. bi erkek arkadaşının eski sevgilisine ciddi anlamda çok zor bakar. oynamak için fln birlkte olur. şansına küssün çok yanlış yaklaşmış ve artık çok geç

okadar sevioda arkadşıyla işi ne??? illa sevgilimi olması gerekiodu düzgünce arkadaş olsaydı.

"aşk işte insanıın gözünü kör ediyor, onunla beraber olamayacağını biliyordu, ona daha yakın olmak için çıktı,
çünkü bi kızla çıkıyordu ve kızı seviyordu. ayrıldıklarında arkadaşım moralini düzeltti. ona akıl verdi. sonra çocuk yine barışınca konuşmayı kestiler
çünkü çocuk eski sevgilisinin arkasından atıp tuttu" diye düşünüyor.

"aşk işte insanıın gözünü kör ediyor, onunla beraber olamayacağını biliyordu, ona daha yakın olmak için çıktı,
çünkü bi kızla çıkıyordu ve kızı seviyordu. ayrıldıklarında arkadaşım moralini düzeltti. ona akıl verdi. sonra çocuk yine barışınca konuşmayı kestiler
çünkü çocuk eski sevgilisinin arkasından atıp tuttu" diye düşünüyor.

canım son yazdığından hiç birşey anlamadım bu ne yılan hikayesi gibi :)

dünyada 7 milyar insan var canım kimler gelir kimler geçer. herkes unutulur. yanlış kişiyi seçmiş yol yakınken bıraksın içini ferah tutsun kendini herşeyden daa çok sevsin sorunlar hallolcaktır ;))))

umarım, öyle olucak..

ama herşeyide tandayken güzel, 7milyar insan var deyipte pes etmek olmaz. o yüzden yaşıcaz hayatla tanışıcaz ki birşeyler öğrenebilelim :)

Back
X