Umudunukaybetme30
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Haziran 2017
- 332
- 182
- 23
- 36
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Diyelimki cok Zoe bit durumun icindesiniz. Belki bir yil iki yil zaman alicak gecmesi icin aglasinizda uzulsenizde degismicek su an icin. Gecmisinuze uzuluyorsunuz keske yapmasaydim diyorsunuz ama sonucunu asla tahmin edenezdiniz. Oyle Zoe durum . Gecmisimi sorguluyorum keske diyorum uzuldukce ama gecmiyo . Agir imtihandan gectiniz mi nasil dayandiniz
Telafi edilebilir biseyse once ordan baslardim. Kirilan kalpler, yanlis anlamalar vs. Ardindan yep yeni bi gune uyanirdim.
Ve onume bakardim.
Belki bu hatanin icinde 1/2/3 /5 sene suruklendin hic bilmeden.
Ama su an onunde 50 senen var ölum kapiya dikilmesi icin.
Ya bu 50 seneyi ardina bakarak gecirirsin, yarim yamalak bi hayati secersin. Yada sil bastan yapip dolu dolu yasarsin.
3 5 sene tum bi omrun karsiliginda nedirki?
Hatam sonunu hic ama hic birsekilde buraya varacaginu bilmeden yaptigim bir durum . Twmiz niyetle baslamistim ama sonu imtihan oldu hala oyle sabretmek zorundayum. Bebegim car sorumluljklarina var . Bazen iyi oluyorum bazense cok uzuluyorum icim kotu oluyor. Cok acamiyorum derdimi. Annemi uzdum ve kendime zararim oldu annemi belki bikac yil goremem bilmiyorum . Cok uzuluyo ama bana moral vermek yerine ustume geliyo Ben onu uzdugum icin daha cik uzuluyorum . Aileniz i bikac yil gormeme durumu olsa dayanirmisiniz . Icime cok hasret cokuyo ama kader insan basina gelecegini bilse hata yapar mi asla yapanaz ama Ben kendimi cok sucluyorum keske diyorum neden diyoru. Nasil akil edenedim diyorum oyle gunlerim geciyo ALLAH RIXAZI ICIN ANNEM E VE BANA DUA EDIN BY DURUM BITSIN ANNEM FERAHLASIN SABIRLA BEKLESIN BENDE OYLE . Cok ihtycm car hayatim gecip gidiyoKendiniz yazmışsınız ağlasam da üzülsemde değişmeyecek birşey diye. Geçmiş değişmez evet adı üstünde geçmiş gitmiş. Bi daha aynı hatayı yapmayıp önüne bakacaksın. Hatan kula ise özür dilersin kendine ise sabredersin yaradana ise tövbe edersin. Maddi ise çok çalışır yerine koyarsın gidip de geri gelmeyecek şeyler ise de ah vah edersin yapacak başka birşey yok
Telafi edilir ama su an beklemek zorundayum sabrermem lazim ama uzuluyorum pisman oluyorum gecmisime tercihlerime degisriremem ama birkac yil sonra duxelebilir belki InsAllah yani dua istiyorum anneme ve bana lutfenTelafi edilebilir biseyse once ordan baslardim. Kirilan kalpler, yanlis anlamalar vs. Ardindan yep yeni bi gune uyanirdim.
Ve onume bakardim.
Belki bu hatanin icinde 1/2/3 /5 sene suruklendin hic bilmeden.
Ama su an onunde 50 senen var ölum kapiya dikilmesi icin.
Ya bu 50 seneyi ardina bakarak gecirirsin, yarim yamalak bi hayati secersin. Yada sil bastan yapip dolu dolu yasarsin.
3 5 sene tum bi omrun karsiliginda nedirki?
Keske oyle basti olsaOlmamis gibi davraniyorum cogu zaman ise yariyor
Keske oyle basti olsa
Bol bol ya fettah okuyun ve esma-ül husna dan zikir ceKin. Allah bi ferahlık versin inşalla. El cami de küsleri barıştırmak için okunuyor. Allah yardımcınız olsunHatam sonunu hic ama hic birsekilde buraya varacaginu bilmeden yaptigim bir durum . Twmiz niyetle baslamistim ama sonu imtihan oldu hala oyle sabretmek zorundayum. Bebegim car sorumluljklarina var . Bazen iyi oluyorum bazense cok uzuluyorum icim kotu oluyor. Cok acamiyorum derdimi. Annemi uzdum ve kendime zararim oldu annemi belki bikac yil goremem bilmiyorum . Cok uzuluyo ama bana moral vermek yerine ustume geliyo Ben onu uzdugum icin daha cik uzuluyorum . Aileniz i bikac yil gormeme durumu olsa dayanirmisiniz . Icime cok hasret cokuyo ama kader insan basina gelecegini bilse hata yapar mi asla yapanaz ama Ben kendimi cok sucluyorum keske diyorum neden diyoru. Nasil akil edenedim diyorum oyle gunlerim geciyo ALLAH RIXAZI ICIN ANNEM E VE BANA DUA EDIN BY DURUM BITSIN ANNEM FERAHLASIN SABIRLA BEKLESIN BENDE OYLE . Cok ihtycm car hayatim gecip gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?