• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napcagımı bilemiyorum.

Valla 20 gun olmus evlatlarini aramamislarsa aramasinlar,siz dert etmeyin. Esinize birakin. Aliniyorsa alinsin,kusuyorsa kussun,barisiyorsa barissin naparsa yapsin. Benim esim de ailesiyle benzer durumda,ne yaparsam yapayim fayda etmedi. Simdiki aklim olsa amaaaan bana ne bosver be der gecerdim. O yuzden size bu akli veriyorum :KK66:

dinlicem sizi...

çok tesekkür ederim . O içine atıyo şu an arada dertleniyo bi. anlatabilirsin bana herseye diyorum. dök içini diyorum sıkıştırmıyorum. zamanı gelince anlatır inş.

Sen de dertsiz basina dert ariyorsun. Esin gorusmuyorsa zorlama. Ailesi zaten zamanla gozunde kiymetlenir bu defa sen gorusmek istemesen de sana sorun yaratir. Bosver ister gorussun ister gorusmesin bunu nu takacaksin en azindan kafan rahat olur.

yapacak bişey yok. evden çıkmışsınız zaten. ben olsma ne para veririm, ne eşimin vermesine izin veririm, ne de görüşürüm.

mesajın hepsini okuyun .ztn onlar 2 cocuklar ve 2 ev vardı. Ailesi diger kardesi evlenirken. Annesi babası biz kiraya cıkarız dediler.Bu zamana kadar o evden cıkmadık biz ev satılmasın . kardesinin durumu iyi olmazsa onun da evi olsun bizimde diye.

ama şimdi cıktık. satacaklarmış. o bi ev miras kalacak ve ilerde kimseye ev yar olmucak.
benim derdim yok benim kendi babamın 2 evi 2 cocugu var ztn.

olan kardesine oldu . o ilerde benim gibi çalışan tutumlu eş secemezse bi halt sahibi olamaz...
Ooo sen şimdiden olmayan eltinle mal mülk yarışına girmişsin

Kiraya çıkmışsınız en iyisini yaparak.
Bir adımda atmışsınız.
Şuanda tek yapacağınız şey 1 adım gelene 1 adım okdar.

evin kredisinin hepsini ödeyelim dedik. ona da hayır dediler. neden biliyomusunuz evi üstümüze yapmak istemediler borcunu ödesek.
ayrıca evin kredisini ödersek kardesi ilerde diger eve rahatlıkla oturcaktı. öyle olcagına biz kendimize gider ev alırız.
Ben buna kredi ödeyerek sahip olacağım
O diğer eve rahatlıkla sahip olacak diyip resmen yariş yapmışsınız.
Bilmiyorum bana çok da haklı gelmiyorsunuz

Derdini dinlerim, ortak olur, teselli ederim ama eşim ve ailesinin arasini yapmayla uğraşmazdim ben olsam. Karışmayin yok aramadilar, yok gelmediler diye kendinize dert edinip huzur kaçırmayin, gündem yapmayin bunlari.
Baştan verdikleri evi kabul etmeseymisdiniz keske. Ev, eşya verip sonrada sessizce kenara çekilen aile çok azdir. Genelde verdikleri seylerle ustunuzde hakimiyet kurmak isterler. Neyse zaten çıkmişsiniz. Kendi kendinize olay yaratmayin.

Back
X