Ailem hep arkadaşlarımla buluşmamı istemiyorlar okuldan eve evden okula gitmemi istiyolar mahhaldeki arkadaşlarınla takıl diyorlar mahhalede yaşıtım hic yok hepsi benden küçük onlarla oynamaya çıktımıda ayıp olur dedikodu yapıyorlardır 19 yaşina gelmiş hayla çocuklarla oynuyor diye aileme ne zaman arkadaşlara buluşcam dersem onlar olmaz nerden bilcez seni kaçırmıcaklarını filn diyolar derdim oluyor konusacak kimsem olmuyor abim var evli ilglenmiyor normal de de ilgenmiyor du milletin ailesini görüyorum salıyor kızını sosyaleşiyor ben evde anca mahaledeki veletlerle takılıyorum 3 sene once biriyle tanıştım instgramdan öz ablam gibi oldu derdim oldu anlatım beni çok mutlu ediyor haylada ediyor ama ailem onuda istemiyor instgram tanışmayla olur mu diyolar terolist o diyolar seni kandırıyor diyolar bir ara gelip gezcek onunla hotelde kalcaz dedi aileme dedim olmaz dedi neyse konuşmamı istemiyolar onlar yüzünden mutlu olamiyom her gece ağlıyorum nefret ediyorum bazen ablam dedigim durdurdu ama yaşamaktan bir zevk almıyorum sanki hapisteyim artık piskolim çok bozuk tek arkadasim dostum o kldı ondan baska dostum yok gezecek arkadaşim kalmdı ailem yüzünden

güvenmiyorum sana diyolar iyde hiç dısari cıkmadim ki arkadaşlarla güvenlerini kırayım