Napacağımı bilmiyorum..

Tugbaaa1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
12
5
18
Mutlu giden bi birlikteliğim var Allaha şükür üzüntü ayrılıklara rağmen en sonunda istediğim gibi bir kişiyle yolumu birleştirmişken ve bu kadar ciddiyken kafamı bazı şeyler kurcalıyor. Çevremdeki kız arkadaşlarımın sevgilileri buluşmalarda özel günlerde ufak hediyelerle ufak süprizlerle mutlu ediyor sevgililerini sonra dönüp bize bakıyorum bana şuana kadar aldığı bişey yok yani insan vitrinde reyonda durur görür beğenir bu ona çok yakışır der alır mutlu etmek ister sadece almak amaçlı satın almazki ama şuana kadar hiç böyle birşey olmadı para meraklısı değilim olsam zaten şuana kadar devam etmezdim seviyorum onunda beni sevdiğine adım gibi eminim ama birbirimizi şaşırtıp süprizler yapmıyoruz ben çabalıyorum kitap vermiştim ona içine süpriz bi not yazmıştım ne kadar mutlu etmişti onu şaşırtmıştı keşke aynı şeyler banada yapılsa ne bileyim insan istiyor işte haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum akıl verir misiniz bana

Olgun biriyse belki böyle seyleri önemsemiyodur. Yaslariniz kac?

hediye falan çok önemli değil sizi seviyorsa, sadıksa ve saygısı varsa bence en güzel hediyeler en anlamlı surprizler onlardır. Belki bu işin usulunu bilmiyordur siz bir iki süpriz yapın küçük hediyeler alın eminim o da yapacaktır belki beğenmezsiniz falan diye düşünüp çekiniyordur.

Her insan değer görmek ister. Bu sözle olur davranışla olur ya da hediyelerle.
Ben seni hakli gordum canım insan ayda yılda bir olsa da sürpriz yapar yahu, zor birşey olmasa gerek.
Hani bunlar için illaki paraya da gerek yok, bazen paranın bile satın alamayacağı şeyler vardır

Bence mutluysan boyle seyleri takma ,burda cok okuduk sevgilim bana sunu yapiyodu bunu yapiyodu sonra gitti aldatti diye,boyle bi duruma sahit olmuslugum da vardir.kisilik duygusallik ne bileyim ne meselesiyse iste.sevgi bunlarla ölculmuyor sonuc olarak

Sevginin 5 dili diye bir kitap var, okumanızı tavsiye ederim.
Her insan sevgisini farklı şekillerde gösterir.
Sevgilerini farklı gösteren 2 partner arasında da, sevildiğini hissedememe gibi sorunlar yaşanabilir.
Bu durumlarda, karşındaki insanın sevgi dilini keşfetmeye çalışabilirsin.

Haklısınız da işte insan bekliyor olgun evet ama duygusal yapısıda var parayla almasın ama en azından mesela küçük bir not ne kadar mutlu ederdi sevgililer günü geliyor bakalım ne olacak

herkesin sevgi gösterme şekli farklı, seviyorsanız bu tür ufak şeyleri problem etmeyin ama size yapılmasını istiyorsanız bi kaç defa yaptığınızda karşı taraf mahcubiyetten dahi olsa yapacaktır fikrindeyim

Canıım inan bunları takma bak ben nişanlımdan ayrılalı bir hafta oluyr sevgililik döneminde biz birbirimze hediye alırdık o bana süpriz yapardı. sonuç noldu nişanlanınca çok başka oldu hakaret aşağılanma gördüm ve bitti. keşke benim sevdiğim adam da bana hediye almayaydı da bana saygı sevgi gösterseydi inan ki onlardan daha önemli şeyler var

Üzüldüm sıkma canını umarım aklı başına gelir düşününce banada öyle geliyor evet bu durumda diyebileceğim pek bişey yok sanırım

Haklısınız da işte insan bekliyor olgun evet ama duygusal yapısıda var parayla almasın ama en azından mesela küçük bir not ne kadar mutlu ederdi sevgililer günü geliyor bakalım ne olacak

her insanın sevgiyi gösteriş şeklinin farklı olduğuna katılmakla birlikte herkesin 1-2 sürprizi, ufak da olsa hediyeleri, "illa parayla almasına gerek yok" demişsiniz ama maddi durumu yeterliyse parayla alınan hediyeleri de hak ettiğini düşünüyorum.

çünkü ne kadar bazen mantık "hediye önemli değil" dese de bu tip şeyler insana kedini değerli hissettiriyor ve mutlu ediyor.

yalnız ben şunu öğrendim ki bu sürpriz-hediye mevzuları içten geldiği kadar öğrenilen de birşey.

eğer erkek arkadaşınız, herhangi bir zamanda sizden hediye-sürpriz gibi bir beklentisi yoksa, sizi de kendisi gibi zannediyor olabilir, yani belki onun için hiç önemli değildir, aklına bile gelmiyordur.

siz erkek arkadaşınıza neden hediye verip not yazdınız? çünkü size yapılsa hoşunuza giderdi, onun da hoşuna gideceğini düşündünüz. (ve gitmiş de). ama o, kendisinin böyle bir beklentisi olmadığı için düşünemiyor olabilir. yani hediyenizden hoşlanmış olması, hediye vermemiş olsaydınız bunun farkında olurdu anlamına gelmez.

ben, eğer ilişkide belli bir samimiyet ve sevdiğine-sevildiğine güven varsa, tarafların birbirine açık olmasından yanayım. tabi belirli sınırlar dahilinde.

ona, yeri geldiğinde (mesela gazetede okuduğunuz bir hediye haberi, bir arkadaşınızın doğumgünü v.b.) , bu tip şeylerin sizi de çok mutlu ettiğini, böyle şeylere imrendiğinizi, onun size hiç hediye almamasının veya sürpriz yapmamasının sizi mutsuz hissettirdiğini anlatabilirsiniz. ama tek bir kez tabi, üstelemeden.
bakarsınız sizi anlar ve değişir

çünkü şu anda, dağ dağa küsmüş, dağın haberi olmamış durumundasınız.
bir insanın bir şeyi telafi edebilmesi için, ortada o şeyin olduğunu bilmesi lazım sanki

Ne güzel konuşmussun canım öyle teşekkür ederim vallahi arada diyorum bugün arkadaşıma bu süpriz yapıldı ne güzel dimi benim çok hoşuma gitti diyorum işte bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…