Napcagımı bilmiyorum :(

hsgyayincilik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
51
18
3
27
Arkadaşlar ben 1 ocakta 18 ime giriyorum ve 2 ocakta gidip nikah başvurusunda bulunucaz. Belediyenin resmi sayfasında nikah tarıhınden 6 ay once başvuru yapın diyor. Bızım başvuru yaptığımız hafta gün almamız lazım. yanı 3-4 gun içinde nikahın kıyılmasını istiyoruz. Dedikleri doğru mu yoksa kış ayı olduğu için aynı hafta içerisinde gün alabilir miyim ? İstanbul Bahçelievler ilçesi

Arkadaşlar ben 1 ocakta 18 ime giriyorum ve 2 ocakta gidip nikah başvurusunda bulunucaz. Belediyenin resmi sayfasında nikah tarıhınden 6 ay once başvuru yapın diyor. Bızım başvuru yaptığımız hafta gün almamız lazım. yanı 3-4 gun içinde nikahın kıyılmasını istiyoruz. Dedikleri doğru mu yoksa kış ayı olduğu için aynı hafta içerisinde gün alabilir miyim ? İstanbul Bahçelievler ilçesi
3-4 gün içinde belki zor, evraklar falan yetişmeyebilir ama 6 ay öncesi diye bir şey yok.

Yok öyle birşey biz belediyeye evrakları hazırlayıp gittiğimizin ertesi gününe yaptık nikahı:KK49:

Çok çok 1 hafta sürer , 6 ay mümkün değil

Belediyeyi ararsanız bu konuda net bir bilgiye ulaşırsınız. Belediyeler bu konuda esnektir.

2.si henüz çok erken değil mi? Sanırım akılda gizlice kaçmak gibi bir plan var. Yapma bunu, yazık olur gençliğine.

Evraklar iki gün içerisinde halloluyor ama önemli olan gün meselesi. yani ertesi haftada olsa sorun değil ama 6 ay nedir
Yok öyle bir şey biz Kadıköy'den rahatça aldık Ocak ayı için. Sanırım 1-2 ay önce gitmiştik yani 3 ay bile değildi. Boş zamanlar uyuyorsa alınır.

Yok öyle birşey biz belediyeye evrakları hazırlayıp gittiğimizin ertesi gününe yaptık nikahı:KK49:

Çok çok 1 hafta sürer , 6 ay mümkün değil
Süper o zaman :) Bencede bide kış ayı yani :) bide bir şey sorabilirmiyim? Devlet hastanesinden rapor kabul edilmez falan yazmışlar siteye doğru mu ? ben devlet hastanesinden alıcam

Ah be yavrum ya, az önce niye kendine bunu yapıyor diye üzüldüm ve çok kolay bir şekilde nişanlının kimliğini buldum.
Senin de resmin var. O sensen tabi.
Yapma canımın içi. Bak önünde uzun yıllar var. 18 yaşında neden evleneceksin ki? Güzelce okulunu okusan ne güzel olur halbuki.

Ah be yemin ediyorum çok üzüldüm ya.

Süper o zaman :) Bencede bide kış ayı yani :) bide bir şey sorabilirmiyim? Devlet hastanesinden rapor kabul edilmez falan yazmışlar siteye doğru mu ? ben devlet hastanesinden alıcam
Bak şimdi önce gidin belediyeye 18ini bitirmeyi beklemeye gerek yok, evrakları sorun. foto vs ne lazımsa onları hazır edin. onlarla belediyeye gideceksin belediye size bir kağıt verecek üzerinde fotonuzun olduğu. o kağıdı gidip aile hekimine onaylatacaksın , öncesinde aile hekimi kan istiyor kanı sabah veriyorsun öğleden sonra çıkıyor sonuçlar. hastaneye falan gerek yok yani

Ah be yavrum ya, az önce niye kendine bunu yapıyor diye üzüldüm ve çok kolay bir şekilde nişanlının kimliğini buldum.
Senin de resmin var. O sensen tabi.
Yapma canımın içi. Bak önünde uzun yıllar var. 18 yaşında neden evleneceksin ki? Güzelce okulunu okusan ne güzel olur halbuki.

Ah be yemin ediyorum çok üzüldüm ya.
Nerden buldun kız

Son düzenleme:
Back
X