Napak mantıklı?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kurumsal markette kasiyerim. Başlarda burada bir ömür devam ederim diyordum. Ama ortam şuan baya bozdu. Müdür yardımcısı rapor alan kişiyi 2 hafta kapanış yazıyor. Yani gece 11 de çıkacak.Bizi ihtar yazmakla tehdit ediyor. Wcye gidıcem. İzin vermiyorlar bazen.Asıl derdim de şu gece 11 de kapatınca iki kasiyer kalıyor. Bir kasiyer 0. 45 te kasasını kapatıp çıkıyor. Diger kasiyer 11.15 te.Bazılarına hem vadiye de hem kapatmada ayrımcılık yapıyorlar.Benim planım da yıllık izin paramı alıp çıkardım. Kpss için dershaneye yazıldım seneye için. İş yerinin sendikası da var. Müdürle konussam bırsey yapmaz. Sizce bu haksızlıklar devam ederse napayım?

Market koşulları zordur elbet, hiç bilmediğim halde tahmin edebiliyorum.
Eğer beğenmiyorsan işi bırakıp başka bir mesleğe yönlenmelisin.

Kurumsal markette kasiyerim. Başlarda burada bir ömür devam ederim diyordum. Ama ortam şuan baya bozdu. Müdür yardımcısı rapor alan kişiyi 2 hafta kapanış yazıyor. Yani gece 11 de çıkacak.Bizi ihtar yazmakla tehdit ediyor. Wcye gidıcem. İzin vermiyorlar bazen.Asıl derdim de şu gece 11 de kapatınca iki kasiyer kalıyor. Bir kasiyer 0. 45 te kasasını kapatıp çıkıyor. Diger kasiyer 11.15 te.Bazılarına hem vadiye de hem kapatmada ayrımcılık yapıyorlar.Benim planım da yıllık izin paramı alıp çıkardım. Kpss için dershaneye yazıldım seneye için. İş yerinin sendikası da var. Müdürle konussam bırsey yapmaz. Sizce bu haksızlıklar devam ederse napayım?
Madem sendika var bildirin onlar görüşün ya da bunu yapan kişiyle bizzat görüşün . İş hayatında sizi ezmelerine izin verirseniz kimse aaaa buna ayıp ediyoruz demez

Market zordur canım hele kasa.. kanını emmek isterler son damlasına kadar ve bu hareketlere katlanmak zorunda degilsin.. İstedigi kadar kurumsal olsun içinde ki insanlar halden anlamayanlar olunca kurumsallık fayda etmiyor.. Baska bir iş bakmalısın derim ben..

Back
X