Napacağımı şaşırdım:(

İkimizde 23 yaşındayız. Kolejde öğretmenlik yapıyor. Polislik sınavına da girdi sonuç bekliyor. Bende kpss hazırlanıyorum.

Kolejlerdeki ogretmenler cok birsey kazanmiyor. Siz zaten calismiyorsunuz henuz degil mi? Bu durumda nasil maddi olarak sorun yok diyebiliyorsunuz?

Tamam evlendikten sonra da maddi sorunlar cikabilir,iş sorunlari cikabilir ama bile bile bu sekilde adim atmak istemiyor belli ki.
Hem diyorsunuz cabaliyor kosturuyor evlilik icin hemde hic hareket yok diyorsunuz o nasil oluyor?

Kolejlerdeki ogretmenler cok birsey kazanmiyor. Siz zaten calismiyorsunuz henuz degil mi? Bu durumda nasil maddi olarak sorun yok diyebiliyorsunuz?

Tamam evlendikten sonra da maddi sorunlar cikabilir,iş sorunlari cikabilir ama bile bile bu sekilde adim atmak istemiyor belli ki.
Hem diyorsunuz cabaliyor kosturuyor evlilik icin hemde hic hareket yok diyorsunuz o nasil oluyor?
Her kolejde ki kişiler aynı ücretle çalışmıyor. Hem Zaten ben hemen evlenelim demedim. Sadece aileler tanışsın onlar biraz tanısınlar birbirlerini. Koşuşturuyor sadece ama sürekli bana bekle deyip duruyor

Her kolejde ki kişiler aynı ücretle çalışmıyor. Hem Zaten ben hemen evlenelim demedim. Sadece aileler tanışsın onlar biraz tanısınlar birbirlerini. Koşuşturuyor sadece ama sürekli bana bekle deyip duruyor

Aileler tanismadi ve ortada bisey yoksa nereye koşuşuyor bu kadar onu da anlamadim ama siz acele ediyorsunuz bence. Evet her kolej birebir ayni maasi vermez ama daha yeni mezun ne alacak o kadar cok.
Yuksek veren belli basli yerler var onlar da bilinir. Onlardan birindeyse iyi maasi olabilirdi ama oyle olsa maddiyati dert edinmezdi bence gercekten evlenmek istedigine eminseniz. Siz hemen evlenebilmek icin yeter gozuyle bakiyor olabilirsiniz herseye.

Erkek icin 23 kucuk degil mi ya.Belki annesine demistir o da daha var demistir bi de polislik sinavina girdi diyorsun demek ki kolejden cok almiyor isini bi oturtsun once.Ben bu cocugun annesi olsam daha dur derdim.Sen biraz geri de dur istiyorsa zamani gelince ugrasir zaten.

Haklısınız evet ama şartlarda müsait işi falan var. Anlamadığım şey neden bencilce davranıyor. Belki bende hayatımızda bir mutluluk olsun diye böyle aceleye getiriyorum. Son zamanlarda hiç mutlu değilim
Anlasilan evlilik icin acele etmiyor sevgilin
Acele esen sensin
Ailelerin tanismasi demek evlilige adim atilmasi demek.
Sevgilin buna hazir degil
Sebebini bilemeyiz
Belki mantikli sebepleri vardir
Sen niye bu kadar acelecesin?

Bence evlilik konusunu bir sure kapa.
Merak etme evlenirsin illa ki;)

İkimizde 23 yaşındayız. Kolejde öğretmenlik yapıyor. Polislik sınavına da girdi sonuç bekliyor. Bende kpss hazırlanıyorum.
Ee bak daha bekledigi seyler varmis
Isini gucunu oturtamamis kafasina gore

Ayrica 23 yas bir erkek icin erken
Herseyi tam olsun sonra evlilik olsun diye dusuniyor muhtemelen ve de hakli

Biraz rahat birak bence sevgilini

Back
X