Napcagımı bilmiyorum :(

hsgyayincilik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
51
18
3
27
Merhaba arkadaşlar dünde konu açmıştım okuyanlar bilir sevgilimin annesiyle sorunlarımı anlatmıştım onuda okuyup bu yazıya cevap verirseniz bana daha cok yardımcı olmuş olursunuz. Dun gece sevgilimle bu olayları konuşuyorduk zaten basından beri kaynana beni istemiyormuş. Kendileri Bitlis'liler yani Kürtler. Bende Konyalıyım. Ve benim hakkımda bize göre değil o türk o şöyle o böyle diyorlarmış. Bunların 3 kere düğünleri oldu hepsine gittim megersem gelmemi istemiyorlarmış sevgilime söylüyorlarmış ama o da bana hiç söylememiş. Daha dun gece bi anda ağzından kaçırdı. Bu yüzden annesiyle evden ayrılmadan once 1 yıl daha konuşmamış. Eger anlatsa ben zoruma gidip ayrılırdım diye korkmuş sanırım. Önceki konuda da ayrıntılı anlattım sevgilim suanda evinde kalmıyor. Ben bu ailesinin beni istememesini duyduğumdan beri kendimi çok kotu hissediyorum napmalıyım

Merhaba arkadaşlar dünde konu açmıştım okuyanlar bilir sevgilimin annesiyle sorunlarımı anlatmıştım onuda okuyup bu yazıya cevap verirseniz bana daha cok yardımcı olmuş olursunuz. Dun gece sevgilimle bu olayları konuşuyorduk zaten basından beri kaynana beni istemiyormuş. Kendileri Bitlis'liler yani Kürtler. Bende Konyalıyım. Ve benim hakkımda bize göre değil o türk o şöyle o böyle diyorlarmış. Bunların 3 kere düğünleri oldu hepsine gittim megersem gelmemi istemiyorlarmış sevgilime söylüyorlarmış ama o da bana hiç söylememiş. Daha dun gece bi anda ağzından kaçırdı. Bu yüzden annesiyle evden ayrılmadan once 1 yıl daha konuşmamış. Eger anlatsa ben zoruma gidip ayrılırdım diye korkmuş sanırım. Önceki konuda da ayrıntılı anlattım sevgilim suanda evinde kalmıyor. Ben bu ailesinin beni istememesini duyduğumdan beri kendimi çok kotu hissediyorum napmalıyım

geçerli bi sebepleri yok neden kendini kötü hissedesin ki, eğer sevgilin seninle bir olacaksa devam et, ama sonradan genelde olduğu gibi annecim annecim moduna girecekse, çok kötü bir evlilik seni bekliyor olacak. Aslında bunu ayırt etmekte çok zor, çünkü ne kadar tanısan etsende evlilik kumar, ne çıkcağını ancak evlenip görebiliyorsun

onlar haksız bunlar haksız diyemeyiz vs

bu lafı yıllarca tutup şimdi neden söylemiş

ama düğünlere vs gitme, ailesi ile içli dışlı olma dememizin sebebini siz yaşayarak görmüşsünüz diğer kızlar okuyup ibret alsın

aileler ile iş ciddileşmeden görüşmemek bu nedenle önemli

sevgiliniz adam gibi adam ise ailesinin isteyip istememesinin önemi yok esasen

geçerli bi sebepleri yok neden kendini kötü hissedesin ki, eğer sevgilin seninle bir olacaksa devam et, ama sonradan genelde olduğu gibi annecim annecim moduna girecekse, çok kötü bir evlilik seni bekliyor olacak. Aslında bunu ayırt etmekte çok zor, çünkü ne kadar tanısan etsende evlilik kumar, ne çıkcağını ancak evlenip görebiliyorsun
Pek sanmıyorum annecim annecim moduna gireceğini, neden dersen zaten beni ezdirmediği için annesiyle 1 yıl konuşmadı ve evden ayrıldı. Ama dediğinizde doğru sonradan ne olur bilemeyiz

onlar haksız bunlar haksız diyemeyiz vs

bu lafı yıllarca tutup şimdi neden söylemiş

ama düğünlere vs gitme, ailesi ile içli dışlı olma dememizin sebebini siz yaşayarak görmüşsünüz diğer kızlar okuyup ibret alsın

aileler ile iş ciddileşmeden görüşmemek bu nedenle önemli

sevgiliniz adam gibi adam ise ailesinin isteyip istememesinin önemi yok esasen
kesinlikle diğer kızlara ibret olsun sevgilinin ailesiyle tanışmak marifet değil çünkü her oglu olan anne gelini olacak insana resmen cadı oluyor. Erkek arkadaşımla onların düşüncelerine önem vermedi cunku beni cok seviyor ve bizi ayıramayacaksınız ben seviyorum dedi. Annesi ona tanıdığımız birini bulalım sana bile dedi düşünün yani

Pek sanmıyorum annecim annecim moduna gireceğini, neden dersen zaten beni ezdirmediği için annesiyle 1 yıl konuşmadı ve evden ayrıldı. Ama dediğinizde doğru sonradan ne olur bilemeyiz

o zaman sen kibarlığını terbiyeni saygını bozmadan devam et yoluna, bakarsın ilerde işler düzelir ama resmiyeti daima koru derim
istenmeyen gelin olmayı kafana takma, çünkü suç ya da sorun sende değil, muhtemelen onların kültüründen olmayan herhangi bir gelin adayına da aynı tepkiyi vereceklerdi
senin hiçbişeyden haberin yok arkandan ne işler dönmüş

kesinlikle diğer kızlara ibret olsun sevgilinin ailesiyle tanışmak marifet değil çünkü her oglu olan anne gelini olacak insana resmen cadı oluyor. Erkek arkadaşımla onların düşüncelerine önem vermedi cunku beni cok seviyor ve bizi ayıramayacaksınız ben seviyorum dedi. Annesi ona tanıdığımız birini bulalım sana bile dedi düşünün yani

onu tüm kv ler der

benim kv dem de dedi hatta kızına da dedi

gidip onunla evlenme, sana şunun oğlunu yapalım diye ki kızı 37 yaşında evlendi

garip bir bakış açısı var insanların özgür irade bırakmıyor insanlara

Dun kız kardeşiyle bana bu lafları söylediğindede tek bi kelime etmedim sadece bana ettiğiniz bedduaları hangi cocugunuzda yasayacaksınız acaba bidaha beni rahatsız etmeyin biraz yuzunuz varsa dedim. o kadar hakaretler ettiki beni istemeye bile onların gelmesini istemiyorum sokak kızı dediği insanı ıstemeye gelecek kadar yüzsüz değillerdir. Bu evliliği hiç bir zaman onaylamayacaklar

onu tüm kv ler der

benim kv dem de dedi hatta kızına da dedi

gidip onunla evlenme, sana şunun oğlunu yapalım diye ki kızı 37 yaşında evlendi

garip bir bakış açısı var insanların özgür irade bırakmıyor insanlara
cahil insan başka oluyor. aslında düşünmüyor ki oğlunun mutlu olmasını. kendi mutluluğunu düşünüyor. onunla oturacak bi gelin , ve onu ezebileceği bi gelin tek derdi

ileride düzelip seni sevebilirler
evlenirsin eşinle mutlu olursun ama aile hala seni istemeyebilir
ya da eşin de bu durumdan sıkılır aranız açılır

bu üçü dışında olasılık yok gibi

yaşamadan bilemeyiz

Nişanlımın babasıda beni istemiyodu biz direndik sonuçta biz birbirimizi seçtik ve beni istememesi için türk olmam dışında bi sorun yoktu şimdi inşallah 2,5 ay sonra düğünümüz var. Eğer sevginize güveniyosanız çokta dinlemeyin evladını seviyosa zaten sizi mecburen kabul edecektir. Hakkınızda hayırlısı olsun

profil foton sana aitse maşallah pek güzelsin ama kaldır bence:) sonradan tanınmak istemezsin belki

diğer konu da Allah yardımcın olsun, istenen gelinler bile kayınaile ile sorun yaşayabiliyor, istenmeyen daha da zor... sevgiline karşı da temkinli yaklaş, büyük sözler verme... zamana yayın önemli kararları...

profil foton sana aitse maşallah pek güzelsin ama kaldır bence:) sonradan tanınmak istemezsin belki

diğer konu da Allah yardımcın olsun, istenen gelinler bile kayınaile ile sorun yaşayabiliyor, istenmeyen daha da zor... sevgiline karşı da temkinli yaklaş, büyük sözler verme... zamana yayın önemli kararları...

Evet benim cok teşekkür ederim :) ama kaldırdım daha sonra sorun yaşamıyım diye :) haklısınız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ama mümkünse ailesi olmadan olsun

herşey bir tarafa da
nişanlı olmadan nasıl üç düğüne kadar gidebiliyorsunuz?
ne gerek var yani?
hangi sebeple gidiyorsunuz?
mesafe candır..
yani size canım gelinim , canım gelinim deseler de fikrim aynı olurdu.
gerek yok yani bu kadar samimiyete..

Evet benim cok teşekkür ederim :) ama kaldırdım daha sonra sorun yaşamıyım diye :) haklısınız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ama mümkünse ailesi olmadan olsun

ah keşke öyle bir hayat olsa ama olmuyor maalesef... ne olursa olsun saygılı bir mesafede seyretsin onlarla ilişkin

herşey bir tarafa da
nişanlı olmadan nasıl üç düğüne kadar gidebiliyorsunuz?
ne gerek var yani?
hangi sebeple gidiyorsunuz?
mesafe candır..
yani size canım gelinim , canım gelinim deseler de fikrim aynı olurdu.
gerek yok yani bu kadar samimiyete..
ben onların yalancı samimiyetine inandım ve onlara kendimi sevdirmeye çalıştım ama yanlış yapmışım

Bu iş yaş.
Hep sorun yaşarsın.
Ayrı da yaşıyor olsa hep karışacaklar size.

Back
X