Evet onu yaptik 6 ay boyunca soguk skim olani pekmezini suan yiyoruzbu süreçte karar verene kadar keçiboynuzu kaynatın eşinize bol bol içsin ibrahim saraçoğlunun kürü vardı sanırım bir bakın denemek zarar vermez :)
Tipda bir laf var denemek zaman kaybindan iyidir:) denedik onunda bnce faydasi oldubu süreçte karar verene kadar keçiboynuzu kaynatın eşinize bol bol içsin ibrahim saraçoğlunun kürü vardı sanırım bir bakın denemek zarar vermez :)
Sorarim ben burda tesekkur edrmRaporlu yaptırabilirsin devlette hakkın var.
Asilama mikro cip ile spermler yikaniyor ve bu degerle tutar dedi tup ikinci plan dedibu gibi sureclerde zaman onemli .zamanla sperm sayisi iyice azalirsa tup bebek bile zorlasir.asilama zaten dusuk sans ben olsam fazla vakit gecirmeden tup denerim
2.5 milyonun altina asilama onerilmiyor bildigim kadariyla.asilamada ihtimal dusuk ve giden para miktari fazla oldugu icin ben olsam tupe yonelirim.asilamada gebe kalma orani en iyi sartlarda %20 .maddi durumunuza gore dusuk sansa yonelmeyin benceAsilama mikro cip ile spermler yikaniyor ve bu degerle tutar dedi tup ikinci plan dedi
Yok suan spermi 2bucuk milyon degil spermi 29 milyon spermi var2.5 milyonun altina asilama onerilmiyor bildigim kadariyla.asilamada ihtimal dusuk ve giden para miktari fazla oldugu icin ben olsam tupe yonelirim.asilamada gebe kalma orani en iyi sartlarda %20 .maddi durumunuza gore dusuk sansa yonelmeyin bence
Saglikla evladinizi saglikla nasip etsin
iyiymis o zaman ya devlette asilama sansinuz varsa onu deneyin bence ucretsiz.yani demek ustedigim aslinda 3 4 bininizi bence asilama icin harcamayinYok suan spermi 2bucuk milyon degil spermi 29 milyon spermi var
Tesekkur edrmm haklisiniz aslindaiyiymis o zaman ya devlette asilama sansinuz varsa onu deneyin bence ucretsiz.yani demek ustedigim aslinda 3 4 bininizi bence asilama icin harcamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?