Napacağımı bilmiyorum :(

sewos

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
152
2
316
İstanbul
ballar selam :)

çok şükür nişanımız oldu herşey çok güzel geçti :) ya biz kızlara özgü bi durum mu farklı bişi mi bilmiorum ama son zmanlarda şöyle bi hissiyata kapıldım "YA TERS GİDEN BİŞİ OLURSA YA AYRILIRSAK" :(

Neden böyle düşünüyorum bilmiyorum.. Nişanlımla birbirimizi çok seviyoruz.. aksi giden tek bişi bile yok Hep beynimde bu düşünce.. size de böyle oldu mu ya da sizce nedendir..

ben artık nişanlı olarak anın tadına varmak bu güzel günlerimizin en güzel şekilde geçmesini istiyorum :(

böyle bu konuya takılarak değil :(:(

Bende de oluyor o arada. Cok şükür bir sıkıntımız yok ama yine de ister istemez kapiliyor insan böyle bir hissiyata.. düğün tarihi belli olmayinca öyle oluyormus öyle diyorlar :( inşallah mutlu huzurlu bir hayat kurarsiniz sizde bizde

Ben de yeni nişanlandım . ama böyle bir düşünceye kapılmadım henüz :KK6: Bizim nişan düğün arası 5 ay sürecek , alışverişti gelinlikti derken çabuk geçecek diye düşünüyorum ,ondan belki de . Ama aslında en stresli zamanlar da bu hazırlık evresi. Hayırlısı bakalım :-)
Nişanlılığınız uzun mu sürecek? Belki o yüzden öyle hissediyorsundur.

En güzel zamanlarınızı bunları düşünerek harcadığın için emin ol çok pişman olacaksın. :KK56:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Böyle saçma konularla kendini ve kafanı kurcalama bence.
Güzel düşün güzel olsun.
Buna takılana kadar üzülecek kafaya takacak o kadar çok şey var ki.

Back
X