Napcam ben bu kızlaa

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Meraba ablalarım iyi akşamlar.
Bi kuzen var bende sürekli herşeye karışan tip.
Bi kere çarşıya çıktık onla "Sen karşıdan karşıya geçemiyon mu,parayı ne biçim uzatıyon,ne biçim para tutuyon" gibi bir sürü şey söyledi.ve sürekli ayva göbeğime bakıyor vuruyor eliyle içime çekiyorum utanıyorum.niye içine çekiyon diyor ama napiyim sürekli gözü ordaa.
Ve hiç tanımadığımız insanların yanında beni küçük düşürme huyu da var.
Mesela bi kere ben birine bişi anlatmaya çalışırken"boşver sallama" demişti çocuğa.Bir kere de kızlı erkekli bi arkadaş ortamında benim hakkımda"bu kız cidden salak yaa" deyip gülmüştü.Artık onla görüşmek istemiyorum böyle ypma hoşlanmıyorum desem şaka yapıyorum yaa der.mümkün olduğunca uzaklaşmaya çalışıyorum.
Siz olsanız napardınız haklı mıyım yoksa fazla mı alınganım?

Canım bir kereye mahsus tüm rahatsız olduklarını tatlı tatlı söyleyebilirsin. (Yaşınız küçük varsayarak böyle diyorum... Belki hatasını düzeltir , belli bi yaşın üstündeyseniz düzelmez.)

Baktın olmuyor , direk ikili ilişkini kesersin , bayramdan bayrama görüşürsün ...
Arkadaşlık 2 tatlı söz , 2 güzel sohbettir , yok madem salla gitsin.

Onunla aynı ortama girme birlikte bi şey yapma bir daha. Seni rezil edip moralini bozup şaka diyor. Her haltı yiyip şaka diyelim o zaman, oldu canım.

Seni kıskanıyor ve kendisini kontrol edemiyor seni bu yüzden küçük düşürmeye çalışıyor görüşme çok zorunda kaldığındada sert bir tavırla rahatsızlığını söyle lafı uzatmadan

Boşver görüşmemek en iyisi. Benim kuzenim de benden küçük olmasına rağmen çok saygısızca davranırdı. Bana sorulan sorulara o atlayıp cevap verirdi. Hep dikkat çekmeye çalışırdı. Sürekli kendini överdi. Akıl vermeye çalışırdı . Daha neler neler. Görüşmüyorum artık. İdare ettikçe tepene çıkarırsın.

Anladigim kadarıyla yaşın küçük, kuzen de olsa boyle insanları yanina yaklaştırma şimdiden tavrını koy.hayatta bunun gibi daha çoklarıyla karşilaşacaksin bunu ön çalışma gibi düşün .:lülülü:

Okurken ben sinir oldum.. Tavrını koy sert ol kırılıcak bir tip değil belli mesafeli davran görüşmek istemiyosan.

Bi kere çarşıya çıktık onla "Sen karşıdan karşıya geçemiyon mu,parayı ne biçim uzatıyon,ne biçim para tutuyon" gibi bir sürü şey söyledi.ve sürekli ayva göbeğime bakıyor vuruyor eliyle içime çekiyorum utanıyorum.niye içine çekiyon diyor ama napiyim sürekli gözü ordaa.
Mesela bi kere ben birine bişi anlatmaya çalışırken"boşver sallama" demişti çocuğa.Bir kere de kızlı erkekli bi arkadaş ortamında benim hakkımda"bu kız cidden salak yaa" deyip gülmüştü.Artık onla görüşmek istemiyorum böyle ypma hoşlanmıyorum desem şaka yapıyorum yaa der.mümkün olduğunca uzaklaşmaya çalışıyorum.
Bu kızın seni kıskandığı bi mevzu var bence. Seni de pasif görmüş milletin önünde küçülttükçe küçültyor. Dişini göster bence geç bile kalmışsın. :sinirli::sopa:

Bende de var di o kuzen den görüşmüyorum artik

Bi gun ona soyle de

''hoşşşşttttttttt Köpekkkkk ''

de bi daha gorusme

Mesela ben insanlar boyle beni elestirdiginde Soyle derdim derdim diyorum cunku artik kimse cesaret edemiyor ''SANANE ?''

Dedigin gibi gorusmemeye calis.gorustugunuzde de oyle seyler soylediginde cevabini ver cekinme o da birsey soyleyemez artik milletin icinde

Back
X