• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napcagımı bilemiyorum.

taktak9293

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
399
250
53
eşimin ailesiyle nişanlılıgımızın sonlarına dogru ilgi beklemeleriyle alakalı problemlerimiz vardı. Ama eşim evlenince ayrı evimiz cekirdek aile olacagımız için düzelir sanıyorduk.

Ama evlendikten sonra işler iyicene sorun olmaya başladı.

İkimizde calışan insanlarız ve birlikte gecircegimiz vakti cümbür cemaat gecirmek istemiyorduk. Eşimde istemiyordu benim gibi ama o insanlara hayır demesini bilemiyordu.
evlerinde oturmamız problem olmaya başladı.Annesi bize oturmaya geldiginde falan bu ev satılır başka ev alınır nolur yani tarzında konuşmalara giriyordu.

Ardından biz dügünden sonra borclarımızı ödemek için arabayı sattık.

Daha değişik bir sürü sey oldu ama .
Sizlerden akıl danışıyorum napcagımı bilemiyorum.

Son düzenleme:
hayatta en son istedigim sey o . sessiz sakin biri degilim. ama ömrümün sonuna kadar eşimin ailesi ile görüşmemek en son istedigim sey . ama içim almıyo artık.
eşim üzülüyo . haketmedigi için ama ikimiz bu evde cok huzurluyuz.

ben baştan da kiraya cıkardım. Mesele bu evde illa siz oturcaksınız size aldık bu evi demeleriydi. ikimizde calışıyoruz. İşşimiz oldugu sürece her seyi alabilcek durumumuz var. meseleyi oraya getirdiler iki maaşlısınız para verin bize. ayrı bi aile oldugumuzu fark edemediler.

Aynı şey bizim de başımızda. Annem abime ev aldı. Ben burslarımla okudum. Biz iyiniyetli düşündük ama öyle değilmiş. Heminsanların emekleri üstünde oturcaksın hem çekirdek aile olup anayı babayı para için dışlıycaksın hemde kardeşe yardim etmiyceksin. O evde eşinizin kardeşinin de hakkı var. Hep bana hep bana olmuyo. Neyse ki eşinizin ailesi akıllıymış. En doğrusunu yapmışlar. Verin kiranızı kurun çekirdek ailenizi. Herkes huzurlu olsun...

başka bi tane daha evleri var eşimin ailesinin ve o evde ailesi oturuyo. bize o evi .yarın bir gün kardeşi evlenince bizde bu evden kiraya cıkarız. Yani iki ev vardı. ve iki evi bölüştürmüşlerdi kardesi de diger evde oturucak diye vermişlerdi.Kardeşi ve ailesi eşimin aldıgı arabaya bindi bu zamana kadar . Biz evli oldugumuzda bile. Araba cocuklarda diye konuşabiliyorlardı.

Eşimin parasını malını benim param olarak görmüyorlar, kendi malları gibi görüyorlar.

Eşim kardesine araba alsaydı, evlenince düğününü kendi yapıp babasının evinde otursaydı kime haksızlık olacaktı peki?mesele 20 yasında bekar birinin kimsede araba yokken bana araba alacaksınız diyebilmesi.

Ayrıca annesi benim yanımda. eşimin işinin iyi oldgunu fakat kardesinin işi ilerde iyi olmazsa dügünü de belki biz yaparız diye konuşmaları oldu.

Aynı şey bizim de başımızda. Annem abime ev aldı. Ben burslarımla okudum. Biz iyiniyetli düşündük ama öyle değilmiş. Heminsanların emekleri üstünde oturcaksın hem çekirdek aile olup anayı babayı para için dışlıycaksın hemde kardeşe yardim etmiyceksin. O evde eşinizin kardeşinin de hakkı var. Hep bana hep bana olmuyo. Neyse ki eşinizin ailesi akıllıymış. En doğrusunu yapmışlar. Verin kiranızı kurun çekirdek ailenizi. Herkes huzurlu olsun...

mesajın hepsini okuyun .ztn onlar 2 cocuklar ve 2 ev vardı. Ailesi diger kardesi evlenirken. Annesi babası biz kiraya cıkarız dediler.Bu zamana kadar o evden cıkmadık biz ev satılmasın . kardesinin durumu iyi olmazsa onun da evi olsun bizimde diye.

ama şimdi cıktık. satacaklarmış. o bi ev miras kalacak ve ilerde kimseye ev yar olmucak.
benim derdim yok benim kendi babamın 2 evi 2 cocugu var ztn.

olan kardesine oldu . o ilerde benim gibi çalışan tutumlu eş secemezse bi halt sahibi olamaz...

Şimdi sizi o eve oturtmuşlar ancak evin kredi ödemesi var ve oğlum kira ödeyeceğine evin kredisini öder diye düşünmüş olabilirler.Siz de krediye yardım etmeyince zorlanmış olabilirler.Bu tarz konularda anne babalara çok iş düşüyo baksanıza iki kardeşin arasına para konusu girmiş.Kiraya çıkmakla en doğrusunu yapmışsınız.

Esinize de kendinize de uzulecek bir durum yok. Esinizin ailesi,iliskilerinizi esiniz belirlesin. Gorusmek istiyorsa gorussun,siz gorusmem ben derseniz de size saygi duysun. Mesafeli sekilde iliski kurmak zor degil. Esasen kira veremeyecek durumda degildik zaten demissiniz,bos yere agiz egmis evlerinde oturmussunuz. Taraflar birbirinin beklentisini karsilamiyorsa yollari sizin yaptiginiz gibi ayirmalilar diye dusunuyorum. Versinler evlerini kiraya,kredisini de odesinler,ogullarina araba da alsinlar,okutsunlar da. Bu kadar basit. Uzulecek bir durum yok.

evin kredisinin hepsini ödeyelim dedik. ona da hayır dediler. neden biliyomusunuz evi üstümüze yapmak istemediler borcunu ödesek.
ayrıca evin kredisini ödersek kardesi ilerde diger eve rahatlıkla oturcaktı. öyle olcagına biz kendimize gider ev alırız.

Esinize de kendinize de uzulecek bir durum yok. Esinizin ailesi,iliskilerinizi esiniz belirlesin. Gorusmek istiyorsa gorussun,siz gorusmem ben derseniz de size saygi duysun. Mesafeli sekilde iliski kurmak zor degil. Esasen kira veremeyecek durumda degildik zaten demissiniz,bos yere agiz egmis evlerinde oturmussunuz. Taraflar birbirinin beklentisini karsilamiyorsa yollari sizin yaptiginiz gibi ayirmalilar diye dusunuyorum. Versinler evlerini kiraya,kredisini de odesinler,ogullarina araba da alsinlar,okutsunlar da. Bu kadar basit. Uzulecek bir durum yok.

o eve zorla yerleştirdiler resmen bizi. bu ev sizin oturcaksınız dediler. ama burnumuzdan getirdiler. bastan kiraya cıkalım dedim ben. ama baktırmadılar bile. bak bak bizim evimiz var orda oturmuyır derlere gitti konu.

konu su ben görüşmeyelim eşim görüşmesin demiyorum. 20 gün olmuş insan bi ararabilir en azından kendi evladını. onlar ipi koparma yönünde hep benim aklım bunu almıyo. bu tarz insnlarla ne kadar ilişki kurabilcez.?

Şimdi sizi o eve oturtmuşlar ancak evin kredi ödemesi var ve oğlum kira ödeyeceğine evin kredisini öder diye düşünmüş olabilirler.Siz de krediye yardım etmeyince zorlanmış olabilirler.Bu tarz konularda anne babalara çok iş düşüyo baksanıza iki kardeşin arasına para konusu girmiş.Kiraya çıkmakla en doğrusunu yapmışsınız.
Zorlanma yok , zorlanma olsa ona göre ayagını yorgana göre uzatılır. zorlanma gibi bi halleri yok dışardan herkesin görebilecegi kadar.

o eve zorla yerleştirdiler resmen bizi. bu ev sizin oturcaksınız dediler. ama burnumuzdan getirdiler. bastan kiraya cıkalım dedim ben. ama baktırmadılar bile. bak bak bizim evimiz var orda oturmuyır derlere gitti konu.

konu su ben görüşmeyelim eşim görüşmesin demiyorum. 20 gün olmuş insan bi ararabilir en azından kendi evladını. onlar ipi koparma yönünde hep benim aklım bunu almıyo. bu tarz insnlarla ne kadar ilişki kurabilcez.?
Valla 20 gun olmus evlatlarini aramamislarsa aramasinlar,siz dert etmeyin. Esinize birakin. Aliniyorsa alinsin,kusuyorsa kussun,barisiyorsa barissin naparsa yapsin. Benim esim de ailesiyle benzer durumda,ne yaparsam yapayim fayda etmedi. Simdiki aklim olsa amaaaan bana ne bosver be der gecerdim. O yuzden size bu akli veriyorum ;)

Back
X